Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, 

Εχω ενα moto g2 αγορασμενο στα μεσα του '15. Η χωρητικοτητα της μπαταριας φαινεται να εχει πεσει παρα πολυ, αφου το κινητο κλεινει στα 60%.Εχω φυσικα κανει hard reset, αλλαξα και rom, εγκατεστησα και καποιες εφαρμογες απο το playstore για battery calibration, αλλα φυσικα, τιποτα δεν βοηθησε, παλι κλεινει στα 60%, ενω πριν απο 2 μηνες εκλεινε στα 40%.

Το ξερω οτι η μπαταρια απλα ταφτησε, αλλα μου κανει εντυπηση η τοσο γρηγορη πτωση της(μεσα σε 2 μηνες κατα 20%). Άλλα αρκετα παλιοτερα smartphones(lg l7 και lg l9 ii) που εχουν τις stock μπαταριες απο το 2014 περιπου, δεν εχουν τετοια προβληματα, και οποτε αντεχουν σιγουρα μια μερα μετριας χρησης

Η χρηση που κανω στα κινητα δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερη, λιγο facebook, μουσικη και ισως youtube, δεν νομιζω να εκανα χρηση διαφορετικη απο τον εναν "every day user"

Τι πιστευετε?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, panira είπε

Καλησπερα, 

Εχω ενα moto g2 αγορασμενο στα μεσα του '15. Η χωρητικοτητα της μπαταριας φαινεται να εχει πεσει παρα πολυ, αφου το κινητο κλεινει στα 60%.Εχω φυσικα κανει hard reset, αλλαξα και rom, εγκατεστησα και καποιες εφαρμογες απο το playstore για battery calibration, αλλα φυσικα, τιποτα δεν βοηθησε, παλι κλεινει στα 60%, ενω πριν απο 2 μηνες εκλεινε στα 40%.

Το ξερω οτι η μπαταρια απλα ταφτησε, αλλα μου κανει εντυπηση η τοσο γρηγορη πτωση της(μεσα σε 2 μηνες κατα 20%). Άλλα αρκετα παλιοτερα smartphones(lg l7 και lg l9 ii) που εχουν τις stock μπαταριες απο το 2014 περιπου, δεν εχουν τετοια προβληματα, και οποτε αντεχουν σιγουρα μια μερα μετριας χρησης

Η χρηση που κανω στα κινητα δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερη, λιγο facebook, μουσικη και ισως youtube, δεν νομιζω να εκανα χρηση διαφορετικη απο τον εναν "every day user"

Τι πιστευετε?

Οταν το είχες πάρει καινούριο,η μπαταρία ήταν έστω λίγο φορτισμένη η τελείως άδεια;

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι, λογικα θα ειχε καποιο φορτειο. Για ποιο λογο εχει σημασια? Μπορεις να μου εξηγησεις?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Μια εφαρμογή το accu battery σου δίνει πληροφορίες για την κατάσταση της, και πόσο έχει χάσει την δύναμη της. Τώρα αν θες να την ζωντανέψεις λίγο βάλε κάπου αεροσταγώς το τηλέφωνο σβηστό, στον θάλαμο του ψυγείου για μερικές ώρες. Θεωρητικά θα την βελτιώσει λίγο, αλλά αν πέθανε, αλλαγή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...