ROG-X Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, shadowlike είπε είναι ζωντανή η ρουφιάνα. Eαν την δεις διπλα σε Q9FN που δυσκολα θα το εκανε αυτο η LG για προφανεις λογους, θα πεις ειναι πεθαμενη η ρουφιανα. Ειδικα με κανενα full screen demo HDR ? Γεια σας... 15 λεπτά πριν, shadowlike είπε Ναι αλλά τι λεφτά έχει η B7 και τι η Q9FN? Η B7 ειναι οτι αποθεμα εχει μεινει γι αυτο εχει και τετοια τιμη. Η B8 που ειναι ιδια με την B7 εχει αλλη τιμη. H 65αρες του 2018 εχουν την ιδια τιμη, παιζουν στα 3300 και οι δυο (C8, Q9FN).... Υποψην η Q9S ειναι πια προ των πυλων, σε διαστιμικη τιμη ισως αλλα σου δειχνει τι θα ερθει. Το μοντελο θα ειναι στις 85 ιντσες, 8Κ, micro led στα 4.000 nits ακατεβατα. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από ROG-X
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 1 hour ago, ROG-X said: H ΧF9005 δεν ειναι τιποτα της προκοπης, με 40-50 ζωνες δεν πας πουθενα και αν την ειδες υπο γωνια. Αντικατασταση της value line XE ειναι. Η σειρα Q9F υπερεχει σε ολα και σε πολλα με χαοτικη διαφορα, οπως στη διαχειριση του μαυρου και του φωτος. Tρεχα Kωτσο στο the mall και δες την 75 και 65' Q9FN, εχει και OLED πιο διπλα. Τις ειδα ολες live. Η q9fn ήταν καλή μονο οσο την έβλεπες ακριβως στο κέντρο. Μετά καταλάβαινες πως έχεις απλα ενα εξελιγμένο va panel με πολλές ζώνες. Σε καμία περίπτωση δεν θα εδινα τοσο μεγάλο budget για κάτι "ενδιάμεσο" στην εξελιξη των panels. Επιπλέον υπάρχει και το tizen που δεν εχει πείσει ακόμη για την ανωτερότητα του σαν tv os... 1
insaneblyat Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η φωτεινότητα δεν είναι τόσο ασήμαντη όσο νομίζουμε βοηθαει στη σωστή χρωματική αποδοση, όπως και η σωστή απεικόνιση του μαύρου βοηθάει πάλι στα χρωματα για αυτό οι Oled θεωρούνται οι καλύτερες κατά πολλούς μπορεί να υστερούν σε φωτεινότητα αλλά στο μαύρο δεν έχουν αντιπαλο Τώρα για τη διαχείριση-επεξεργασια μαύρου ίσως η Q9FN να είναι στα επίπεδα των oled αλλά το απολυτο μαύρο της Oled θα πάρει αρκετά χρόνια να το φτασει οποιαδήποτε Q9FN ή άλλη lcd Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από insaneblyat
shadowlike Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοντευω να χάσω το μυαλό´ μου. Δε ξέρω τι να επιλέξω, ένα άλλο μεγάλο μειον για την sony είναι το android os , στην xf9005 ξέρετε αν είναι καθόλου responsive ή σέρνεται; Επίσης μια αλλη απορια που εχω είναι γιατι στο media markt την B7 την έχουν. 1300 και στο κωτσόβολο 1700 ; Υπάρχει περίπτωση οι πρώτοι να θέλουν να «ξεφορτωσουν» refurbished/ελλατοματικό προιον; Γενικά απ´οτι καταλαβαίνω οι συσκευασίες δεν είναι ποτέ σφραγισμένες που και να ήταν ισως να μην έλεγε κατι. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από shadowlike
alexakos89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, shadowlike είπε Κοντευω να χάσω το μυαλό´ μου. Δε ξέρω τι να επιλέξω, ένα άλλο μεγάλο μειον για την sony είναι το android os , στην xf9005 ξέρετε αν είναι καθόλου responsive ή σέρνεται; Επίσης μια αλλη απορια που εχω είναι γιατι στο media markt την B7 την έχουν. 1300 και στο κωτσόβολο 1700 ; Υπάρχει περίπτωση οι πρώτοι να θέλουν να «ξεφορτωσουν» refurbished/ελλατοματικό προιον; Γενικά απ´οτι καταλαβαίνω οι συσκευασίες δεν είναι ποτέ σφραγισμένες που και να ήταν ισως να μην έλεγε κατι. της sony το android δεν σερνεται..υπαρχουν settings που κανεις και παει σφαιρα. και εννοειται το να εχεις android tv ειναι οτι ανωτερο απο ολα τα αλλα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 4 hours ago, alexakos89 said: της sony το android δεν σερνεται..υπαρχουν settings που κανεις και παει σφαιρα. και εννοειται το να εχεις android tv ειναι οτι ανωτερο απο ολα τα αλλα. Αν και εχω τηλεόραση με android tv, δεν μπορώ να πω πως ειναι ανώτερο απο όλα. Το πιο πρακτικό μενου (και ομορφο) το εχει η LG με το webOS. Το android tv δεν ειναι ακομη 100% έτοιμο για τις τηλεοράσεις. Το μενου με τις ρυθμίσεις είναι απλό και κακοσχεδιασμένο, το android tv δεν εχει το συνολο των εφαρμογών που εχει το κανονικό android και αν κατι σκαλώσει, σέρνεται ολόκληρη η τηλεόραση. Ναι μεν εχει την ευκολία πως βάζεις προγραμματα οπως το kodi κλπ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το λειτουργικό είναι βολικό και εύχρηστο για μια τηλεόραση. Τωρα με την έκδοση 8 (το εχω στο nvidia shield ενω η philips τρεχει την έκδοση 7) καπως βελτίωσαν κάποια πράγματα αλλά και πάλι θέλει δουλίτσα ακόμη! 1
shadowlike Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) πήρα την LG B7 OLED, yolo. Έχω ξεκινήσει εντατικά μαθήματα στο σπίτι για burn in και τα ρέστα 😋 οι λόγοι: 1. ποιότητα εικόνας για τα λεφτά που έχει είναι άψογη. Στα ίδια λεφτα θα έπερνα την XF9005 αλλά στα 49inch. 2. φωτεινότητα δεν με νοιάζει γιατί πάντα βλέπω σε σκοτεινό δωμάτιο TV. Και γενικά το σαλόνι δεν είναι και πολύ φωτινό ακόμα και τα μεσημέρια. 3. δε πάω το android με τη καμία, το web os μου φάνηκε πολύ πιο πρακτικό και responsive. 4. η βάση της XF9005 ήταν οριακά με το τραπεζάκι του σαλονιού μου. btw είδα και την samsung που όντως υπο ελάχιστη γωνία θέασης αρχίζει και χάνει στα χρώματα, κατα τα άλλα το μαυρο είναι πολύ καλό και η φωτεινότητα επίσης, συν του ότι κοστίζει σημαντικά παραπάνω χρήματα. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από shadowlike 2
Tigio13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Εγώ πάντως μετά την εμπειρία μου με το service της lg και με αυτά που είπαν και τα άλλα παιδιά εδώ δεν προσέχω καθόλου πόσες ώρες θα δω και τι είναι αυτο που θα δω. Το εχω συνδεδεμένο με pc και παίζω παιχνίδια στο xbox εκτός απο netflix. Δεν είμαι στη φάση να σκέφτομαι τι χρήση εχω κανει στην tv και πως θα την προσέχω μην πάθει τπτ. Τηλεόραση είναι στην τελική...
shadowlike Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 επίσης μου είπαν ότι η 5ετής εγγύηση καλύπτει του media markt καλύπτει το burn in ... 1 1
icenex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραιος μεγιες καλοδουλευτη επισης και εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι ο κοσμος που θελει η τηλεοραση να ειναι φωτεινη μεχρι αηδιας λες και προκειται να κατσω να δω τηλεοραση και να την βαραει ο ηλιος η το φως γενικοτερα εδω και στην παλια μου samsung με μεγαλη φωτεινοτητα οταν επεφτε φως πανω δεν μπορουσα να δω τηλεοραση και εκλεινα πατζουρια η τραβαγα κουρτινες.Βεβαια ολα ειναι θεμα γουστου και πιο πολυ πλεον ο κοσμος κολαει στους αριθμους πω αυτη η τηλεοραση βγαζει τοσα Nits τοση αναλυση Κτλ λες κ αυτο θα βλεπουν στο ματι τους.Προσωπικα πηγα ειδα απο κοντα ολα τα μοντελα και μου επεσε το σαγονι με την Oled και οτι και να μου πει ο ενας και ο αλλος εδω μεσα το ακουω βερεσε.Ναι εχει και πλην η συγκεκριμενη τηλεοραση αλλα ειμαι συνειδητοποιημενος και ξερω τι ηθελα ο καθενας εχει δικα του κριτηρια πως και γιατι διαλεγει μια τηλεοραση εδω ο φιλος απο πανω μετρησε ακομη και η βαση στην τηλεοραση επειδη στην αλλη μαρκα ητανε οριακα η βαση τι να λεμε τωρα και απο την αλλη εχουμε τον τακη τον γκοτζιλα να μας λεει οτι επειδη η Oled δεν εχει αθηναικες πινακιδες δεν αξιζει. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από icenex
shadowlike Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) εντάξει υπάρχει ένα σημαντικό μειον , το γεγονός ότι μπορεί να σου χαλάσει απο τη χρήση που της κάνεις και μόνο είναι αρκετά ανησυχητικό. Απο την άλλη όμως αν είσαι πρόθυμος να αναλάβεις την υποχρέωση συντήρησης/τσεκαρίσματος σε συνάρτηση πάντα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχεις απο μια τηλεόραση πιστευώ θα είσαι OK. Ο καθένας αγοράζει ανάλογα με τις ανάγκες του , σίγουρα αν έβλεπα τηλεοπτικά κανάλια, είχα πολύ φως στο σπίτι και γενικά ήμουν απο αυτούς που παρατάνε τις τηλεοράσεις ανοιχτές, θα διάλεγα μια LED για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. edit: η μοναδική μου φοβια είναι να μη μου φέρουν ανοιγμένο κουτί με χρησιμοποιημένο προιόν. Γιατι η τύπισσα στο media markt αρχικά πήγε να μου πασάρει το εκθεσιακό μοντέλο με την τιμή που είχε στη καρτέλα. Το διευκρίνισα πως θέλω καινούργιο, σφραγισμένο κουτί. Τελικά τη παραγγελία δεν την έβαλα απο το μαγαζί αλλά online και πήρα μετά τηλέφωνο για επιβεβαίωση όπου πάλι επισήμανα να είναι σφραγισμένο το κουτί. Δεν ξέρω έχω αρχίσει να φοβάμαι και τη σκιά μου στο Ελλαδιστάν της σήμερον ημέρας. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από shadowlike 1
Tresorikos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Στις 15/7/2018 στις 3:57 ΜΜ, alexakos89 είπε της sony το android δεν σερνεται..υπαρχουν settings που κανεις και παει σφαιρα. και εννοειται το να εχεις android tv ειναι οτι ανωτερο απο ολα τα αλλα. Alex να σε ρωτήσω. Έχω ηχεία 2.1 edifier του 50αρικου βγάζουν 30 με 40 watt τα έχω συνδέσει με την τηλεόραση τα έχω απλώσει και παιζουν όλα μαζί μαζί με τα ενσωματωμένα της tv είμαι ευχαριστημένος για τις ταινίες . Σκέφτηκα να πάρω ηχομπαρα πάλι 2.1 είναι LG sj4 βγάζει 300 wat θα έχω τεράστια διαφορά από ποιότητα αξίζει να τα πάρω ;; μπορώ να τα συνδέσω κ αυτά κ να παίζουν όλα μαζί ; η να αφήσω μόνο την ηχομπαρα κ τον ήχο της tv?
avacan23 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φιλος πηγε να πάρει την Β7 απο ΜΜ και του ειπαν οτι εχουμε μια ανοιχτή αλλα δεν ειναι εκθεσιακή ειναι καλιμπραρισμένη...¨))))!!!! και να ξερετε οτι δεν θα σας χρεώσουμε την υπηρεσία αυτη.... ασχολιάστο. Για μένα δεν υπάρχει κάτι αλλο απο OLED ...υπάρχει η Β7 65αρα στα 1999...βρείτε κατι να συγκριθεί... πολύ καλή και η 55αρα oled philips ολες οι LG oled εχουν ίδιο panel..η Β7 εχει χειρότερο ήχο από τις άλλες https://www.skroutz.gr/s/12324198/LG-SJ7.html?from=drop εχω πάρει αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος... ΔΕν πάρχει φόβος για burn in για μενα..αντιμετωπιζεται... Η Β7 εχει Screen Shift και ρεφρεσερ πιξελ ... kai to iphone X oled εχει...και τα S9 https://www.cnet.com/news/oled-screen-burn-in-what-you-need-to-know/ Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από avacan23
alexakos89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, avacan23 είπε Φιλος πηγε να πάρει την Β7 απο ΜΜ και του ειπαν οτι εχουμε μια ανοιχτή αλλα δεν ειναι εκθεσιακή ειναι καλιμπραρισμένη...¨))))!!!! και να ξερετε οτι δεν θα σας χρεώσουμε την υπηρεσία αυτη.... ασχολιάστο. Για μένα δεν υπάρχει κάτι αλλο απο OLED ...υπάρχει η Β7 65αρα στα 1999...βρείτε κατι να συγκριθεί... πολύ καλή και η 55αρα oled philips ολες οι LG oled εχουν ίδιο panel..η Β7 εχει χειρότερο ήχο από τις άλλες https://www.skroutz.gr/s/12324198/LG-SJ7.html?from=drop εχω πάρει αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος... ΔΕν πάρχει φόβος για burn in για μενα..αντιμετωπιζεται... Η Β7 εχει Screen Shift και ρεφρεσερ πιξελ ... kai to iphone X oled εχει...και τα S9 https://www.cnet.com/news/oled-screen-burn-in-what-you-need-to-know/ https://www.theverge.com/2017/10/26/16555406/google-pixel-2-xl-screen-burn-in-color-concerns-software-updates iPhone X και σαμμυ εχουν samsung panels.οχι lg. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από alexakos89 1
avacan23 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.rtings.com/tv/learn/permanent-image-retention-burn-in-lcd-oled Not a question but a prediction; CNN @ 200 Nits: No noticeable burn in after 300 hours cumulative (3 weeks) but evident burn-in before 1000 hours cumulative (7 weeks) CNN @ 380 Nits: Evident burn-in by 300 hours cumulative and possibly as early as 200 hours cumulative (2 weeks) Football: No evidence of burn-in after 1000 hours cumulative Live General: No evidence of burn-in after 1000 hours cumulative FIFA Gameplay: don't know the game (or brightness setting) so no prediction Call of Duty WWII: No evidence of burn-in after 1000 hours cumulative You guys are the best for testing for burn-in in very pseudo-realistic ways - keep up the great work! p.s. please tell us the brightness setting (and eventually OLED Light setting) for all 6 tests, not just the first two CNN tests. και το παραμικρο σημαδι με software λυνεται. Ρισκαρεισ 1 στισ 100 να σου βγει λαθος οπως και στις LED (συννεφιασμα καμμενα πιξελ κτλ.) Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από avacan23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα