doom85 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 ο υπολογιστης μετα απο το αυτοματο update που εκανε,νομιζω τρελαθηκε!δε με εβγαζε στον λογαριασμο μου παρα μονο μετα κοπων και βασανων εμπαινε στον χρηστη administrator μεσω safe mode οπου δε λειτουργουσε τιποτα και ολα τα εικονιδια ηταν σβησμενα!oταν πατουσα να αλλαξω διαχειριστη και να μπω στον λογαριασμο μου μου ελεγε hard error η access denied!πατησα reset,ο υπολογιστης πλεον δουλευει,αλλα με αλλα windows και εχουν σβηστει ολα τα αρχεια μου,φωτογραφιες μουσικη κλπ.υπαρχει τροπος να γινει το pc οπως ηταν πριν?μπορω να ανακτησω παλι τα αρχεια μου?για ποιο λογο αλλαξαν τα windows στο pc?σας παρακαλω καποιος να μου απαντησει!πρεπει να φωναξω τεχνικο?
micos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Αν έκανες reset με delete files and settings τότε τα έστειλες όλα στον... αγύριστο και όσο χρησιμοποιείς το pc τόσο δυσκολότερο είναι να τα ανακτήσεις. Για αρχή ψάξε στον c μήπως έχει κάποιον φάκελο windows.old. Αν έχει, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εκεί τα αρχεία σου. Αν δεν έχει τότε πρέπει να βγάλεις τον δίσκο ή να μπουτάρεις από άλλο λειτουργικό (μια καλή περίπτωση είναι το hirens boot cd και να κάνεις ανάκτηση με κάποιο πρόγραμμα και ότι βρεθεί ποια.
doom85 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 σε ευχαριστω πολυ που απαντησες,υπαρχει οντως ενας φακελος windows.old τι ακριβως πρεπει να κανω,μηπως γνωριζεις?υπαρχουν αλλοι ποσοι φακελοι μεσα σε αυτον!
micos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Απλά μπες και βρες τον φάκελο users και μέσα σε αυτόν πρέπει να έχει έναν ακόμα με το όνομα του χρήστη σου. Εκεί θα βρεις τους desktop και documents όπου θα είναι τα αρχεία που είχες στην επιφάνεια εργασίας και τα έγγραφα
doom85 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 ειναι αδειοι☹️λογικα εχουν σβηστει ε?εχω ενα προγραμμα που βρισκει αρχεια διεγραμμενα,εχουν μεινει κατι σκορπιοι φακελοι οι οποιοι ηταν αποθηκευμενοι εξαρχης στον c αλλα οταν παω να ανοιξω τον φακελο μου λεει οτι το περιεχομενο η εχει διαγραφει η εχει μετακινηθει! υπαρχει αλλος τροπος να ανακτησω αρχεια?
micos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Το recuva έχεις ή κάποιο άλλο; Βάλτο να ψάξει μήπως και βρει τίποτα.
doom85 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 βρισκει πολλα αρχεια το θεμα ειναι πως σε ολα οσα βρισκει κανω recover?σε ολα?
micos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Όχι φυσικά. Επιλέγεις όποια θέλεις και τα κάνεις copy σε άλλο δίσκο ή σε εξωτερικό usb.
doom85 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου,ειμαι για τεχνικο γιατι τα εχω κανει χαλια θα ανατιναχτει το pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα