rokovangel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Εγώ τη δικιά μου με βλέπω να την παραλαμβάνω με το νέο έτος Πότε την παρήγγειλες φιλε ;
vasilissouvlaki Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, rokovangel είπε Πότε την παρήγγειλες φιλε ; 28-11
chrisgewrgi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Εγω εκανα την 65αρα παραγγελεια προχθες απο κοτσοβολο(διαθεσιμη) και γραφει εκτιμωμενη αποστολη 10 δεκεμβρη.
rokovangel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε 28-11 26 εγώ και ακόμα να έρθει
vasilissouvlaki Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, rokovangel είπε 26 εγώ και ακόμα να έρθει Και ξέρεις που βρίσκεται? Γιατί εγώ όχι.
rokovangel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε Και ξέρεις που βρίσκεται? Γιατί εγώ όχι. Ούτε εγώ... μπλέξαμε!
vasilissouvlaki Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, rokovangel είπε Ούτε εγώ... μπλέξαμε! Acs-speedex-easymail-?
Badass Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά δε νομίζω να παραλάβετε με courier. Η δικιά μου από MM λόγω όγκου και βάρους στάλθηκε με μεταφορική. 5 μέρες έκανε.
vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 παιδια τελικα την παρελαβα με μια μεταφορικη. ολα καλα.
Tenten7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Καλοθεατη. Θα την ευχαριστηθεις στα σίγουρα
vasilissouvlaki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά αυτά τα ai filmaker και τέτοια κάνουν δουλειά γιατί δεν βλέπω διάφορα.
atsddd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Αν και ζηλεύω την εικόνα των oled, δεν προτείνονται απ ότι βλέπω για παιχνίδια και πολύωρη λειτουργία του πάνελ. Οποτε qled η μόνη λύση ; Η περιμένουμε καινούργια oled χωρις τα γνωστά προβλήματα μες το 21; Όσο αυτά μπορούν να διορθωθούν. Τωρα ξεκινάω την αναζήτησή όποτε δεν έχω ψάξει ακόμα για συγκριτικά τηλεοράσεων και panels.
mito1988 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Απ'οτι βλέπω στα συγκριτικά οι διαφορές ΒΧ και CX είναι πολύ μικρές, κυρίως στη μέγιστη φωτεινότητα και στον επεξεργαστή). Αξίζει πιστεύετε η διαφορά στη τιμή (αυτή τη στιγμή είναι στα 400 περίπου); Έχουν καμία άλλη σημαντική διαφορά;
iddqdiddqd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Στις 7/12/2020 στις 8:33 ΠΜ, atsddd είπε Αν και ζηλεύω την εικόνα των oled, δεν προτείνονται απ ότι βλέπω για παιχνίδια και πολύωρη λειτουργία του πάνελ. Οποτε qled η μόνη λύση ; Η περιμένουμε καινούργια oled χωρις τα γνωστά προβλήματα μες το 21; Όσο αυτά μπορούν να διορθωθούν. Τωρα ξεκινάω την αναζήτησή όποτε δεν έχω ψάξει ακόμα για συγκριτικά τηλεοράσεων και panels. Για θέματα burn in, έχει υπάρξει συνεχής και σταδιακή βελτίωση. Δεν νομίζω πως θα γίνει κάτι μαγικό από το 20 στο 21. Για συγκεκριμμένα bugs οπως το VRR gamma, ίσως η c1 το λύνει και ίσως η cx δεν μπορεί να πάρει patch. Αλλά μιλάμε για ίσως πάνω στο ίσως. Άλλο που μπορεί να σε ενδιαφέρει, ότι η panasonic που στα πιο μεγάλα μοντέλα έχει ενισχυμένη ψύξη που μειώνει το burn in, για το 20 δεν είχε hdmi 2.1, και λογικά το 21 θα έχει. 12 ώρες πριν, mito1988 είπε Απ'οτι βλέπω στα συγκριτικά οι διαφορές ΒΧ και CX είναι πολύ μικρές, κυρίως στη μέγιστη φωτεινότητα και στον επεξεργαστή). Αξίζει πιστεύετε η διαφορά στη τιμή (αυτή τη στιγμή είναι στα 400 περίπου); Έχουν καμία άλλη σημαντική διαφορά; Δεν είναι σημαντικό, αλλά διαφέρει στο πλήθος των 2.1 θυρών. Η bx έχει 2 (και 2x hdmi 2.0), ενώ η cx 4.
Socom Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα κι από μένα, Έψαξα στο forum και δεν βρήκα αναφορά στα παρακάτω θέματα οπότε λέω να τα ποστάρω εδώ μπας και βγάλω κάποια άκρη. Έχω την B9 εδώ και λίγους μήνες και μετά από καιρό αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με τις ρυθμίσεις. Λίγες μέρες μετά την αγορά χρησιμοποίησα τα προτεινόμενα settings του rtings και τα άφησα για καιρό. Παρακολουθώντας περισσότερα αθλητικά εδώ και λίγο διάστημα παρατήρησα κάποια θεματάκια. Πολλές φορές η μπάλα διακτινίζεται από σημείο σε σημείο η τρεμοπαίζει στην οθόνη (περισσότερο στο ποδόσφαιρο αλλά ακόμα και σε μπάσκετ). Κλείνοντας το TrueMotion σταμάτησα να το παρατηρώ, χαλώντας όμως κάπως την εικόνα. Σε γρήγορες κινήσεις φαίνεται μια αρκετά έντονη θολούρα ή πιξέλιασμα των παικτών, ενώ όταν απουσιάζει η έντονη κίνηση η εικόνα είναι εκπληκτική. Αντίστοιχο θέμα δεν είχα παρατηρήσει στην C9 ενός φίλου που μαζευόμασταν προ lockdown για τους αγώνες. Να σημειωθεί ότι εκείνος την είχε αφήσει στις αρχικές της ρυθμίσεις. Δυσκολεύομαι να δεχτώ ότι η εικόνα δεν βελτιώνεται και πιστεύω ότι έχει να κάνει στο μεγαλύτερο βαθμό με τα settings. Πειραματίστηκα πολύ με τα TrueMotion και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα ιδιαίτερη βελτίωση. Και ένα τελευταίο, σε πολύ φωτεινές εικόνες παρατηρώ να τρεμοπαίζουν κάποιες επιφάνειες (πχ σε βίντεο του youtube με μια τροπική παραλία που έπιανε όλη την οθόνη η άμμος φαινόταν σε σημεία να τρεμοπαίζει). Γενικά πάντως σε ταινίες (ειδικά 4Κ) η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή και δεν παρατηρώ προβλήματα. Είχε κανείς αντίστοιχα θέματα και συγκεκριμένες ρυθμίσεις να προτείνει? Κάποιο άλλο site πέρα από το rtings που να χει διαφορετικές ρυθμίσεις? Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα