Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με την αγορα της oled χρειαστηκε και η αγορα hdmi διοτι τα παλια που ειχα παροτι λεγανε οτι ειναι hdmi 2.0 στην πραξη παιζανε 4Κ αλλα οταν επμαινε το HDR ειχα μαυρη εικονα και κατεληξα στο συμ,περασμα μετα απο διαβασμα και δοκιμες κατεληξα στο συμπερασμα οτι για 4Κ HDR καλωδιο μεχρι 3 μετρα μου ετυχε περιπτωση το ιδιο καλωδιο να παιζει κανονικα οταν ηταν 3μετρο και στο 5μετρο δεν επαιζε

• Απαντ. 756
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lak10 είπε

με την αγορα της oled χρειαστηκε και η αγορα hdmi διοτι τα παλια που ειχα παροτι λεγανε οτι ειναι hdmi 2.0 στην πραξη παιζανε 4Κ αλλα οταν επμαινε το HDR ειχα μαυρη εικονα και κατεληξα στο συμ,περασμα μετα απο διαβασμα και δοκιμες κατεληξα στο συμπερασμα οτι για 4Κ HDR καλωδιο μεχρι 3 μετρα μου ετυχε περιπτωση το ιδιο καλωδιο να παιζει κανονικα οταν ηταν 3μετρο και στο 5μετρο δεν επαιζε

Πάρα πολύ αντιπροσωπευτικά αυτά που λές για το τί παίζει με τα καλώδια HDMI.

Τα παλιά σου καλώδια, αν και έγραφαν ότι υποστηρίζουν HDMI 2.0, μόλις οι απαιτήσεις bandwidth αυξάνονταν, το σήμα σου έκανε διακοπές. Κλασσική συμπεριφορά. Το έχω δεί και εγώ σε καλώδιο και καλά Premium High Speed 2.0 (με αυτοκολλητάκι επάνω, που σημαίνει ότι ήταν χαμηλότερου bandwidth και το αναβαθμίσαν στα χαρτιά).

Και πάλι σωστός για τη σχέση μήκους καλωδίου και υποστηριζόμενου bandwidth. Όσο πιό μικρό το καλώδιο, τόσο μειώνονται οι όποιες απώλειες λόγω του καλωδίου και οι παρεμβολές από άλλες πηγές ηλεκτρομαγνητικού θορύβου, και έτσι μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα στις απαιτήσεις bandwidth.

Όσο αυξάνεται το μήκος, τόσο αυξάνονται οι απαιτήσεις για την κατασκευή του καλωδίου.

Το Belkin Ultra High Speed (κοινώς 2.1) δεν βγαίνει σε μήκος μεγαλύτερο των 2 μέτρων, ακριβώς για αυτό το λόγο.

belkin-AV10175-hdmi-2.1-cable-ideal-leng

PS: Και μολις ανακάλυψα του πότε είναι το καλώδιο Belkin, με το οποίο βλέπω 4Κ/60Hz/HDR χωρίς να κάνει γκίχ! Του 2009 κύριοι!

Date first available at Amazon.co.uk: 4 Nov. 2009

https://www.amazon.co.uk/Belkin-AM22302-06-BELKIN-HDMI-Cable/dp/B000Q8621C

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ZF9 απο SONY.... σε ενα με δυο μηνες θα εχουμε και την Q9S απο Samsung

Εδω ταιριαζει η φραση ΄Ο βασιλιάς πέθανε (ZD9), ζήτω ο βασιλιάς (ZF9)'

Επεξ/σία από ROG-X
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, panther_512 είπε

Πάρα πολύ αντιπροσωπευτικά αυτά που λές για το τί παίζει με τα καλώδια HDMI.

Τα παλιά σου καλώδια, αν και έγραφαν ότι υποστηρίζουν HDMI 2.0, μόλις οι απαιτήσεις bandwidth αυξάνονταν, το σήμα σου έκανε διακοπές. Κλασσική συμπεριφορά. Το έχω δεί και εγώ σε καλώδιο και καλά Premium High Speed 2.0 (με αυτοκολλητάκι επάνω, που σημαίνει ότι ήταν χαμηλότερου bandwidth και το αναβαθμίσαν στα χαρτιά).

Και πάλι σωστός για τη σχέση μήκους καλωδίου και υποστηριζόμενου bandwidth. Όσο πιό μικρό το καλώδιο, τόσο μειώνονται οι όποιες απώλειες λόγω του καλωδίου και οι παρεμβολές από άλλες πηγές ηλεκτρομαγνητικού θορύβου, και έτσι μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα στις απαιτήσεις bandwidth.

Όσο αυξάνεται το μήκος, τόσο αυξάνονται οι απαιτήσεις για την κατασκευή του καλωδίου.

Το Belkin Ultra High Speed (κοινώς 2.1) δεν βγαίνει σε μήκος μεγαλύτερο των 2 μέτρων, ακριβώς για αυτό το λόγο.

belkin-AV10175-hdmi-2.1-cable-ideal-leng

PS: Και μολις ανακάλυψα του πότε είναι το καλώδιο Belkin, με το οποίο βλέπω 4Κ/60Hz/HDR χωρίς να κάνει γκίχ! Του 2009 κύριοι!

Date first available at Amazon.co.uk: 4 Nov. 2009

https://www.amazon.co.uk/Belkin-AM22302-06-BELKIN-HDMI-Cable/dp/B000Q8621C

δοκιμασα και καλωδια της ugreen απο bangood με τα ιδια αποτελεσματα ευτυχως επαιρνα refund. τελικα πανω στην απελπισια μου κατελικα στο amazon εκει βρηκα μια γερμανικη εταιρια την kabledirekt οι ανθρωποι μου εγγυηθηκαν οτι παιζει το καλωδιο και οτι αν δεν επαιζα θε παιρνα refund το καλωδιο ειναι αυτο https://kabeldirekt-store.de/index.php/tv-hdtv/hdmi-kabel/kabeldirekt-flex-serie-high-speed-hdmi-kabel-mit-ethernet.html?laenge=37

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/7/2018 στις 12:00 ΜΜ, lula είπε

tv oled lg 55E6V μετά από 18 μήνες χρησησ -

Ποτέ πάνω από 4 ώρες συνεχόμενες σε στατική εικόνα λόγο ενεργοποίησης του eco mode .

Αυτή την εβδομάδα θα επικοινωνήσω με το σέρβις της LG αφού η τηλεόραση έχει ακόμα εγγύηση.

IMG_0503.jpg

Με αυτο μαθαμε τι εγινε?εχω χασει επεισοδια?

Δημοσ.
Στις 20/8/2018 στις 4:18 ΜΜ, Tigio13 είπε

Ναι όντως, θα μας πεις τι έγινε;

Στις 20/8/2018 στις 4:18 ΜΜ, Tigio13 είπε

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλη χρονια. Μολις ηρθε το σερβις Μανωλοπουλος και πηρε την 65αρα oled μου Β7 γιατι εχω vertical banding, καθετες γραμμες δηλαδη παχιες διαφανες που φαινονται σε ολα τα σκοτεινα πλανα χωρις πολυ φως και ειδικοτερα αν κινειται η καμερα των πλανων δεξια αριστερα. Εχει κανεις εμπειρια απο το σερβις της LG; Μπορω να πετυχω χρηματα πισω ή αντικατασταση με νεο μοντελο; Το θεωρω απαραδεκτο, τηλεοραση που την εχω 10 μηνες, αξιας 3000 ευρω να εχει τετοια ανομοιομορφια. Αν μου πουν οτι δεν εχει τιποτα θα γινει χαμος...

Δημοσ.

To banding είναι common panel - lottery issue για τις B7/C7 και εξαρτάται καθαρά από το χρήστη και το περιεχόμενο που βλέπει κατα πόσον τον επηρεάζει.

Αν δηλαδή σου φέρουν πίσω άλλη B7/C7, πάλι είναι θέμα τύχης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/1/2019 στις 1:56 ΜΜ, polakis21 είπε

Καλησπέρα και καλη χρονια. Μολις ηρθε το σερβις Μανωλοπουλος και πηρε την 65αρα oled μου Β7 γιατι εχω vertical banding, καθετες γραμμες δηλαδη παχιες διαφανες που φαινονται σε ολα τα σκοτεινα πλανα χωρις πολυ φως και ειδικοτερα αν κινειται η καμερα των πλανων δεξια αριστερα. Εχει κανεις εμπειρια απο το σερβις της LG; Μπορω να πετυχω χρηματα πισω ή αντικατασταση με νεο μοντελο; Το θεωρω απαραδεκτο, τηλεοραση που την εχω 10 μηνες, αξιας 3000 ευρω να εχει τετοια ανομοιομορφια. Αν μου πουν οτι δεν εχει τιποτα θα γινει χαμος...

Ακριβώς ίδια περίπτωση με C7 (55), πήρα χρήματα πίσω και αγόρασα την Q9FN (Εξωτερικό μένω, Σόφια Βουλγαρίας)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε

αγαπω την oled στο κινητο μου και σκεφτομαι να τσιμπισω μια lg oled...αλλα αυτο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Όλα τα μηχανήματα βγάζουν προβλήματα.. 

Αν την προσέχεις κ δεν παίζει πάνω από 3 με 4 ώρες κάτι σταθερό για να κάνει burn in  δεν θα έχεις θέμα περνεις κ 3 χρόνια επιπλέον εγγύηση με 180 ευρώ λίγο πριν λήξει η δυετη εγγύηση 

Κ πίστεψε με την εικόνα της tv  σου θα την λατρέψεις ακόμα περισσότερο..  

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Όλα τα μηχανήματα βγάζουν προβλήματα.. 

Αν την προσέχεις κ δεν παίζει πάνω από 3 με 4 ώρες κάτι σταθερό για να κάνει burn in  δεν θα έχεις θέμα περνεις κ 3 χρόνια επιπλέον εγγύηση με 180 ευρώ λίγο πριν λήξει η δυετη εγγύηση 

Κ πίστεψε με την εικόνα της tv  σου θα την λατρέψεις ακόμα περισσότερο..  

ναι εννοειτε οτι θα την προσεχω! στο θεμα ιντσες τωρα...55 και 65 βλεπω εχει. γιατι δεν εχει ενδιαμεσα?

Δημοσ.

Μαζί με μια νέα OLED θα πρέπει να δίνουν δώρο και ένα χρόνόμετρο που θα χτυπάει ανα 4 ώρες :-D

Πέρα απο την πλάκα, οι OLED έχουν φοβερή εικόνα αλλά κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για μια οθόνη που χρειάζεται babysitting και αν πάθει burn-in να σου λέει η εταιρεία, λυπάμαι κύριε βλέπατε πολύ τηλεόραση.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος μιας 55 OLED b7v εδώ και 13 μήνες. Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μία (μεμβράνη) να το πω έτσι, σε ότι κινείται γρήγορα Είτε αυτό είναι άνθρωπος είτε είναι αυτοκίνητο κ.α όπως επίσης και στα γράμματα όταν βλέπω ξένη ταινία είτε Κοιτάω από Digea είτε από Nova είτε από YouTube 4K video είτε από το Netflix ακόμα και ταινία που πήρα blu-ray για να δω σε PS3 πάλι το έκανε. Η πρώτη φορά που μου έκανε εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά ήταν στο Μουντιάλ Όπου η μπάλα σε μεγάλες μπαλιές μία εμφανιζόταν και μία χανόταν. Καλώς ή κακώς το αμέλησα αλλά τώρα έχω ξενερώσει άσχημα και θέλω να βρω μία λύση. Δεν έχω έρθει ακόμα σε επικοινωνία με την LG. Αλλά πριν έρθω θα ήθελα να πάρω γνώμες και από άλλους κατόχους για να έχω μία πλήρη εικόνα. Όποιος γνωρίζει κάτι Ας μου πει και αν δεν καταλαβαίνετε τι ακριβώς μου κάνει πείτε μου για να γίνω πιο σαφής. Ευχαριστώ

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, dezeris είπε

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος μιας 55 OLED b7v εδώ και 13 μήνες. Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μία (μεμβράνη) να το πω έτσι, σε ότι κινείται γρήγορα Είτε αυτό είναι άνθρωπος είτε είναι αυτοκίνητο κ.α όπως επίσης και στα γράμματα όταν βλέπω ξένη ταινία είτε Κοιτάω από Digea είτε από Nova είτε από YouTube 4K video είτε από το Netflix ακόμα και ταινία που πήρα blu-ray για να δω σε PS3 πάλι το έκανε. Η πρώτη φορά που μου έκανε εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά ήταν στο Μουντιάλ Όπου η μπάλα σε μεγάλες μπαλιές μία εμφανιζόταν και μία χανόταν. Καλώς ή κακώς το αμέλησα αλλά τώρα έχω ξενερώσει άσχημα και θέλω να βρω μία λύση. Δεν έχω έρθει ακόμα σε επικοινωνία με την LG. Αλλά πριν έρθω θα ήθελα να πάρω γνώμες και από άλλους κατόχους για να έχω μία πλήρη εικόνα. Όποιος γνωρίζει κάτι Ας μου πει και αν δεν καταλαβαίνετε τι ακριβώς μου κάνει πείτε μου για να γίνω πιο σαφής. 

Και εγώ αυτήν έχω. Βγάλε μια φώτο πάτα το pause κ βγάλε μια αν γίνεται.  Η μπάλα σε ποδόσφαιρο αν φαίνεται σαν κομήτης σε βολέ είναι φυσιολογικό αλλά αν παίξεις με τις ρυθμίσεις μειώνεται.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...