chaos748 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Προκειται να αγορασω μια 1080ti κ προκειμενου να διαλεξω υλοποιηση(asus η msi) θελω να καταλαβω τι συμβαινει με την ψυξη. Κ συγκεκριμενα τι επιλογες εχω για να αλλαξω την ψυξη της καρτας. Εχει καποιος εμπειρια με καποια υδροψυξη της nzxt η της corsair με καποιο cooling bracket? Ειτε g10,g12 ειτε καποιο αλλο Επισης κατα την γνωμη σας αξιζει να παρω μια ti τωρα η να περιμενω την νεα καρτα (1180?) που φημολογειται οτι θα βγει τελος ιουλιου? Καθαρα κ μονο λογω αποδοσης ρωταω εαν αξιζει. Οχι λογω χρηματων. Η οθονη μου ειναι μια Dell S2716DG
Zaknafein Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Αν δεν ρίχνει ένα 30% τουλάχιστον στην 1080ti η 1180, δεν θα τον ξεπλένουν ούτε οι καταρράκτες του Νιαγάρα τον πέτσινο... Στα της ψύξης, αν την θες με νεράκι, πάρτην καλύτερα απευθείας έτσι ή πήγαινε για custom loop, αυτά που λες είναι λίγο ημίμετρα και παίζει να χάνεις και την εγγύηση. Πχ:
mindtrapper Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Εγώ προτιμώ Kraken G12 γιατί μπορείς να διαλέξεις εσύ το μέγεθος του AIO που θες, ενώ οι έτοιμες είναι συνήθως 120mm. Εδώ η Gigabyte G1 Gaming GTX 970 σε συνεργασία με μια Arctic Freezer 240 σε push pull. Τις θερμοκρασίες του CPU μην τις κοιτάτε, του πήρα την Arctic και τον έχω με μια 212 προς το παρόν, αλλά σύντομα θα επανορθώσω. Εκεί που λέει Fan είναι τα 9άρια Arctic, ένα βιδωμένο στο Kraken G12 και ένα πάνω από τα VRM, που δυστυχώς είναι από την 'λάθος" μεριά στην κάρτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα