Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 5 hours ago, firepc said: Οντως το χω ακουσει και αυτο να το λενε οτι στις ταινιες ειναι καλυτερες οι oled, αλλα για μενα ειναι σκοτεινες. Μπορει να ναι και θεμα ματιου στη τελικη και τι εχει συνηθησει το ματι σου. Η εικονα μιας qled τραβαει το δικο μου ματι πιο πολυ. Οσο για τις τιμες, αστα να πανε.. Εχουν ξεφυγει τα πραγματα Ακριβώς γι αυτό και στην τελική επιλέγεις αυτό που σε ικανοποιεί περισσότερο προσωπικά! Καμία τεχνολογια δεν είναι τέλεια και η κάθε μια έχει και τα υπέρ και τα κατά της. Και γω όταν έβαλα τις ρυθμίσεις που πρότειναν «οι ειδικοί» στην OLED, είπα μέσα μου ...”δεν θα ‘σαι καλά” και έφτιαξα μετά μόνος τις ρυθμίσεις που άρεσαν στα δικα μου μάτια! 1
efo355 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Ήρθε η sony και την έστησαν, οι 65" είναι απόλαυση. Είναι μεσημέρι οπότε υπάρχει αρκετό φως στο χώρο για να κρίνω το μαύρο ΑΛΛΑ η λεπτομέρεια στην εικόνα είναι πολύ ανώτερη από την oled. Δηλαδή τα πρόσωπα τα βλέπεις με τρελή λεπτομέρεια κάτι που στην oled δεν.Περισσοτερα θα δω το βράδυ. Στα μάτια μου αυτή τη στιγμή δείχνει πολύ ανώτερη από την oled. Στο θέμα smart φαίνεται λίγο πιο αργή αλλά το ότι έχει android είναι πολύ καλό κατά τη γνώμη μου.
alexakos89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, efo355 είπε Ήρθε η sony και την έστησαν, οι 65" είναι απόλαυση. Είναι μεσημέρι οπότε υπάρχει αρκετό φως στο χώρο για να κρίνω το μαύρο ΑΛΛΑ η λεπτομέρεια στην εικόνα είναι πολύ ανώτερη από την oled. Δηλαδή τα πρόσωπα τα βλέπεις με τρελή λεπτομέρεια κάτι που στην oled δεν.Περισσοτερα θα δω το βράδυ. Στα μάτια μου αυτή τη στιγμή δείχνει πολύ ανώτερη από την oled. Στο θέμα smart φαίνεται λίγο πιο αργή αλλά το ότι έχει android είναι πολύ καλό κατά τη γνώμη μου. Υπάρχουν tweak να κανείς να πηγαίνει σφαίρα και το λειτουργίκο. Τέλεια επιλογή η σονυ. @KoreanW ξέρει νομίζω τις ρυθμίσεις. 2
KoreanW Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, alexakos89 said: Υπάρχουν tweak να κανείς να πηγαίνει σφαίρα και το λειτουργίκο. Τέλεια επιλογή η σονυ. @KoreanW ξέρει νομίζω τις ρυθμίσεις. Έλαβα το notification του quote οπότε να επαναλάβω τις συμβουλές που έδωσα στο τόπικ https://www.insomnia.gr/forums/topic/675395-sony-kd-65xe9005-στα-1700-ευρώ/?page=2 Quote Θυμήσου να κάνεις τα update σε εφαρμογές και λειτουργικό, θέλει το χρόνο στην αρχή για να κατέβουν-εγκατασταθούν-«κάτσουν» οι εφαρμογές και οι χρήσεις να απενεργοποιήσεις το bloatware που λέγεται Sony Shelf, κλείνοντας τις ειδοποιήσεις του στις εφαρμογές' εξαφανίζει έτσι ολόκληρη τη σειρά με τις προτάσεις της Sony από την αρχική οθόνη να απενεργοποιήσεις τη συντόμευση bloatware Asphalt Nitro στις εφαρμογές' εξαφανίζει έτσι και ολόκληρη τη σειρά των παιχνιδιών στην αρχική οθόνη προαιρετικά να ορίσεις τις εφαρμογές παρασκηνίου σε έως 4, για να το κάνεις χρειάζεται να μπεις στις ρυθμίσεις για developers, που τις ενεργοποιήσεις πατώντας επαναλαμβανόμενα ΟΚ στο πεδίο Έκδοση λειτουργικού στις ρυθμίσεις να επιταχύνεις την ταχύτητα κίνησης του γραφικού περιβάλλοντος που τεχνητά είναι ρυθμισμένη σε μέτριο ρυθμό, πάλι μέσα από της ρυθμίσεις για developers φυσικά μπορείς να απενεργοποιήσεις διάφορα ακόμα αν πιστεύεις ότι βαραίνουν το σύστημα (λχ ορισμένοι απενεργοποιούν το Samba ή κάποιες bloatware εφαρμογές της Sony και άλλων), αλλά προσωπικά πιστεύω ότι με τα παραπάνω θα δεις αισθητή διαφορά και θα έχεις μια τηλεόραση που είναι ταχύτατη στην ανταπόκριση κλασικά ως Android μπορείς να κάνεις sideload επιπλέον εφαρμογές που ίσως πιστεύεις ότι μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις δυνατότητες του λειτουργικού Με ευχαριστείς αργότερα και ευχαριστείς και τον εαυτό σου για την ταχύτατη και πληρέστερη smart τηλεόραση που απέκτησες. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από KoreanW 2
efo355 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, KoreanW είπε Έλαβα το notification του quote οπότε να επαναλάβω τις συμβουλές που έδωσα στο τόπικ https://www.insomnia.gr/forums/topic/675395-sony-kd-65xe9005-στα-1700-ευρώ/?page=2 Με ευχαριστείς αργότερα και ευχαριστείς και τον εαυτό σου για την ταχύτατη και πληρέστερη smart τηλεόραση που απέκτησες. Ευχαριστώ πολύ θα τα κάνω όλα αποψε μετά τη δουλειά και θα πω εντυπώσεις
TEOKOS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, efo355 είπε Ευχαριστώ πολύ θα τα κάνω όλα αποψε μετά τη δουλειά και θα πω εντυπώσεις Και κλείσε τα update για τον φόβο των Ιουδαίων 1
efo355 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Λοιπόν έκανα ολά τα προαναφερθέντα αλλά διαφορά στην ταχύτητα δεν είδα. Λογικά έχει να κάνει με το ότι είναι φρέσκια η εγκατάσταση του android. Οσον αφορά την εικόνα είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή αλλά στα μαύρα χάνει. Το μαύρο της oled δεν το έχει και οσο να ναι μια ξενέρα εκεί την έφαγα. Φυσικά δεν είναι κάτι που δεν ήξερα! Οσον αφορά τα χρώματα, είναι πιο φυσικά και μου θυμίζει την πλάσμα μου στο πολύ καλύτερο. Δεν είναι τα υπερκορεσμένα της oled που κάποιες φορές είναι απίστευτα και κάποιες άλλες σε ξενερώνουν ( πχ όταν βλέπεις ποδόσφαιρο , μπασκετ ). Το άσπρο είναι πολύ ανώτερο στη sony. Βασικά στην oled πρεπει να το δουλέψει το άσπρο η lg. Σε φυσιολογικές συνθήκες καθημερινές με φως στο χώρο είναι πολύ ανώτερη η sony. Σε σκοτεινό χώρο η lg αλλά μόνο στο μάυρο. Γενικά σαν all around οθονη η σονυ νικάει. Στη θέαση σε σκοτεινό δωμάτιο η oled δεν έχει αντίπαλο. Αρχίζω να σχηματίζω τη γνώμη ότι για ένα νορμαλ σπίτι η σονυ είναι πιο κατάλληλη τηλεόραση. 1
icenex Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Χωρις να θελω να το παιξω ξερολας η φανμποι, γενικα τα χρωματα αν ειναι υπερκορεσμενα οπως λες δεν μπορεις απλα να τα ριξεις απο τις ρυθμισεις?Το αν ειναι το χρωματα out of the box ετσι και σε χαλανε νομιζω για αυτο υπαρχουν αυτες οι ρυθμισεις για να το βαλεις εκει που σου καθεται καλα στο ματι.Οσο για την λεπτομερεια της εικονας που λες μου κανει εντυπωση να ειναι καλυτερη η σονυ γιατι οσο συγκριτικα εχω δει(youtube που δεν ειναι το καλυτερο μεσο να βγαλω συμπερασμα αλλα λεμε τωρα) αν οχι ιδιες θα ελεγα οτι οι oled ειναι μπροστα και αυτο επειδη αποδιδει καλυτερα το μαυρο οπως και εσυ παραδεχεσαι.Οσο για το ασπρο πιστευω οτι πιο πολυ ιδεα σου ειναι γιατι εχουν καλυτερο contrast μεταξυ των 2.Εν παση περιπτωση θεωρω οτι θελει ενα σωστο καλιμπραρισμα η οθονη ειτε ειναι led ειτε Oled και μετα να πεις οτι ειναι να πεις.Παντως εμενα με χαλαει πολυ ασχημα να βλεπω αυτην την ομιχλη που κανουν οι led οθονες και αυτο γιατι ειδα απο κοντα oled αλλιως τωρα δεν θα το ελεγα αυτο ουτε θα με ενοιαζε. Οπως και να εχει να την χαρεις την τηλεορασαρα δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ετσι οπως ειναι η τεχνολογια τωρα, καπου θα χασεις καπου θα κερδισεις απο εκει κ περα ειναι υποκειμενικο τι χρειαζεται ο καθενας ξεχωριστα απο την τηλεοραση του. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από icenex
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Το λευκό στις OLED πάει λίγο προς το κίτρινο, είναι πιο θερμό. Βλέποντας το δεν το καταλαβαίνεις αλλά δίπλα σε μια ips, θα το δεις. Δεν είναι του "χιονιού" το λευκό. Τουλαχιστον ετσι είναι στα κινητά που έχω δει δίπλα δίπλα πολλές φορές. Είναι η τεχνολογία δηλαδή.
Tresorikos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα ποια λέτε είναι η καλύτερη; https://www.skroutz.gr/s/10792169/Sony-KD-65XE9005.html?from=latest_keyphrases&keyphrase=65xe9005 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue75mu7002txxh-1196129.html?rbtc=bep|pf|||p|bp_product_feed|&ref=bestprice.gr https://www.skroutz.gr/s/10781784/LG-65SJ810V.html Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο με ενδιαφέρει περισσότερο 65με 75 ίντσες Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από Tresorikos
alexakos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Tresorikos είπε Καλημέρα ποια λέτε είναι η καλύτερη; https://www.skroutz.gr/s/10792169/Sony-KD-65XE9005.html?from=latest_keyphrases&keyphrase=65xe9005 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue75mu7002txxh-1196129.html?rbtc=bep|pf|||p|bp_product_feed|&ref=bestprice.gr https://www.skroutz.gr/s/10781784/LG-65SJ810V.html Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο με ενδιαφέρει περισσότερο 65με 75 ίντσες Την lg θα την έβγαζα από έξω. Τώρα ποσά λεφτά διαθέτεις ; Καλές και οι 2. Δες τες από κοντά.
Tresorikos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Την lg θα την έβγαζα από έξω. Τώρα ποσά λεφτά διαθέτεις ; Καλές και οι 2. Δες τες από κοντά. Επειδή έχει επιστροφή - 20% με yellows στα media μπορώ να δώσω ένα σεβαστό ποσό
Tigio13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Για τη συγκεκριμένη lg η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν έχω διαβάσει καλές κριτικές.
Tresorikos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 57 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Για τη συγκεκριμένη lg η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν έχω διαβάσει καλές κριτικές. Για την 49 την ίδια γράφουν πολύ καλά σχόλια στο σκρουτζ γύρω στα 41 άτομα.
alexakos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 42 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Για την 49 την ίδια γράφουν πολύ καλά σχόλια στο σκρουτζ γύρω στα 41 άτομα. κομπλε τοτε.πας σε lg με κλειστα ματια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα