Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Μου βγαίνει η 55αρα OLED 1120  με τα yellows  οπότε άρχισε να μ γυαλίζει  υπερβολικά...    Στα πατρικό μ θα χωρούσε και 75αρα που λέει ο λόγος  αλλά θα πάω μάλλον σε γκαρσονιέρα και δεν ξέρω αν θα μ χωρέσει και η 46 άρα σαμσουνγκ που έχω κ τώρα χα χα 😂   μου την είχαν δώσει από χθες οφ δε ρεκορντ 1349 ενώ οι άλλοι την είχαν 1700 κ λέω θα την ρίξουν κιαλλο κάτι γίνεται εδώ.. Και τσουπ την έβαλαν  1400 τα media με επιστροφή 20 τις εκατό.  Έχω πιστωτική μου είπαν κανονικά θα τα πάρω τα yellows ελπίζω Ναμη θέλει τπτ καμία εφαρμογή όπως η Eurobank  

1360 γιατί;  1400 - 20% =1120 κάνω κάτι λάθος; 

Εχθές είχε άλλη τιμή όταν το έγραφα. 

• Απαντ. 756
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι φίλε μου δεν σε μαλωσα. Χε χε.  Πιστεύω στα 1120 για την  oled  είναι φοβερή τιμή τι λες κ συ;  αν και το μέγεθος της 65αρας μετράει κ αυτό 

Δημοσ.

Έχουν τα media markt   1500 κ με την επιστροφή πάει 1200     QLED QE65Q6FA 

Τι ρόλο βαράει σε σχέση με την oled της LG την b7  και με την 65αρα της sony   που λέμε εδώ;  δεν βρήκα κάποιο reviews  

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Τι ρόλο βαράει σε σχέση με την oled της LG την b7  και με την 65αρα της sony   που λέμε εδώ;  δεν βρήκα κάποιο reviews  

Οι qled είναι μια τεχνολογια της σαμμυ. Ατην ουσία led με μια πατέντα της. 

Καμια σχέση με oled 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Οι qled είναι μια τεχνολογια της σαμμυ. Ατην ουσία led με μια πατέντα της. 

Καμια σχέση με oled 

Ναι αλεξ το διάβασα από εδώ σε κάποιον από εσάς. Ξέρω ότι είναι καλύτερο το AMOLED    και απλά η σαμι  το χρεώνει το qled  απλά για να την φτάσει σε τιμή  αλλά ολόκληρη σαμσουνγκ με τέλειες οθόνες  στα κινητά  δεν μπορεί να έχει κ αυτή amoled?  Απλά για αυτήν που έγραψα δεν βρήκα κάποιο reviews 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tresorikos είπε

Εδώ είναι το review της:

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q6fn

Συγκρητικα με την SONY XF9000, η SONY είναι καλύτερη. Και η XF9000 είναι μία ελαφρώς καλύτερη XE9000

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από κωτσοβολο της είπα για την oled με την επιστροφή ότι την βρήκα 1120 και μ είπε Πάρτην απτά media  δεν μπορώ να κάνω κάτι..  Η κουβέντα που είχα ήταν κακη.. 

Η oled b7 που έβλεπα πριν λίγο με όσες ήταν εκεί μέσα led και qled  ήταν μερα με τη νύχτα. Αλλά κολλάω στις ίντσες τις 55 είναι λίγες  αλλά δεν κρατιέμαι κιόλας χα χα 😂 

Δημοσ.

Αξίζει ρε παιδιά; Και γω ψάχβομαι για τηλεόραση απλά με κρατάει το burn-in πίσω. Επειδή θα χρησιμοποιηθεί δαν βασική τηλεόραση και θα δουλεύει αρκετές ώρες στο ίδιο κανάλι πχ, το φοβάμαι λίγο. Και δεν θέλω να μπλέκω με επιστροφές και εγγυήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LastSurvivor είπε

Αξίζει ρε παιδιά; Και γω ψάχβομαι για τηλεόραση απλά με κρατάει το burn-in πίσω. Επειδή θα χρησιμοποιηθεί δαν βασική τηλεόραση και θα δουλεύει αρκετές ώρες στο ίδιο κανάλι πχ, το φοβάμαι λίγο. Και δεν θέλω να μπλέκω με επιστροφές και εγγυήσεις.

Λογικά θα έχεις θέμα. Εκτός κ το αλλάζεις που και που και κάνεις μια ρύθμιση για επαναφορά εικόνας που έχει μέσα. Σαν εικόνα δεν παίζεται  και τα reviews αυτό λένε..  Πάρε κ την 5ετη εγγύηση να είσαι κομπλέ 

Δημοσ.

Ναι, είναι μία κατηγορία από μόνες τους. Απλά επειδή την θέλω για καθημερινή τηλεόραση με αρκετές ώρες λειτουργίας ίσως και στο ίδιο κανάλι γι αυτό... 😕

Με τις εγγυήσεις τι γίνεται τελικά; Στο φτιάχνουν το burn-in;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έκανα παραγγελία με πιστωτική  για την oled την 55αρα  ήθελα να είναι πιο μεγάλη αλλά κάνω υποχώρηση στην τέλεια εικόνα της. Μου έβγαλε την ψυχή η κωλο εφαρμογή  στο κινητό ενώ έκανα  σωστά όλα τα βήματα  μου έγραψε σφάλμα μετά δεν μπορούσα να κάνω παραγγελία ούτε απτό ίντερνετ ούτε απτην εφαρμογή. Μπήκα απτό λαπτοπ της μάνας μ σερνόταν.. Τους έκραξα εκεί  τελικά έγινε η παραγγελία  1120 με επιστροφή από 1400  πιστεύω δυνατή τιμή για τηλεόραση που ένα χρόνο πριν είχε κάνα 3χιλιαρο ;; έτσι νομίζω είδα στο σκρουτζ.  Θα σας μεταφέρω σύντομα εντυπώσεις όταν την πάρω πρώτα ο Θεός στα χέρια μ. Σας ευχαριστώ 

Μου έγραψε στην εφαρμογή για την πιστωτική 0 υπόλοιπο διαθέσιμο για αγορές  εχω πάρει κ κάτι άλλο. Τα yellows δεν μου τα έβαλε όμως ελπίζω Ναμη πάθω καμία λαχτάρα  αφού Πειραιώς πιστωτική είναι κ έχω ξανά ψωνίσει με αυτήν κ πήρα yellows 

Επεξ/σία από Tresorikos
Δημοσ.

Κάτοχος από τον Ιανουάριο της Β7 δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με burn in.

Οι αναβαθμίσεις γίνονται κανονικά.

Το μόνο πρόβλημα που παρατηρώ στις ενημερώσεις είναι με το δίκτυο. Πολλές φορές, (ιδίως στις αναβαθμίσεις των εφαρμογών) μου βγάζει μήνυμα λάθους για ασταθές δίκτυο, είτε είναι συνδεδεμένη με καλώδιο δικτύου, είτε ασύρματα σε 2 παρόχους (Vodafone & Wind). Έγινε και επικοινωνία με τους παρόχους, χωρίς ωστόσο να βρέθει κάποιο πρόβλημα. Αντίθετα με hotspot από κινητό Cosmote κατεβάζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πόσες ώρες μεταφράζεται η φράση "στο ίδιο κανάλι"

Σίγουρα η επέκταση της 5 ετούς εγγύησης (premium) της γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών θα ήταν καλή αν συμβεί κάτι.

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα η τηλεόραση 55αρα   σούπερ μου φαίνεται  σε YouTube  κ Netflix.  Μαρεσουν γενικά τα έντονα χρώματα. Έχει κάποιος να δώσει ρυθμίσεις που να βρήκε ότι δείχνουν όσο καλύτερα γίνεται; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tresorikos είπε

Μου ήρθε σήμερα η τηλεόραση 55αρα   σούπερ μου φαίνεται  σε YouTube  κ Netflix.  Μαρεσουν γενικά τα έντονα χρώματα. Έχει κάποιος να δώσει ρυθμίσεις που να βρήκε ότι δείχνουν όσο καλύτερα γίνεται; 

Εγώ θα σου πω κάτι που ξαναείπε καποιο παιδί σε προηγούμενο ποστ εδώ. Υπάρχουν τα γνωστα sites για να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις, αφου τις κάνεις και δεις το αποτέλεσμα μετά θα τις αλλάξεις και θα τις προσαρμόσεις στα δικά σου γούστα. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...