alexakos89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Όταν θα έρθουν τα microled και οποία τεχνολογια έρθει τότε θα μπορούμε να συγκρίνουμε και να συζητησουμε. Προς το παρών σε εικόνα είναι η oled.οτι και να λεμε. Θα προτιμούσα μια led από μια qled σε οικονομικό επίπεδο. Δεν έχει και καμία τεχνολογια. Ενα φίλτρο έχει που το έχουν και οι led πια και έχουν την ίδια απόδοση σε λιγότερα χρήματα. Value for money δηλαδή. Η πας σε led η σε oled. Qled σε καμία προσφορά ναι.
rolexakias2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Χρόνια κάτοχος lcd υλοποιήσεων και τώρα κάτοχος μίας LG oled 55E7N, μπορώ να σας πω παίδες ότι τώρα πραγματικά ευχαριστιεμαι και τα παλιά μου dvd αλλά και τα bluray που είναι βέβαια κατά πολύ ανώτερα σε ποιότητα. Αλλά εκεί που παθαίνεις πλάκα είναι σε υλικό 4k,εκεί δίνει ρέστα η τηλεόραση που δεν την έχω κάνει calibration αλλά παίζει με τις ρυθμίσεις τις εργοστασιακες.Οποιος έχει την οικονομική δυνατότητα αξίζει να τη πάρει.
shadowlike Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) και εγώ είδα OLED (LG B7) απο κοντά και έπαθα τραμπάκουλο. ΟΚ δεν συγκρίνεται , στις LED όσο καλές και να είναι λες οτι βλέπεις TV , στις OLED είναι σαν να έχεις ανοιχτό παράθυρο σε άλλο κόσμο. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από shadowlike
LIKARMA251981 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Παραθέτω την επίσημη τοποθέτηση της LG για το burn in. Ουσιαστικά λέει οτι το burn in μπορεί να αποφευχθεί με συγκεκριμένη χρήση (πράγμα που δεν βολέυει λογικά πολλούς) αλλά και με τη χρήση κάποιον special features & settings που έχουν οι τηλεόρασεις της. Πουθενά δεν παραδέχεται ρητά ότι σε περίπτωση permanent burn in η TV καλύπτεται από την εγγύηση. Παρόλα αυτά εγώ σας έχω πει ήδη τη δικιά μου περίπτωση. Επίσης βρήκα τα ακόλουθα settings (εκτός από το pixel refresher που κάνει manually η ΤV) που έχει η C8 και που η Β6 που είχα δεν είχε προς αποφυγή του burn in.
insaneblyat Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Tresorikos είπε απτό να χάνω μισή οθόνη μια χαρά την κάνω ζουμ όσο πρέπει κ δεν χάνω απολύτως τίποτα γουστάρω μια χαρά απτό να βλέπω την μισή εικόνα ΧΩΡΙΣ λόγο με μπάρες. Δεν χάνεις απόλυτως τίποτα ναι. Γράφεις κουταμαρες. Όσο για το Σάκη και τα υπόλοιπα παιδιά επειδή κάνουν unboxing δε σημαίνει ότι είναι γνώστες όσο αφορά τις τηλεοράσεις. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από insaneblyat 1
Tresorikos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, insaneblyat είπε Δεν χάνεις απόλυτως τίποτα ναι. Γράφεις κουταμαρες. Όσο για το Σάκη και τα υπόλοιπα παιδιά επειδή κάνουν unboxing δε σημαίνει ότι είναι γνώστες όσο αφορά τις τηλεοράσεις. Ας γράφω κουταμάρες εγώ κ εσείς είστε άσχετοι.. Οκ το σκρουτζ δεν ξέρει για τις oled ο καρπας δεν ξέρει για τις oled τα μάτια όλων μας δεν ξέρουν για τις oled ολόκληρο rtings έχει τις καλύτερες βαθμολογίες στις OLED είτε σας αρέσει είτε όχι.. Και γω γουστάρω να κόβω τις μπάρες για προστασία κ γιατί μαρεσει να βλέπω όλη την οθόνη... Ας είμαι εγώ ο κουτός μας τα πρηξατε μερικοί... Να ρωτήσω κάτι άλλο έχω συνδέσει ηχεία edifier των 50 ευρώ 35 με 40 βάτ νομίζω με την τηλεόραση και παιζουν ταυτόχρονα με τα ηχεία της τηλεόρασης κομπλέ είμαι κ μαρεσουν πολύ να παίζουν όλα μαζί. Αλλά αν πάρω ηχομπαρα που είδα ότι παίζει στα 129 ευρώ; θα είναι τεράστια η διαφορά ποιότητας σκέφτομαι να τα δώσω για να ολοκληρωθεί η εμπειρία
insaneblyat Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Είπα εγώ πουθενα ότι δεν αξίζουν οι Oled; Εε ρε πρόβλημα που εχεις εσύ... Σου θιξαμε την τηλεοραση;; Οι μισές αξιολογήσεις στο skroutz είναι για γέλια και για κλάματα, ο Σάκης δεν ειναι ο κατάλληλος για να κρίνει πέρα απ' τα βασικα μια τηλεόραση ή οθόνη και για να γλιτώσω οποιαδήποτε παρεξηγήση τον ξέρω και τον εκτιμω από πριν φτιάξει το team των unboxholics. To Rtings φαίνεται πολύ αξιόπιστο και σίγουρα το περνεις υπόψη σου όταν αγοράζεις τηλεόραση. Αλλά σίγουρα δεν επαναπαυεσαι μόνο σε αυτό κοιτας και άλλα site ομάδες ή forums που έχουν γνώση περί αυτού για να είσαι σίγουρος και να έχεις μια ολοκληρωμένη γνώμη Και πάμε στο θέμα μας, εσύ ήσουν αυτός που ισχυρίστηκε ότι δεν χάνεις εικόνα όταν ζουμαρεις πράγμα που δεν ισχυει. Επειδή σε διόρθωσα στα επριξα ρε φίλε;; Πολύ μικρός είσαι Αν θες να καταστρεφεις το φορμάτ της ταινίας και το πώς είναι γυρισμένη (ματιά του σκηνοθέτη) μαγκια σου και χαρά σου αλλά όχι να ισχυριζεσαι ότι δε χάνεις πληροφορίες από το πλαισιο εσύ εκτίθεσαι και φαίνεσαι ανίδεος Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από insaneblyat
Tresorikos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, insaneblyat είπε Είπα εγώ πουθενα ότι δεν αξίζουν οι Oled; Εε ρε πρόβλημα που εχεις εσύ... Σου θιξαμε την τηλεοραση;; Οι μισές αξιολογήσεις στο skroutz είναι για γέλια και για κλάματα, ο Σάκης δεν ειναι ο κατάλληλος για να κρίνει πέρα απ' τα βασικα μια τηλεόραση ή οθόνη και για να γλιτώσω οποιαδήποτε παρεξηγήση τον ξέρω και τον εκτιμω από πριν φτιάξει το team των unboxholics. To Rtings φαίνεται πολύ αξιόπιστο και σίγουρα το περνεις υπόψη σου όταν αγοράζεις τηλεόραση. Αλλά σίγουρα δεν επαναπαυεσαι μόνο σε αυτό κοιτας και άλλα site ομάδες ή forums που έχουν γνώση περί αυτού για να είσαι σίγουρος και να έχεις μια ολοκληρωμένη γνώμη Και πάμε στο θέμα μας, εσύ ήσουν αυτός που ισχυρίστηκε ότι δεν χάνεις εικόνα όταν ζουμαρεις πράγμα που δεν ισχυει. Επειδή σε διόρθωσα στα επριξα ρε φίλε;; Πολύ μικρός είσαι Δεν με νοιάζει αν θα χάσω εικόνα με το ζουμ αφού κ την προστατευω κ πιάνει όλη την εικόνα κ όποτε θέλω το βάζω κ κανονικά it's so simple ... Εσένα θα σου άρεσε αν έγραφα ότι λες ηλιθιότητες;;;; Ειμαι αρκετά μεγάλος για να απολαμβάνω τις επιλογές μου και δεν θιγομαι Και γω απτό game Over τον έβλεπα Δεν γράφουν απλά τη γνώμη τους εξηγούν τα πάντα...
insaneblyat Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα είναι γεγονός ότι είχες γράψει κουταμαρα (ότι δεν χάνεις σε εικόνα) μη σε προσβάλει η αλήθεια επέμενες κιόλας τι περίμενες να σου πω; Όσο για το τελευταίο που έγραψες πάλι δεν ισχυει αλλά θα συγκρατήθω και θα σου πω ότι αν αυτοί λενε τα πάντα, site σα τα rtings overclockers tftcentral και λοιπά τι λενε; Μιλάμε για οθόνες και τηλεοράσεις Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από insaneblyat 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Οκ και τωρα πάμε παρακάτω γιατί αρχίζουμε να κουραζόμαστε...
rolexakias2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Παίδες μήπως έχετε δοκιμάσει το ultra high speed 2.1 hdmi της belkin για σύνδεση με bluray και εάν ναι έχετε δει διάφορες με το 2.0?
ROG-X Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η OLED θα εχει στασιμοτητα σε τομεις οπως: 1) Φωτεινοτητα στο gaming (καταστασεις full screen) Very dimmable screen σε σχεση με τον ανταγωνισμο. 2) Δεν μπορει να δειξει bright colors (περιορισμενο Color Volume) λογου του WRGB 3) Burn in ενας μονιμος βραχνας και δεν θα αλλαξει τιποτα σε αυτο. 4) HDR εως 800 nits σε broadcasting με ζορι. 5) Ο λογος του infinity contrast ειναι marketing παραμυθα γιατι και 10 nits φωτεινοτητα να ειχε παλι το contrast θα ηταν στο απειρο στο OLED. H Q9 του 2019 με mini LED / micro LED θα βελτιωσει δραστικα την διαχειριση του back light και θα ανεβασει κατακορυφα την αποδοση της τοσο στο μαυρο και αλλο τοσο στη φωτεινοτητα για να πιασει τα Dolby Vision specs των 4.000 nits. H ΟLED απλα δεν εχει κατι να δωσει παραπανω, βασικα δεν εχει παρουσιασει τιποτα η LG. Εδω η Q9FN τραβαει highlights στα 3392 cd/m² Σε full screen HDR η OLED δεν ακουμπαει Q9FN. Q9FN, feel the light! feel the sun! Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από ROG-X
shadowlike Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η φωτιν´οτητα γιατί είναι τόσο σημαντικη ; Δηλαδη εγώ νομίζω πως οι περισσότεροι βλέπουμε TV με σβηστα τα φώτα, δε πρόκειτε να βάλουμε τη τηλεόραση απεναντι απο τη μπαλκονόπορτα και να βλέπουμε όταν χτυπαει ο ηλιος. επίσης το άλλο που δε καταλαβαίνω είναι γιατί να αγχωνόμαστε με το που θα πάει η oled και η led σαν τεχνολογία. Ότι αγοράσεις με αυτό θα μείνεις , δε πρόκειτε να σου δώσουν καινούργια τεχνολογία όταν βγει με το καλό, πάλι θα τα σκάσεις. Θα πάω να τις ξαναδώ πάντως γιατί τις samsung τις πέρασα αδιάφορα. ΣυγκριναXf9005 με B7 και αν και την sony την είδα υπο μια γωνία είναι η αλήθεια, η LG όμως ρε παιδιά είναι άλλο level , ορθώς την λένε organic , είναι ζωντανή η ρουφιάνα. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από shadowlike 1
ROG-X Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, shadowlike είπε ΣυγκριναXf9005 με B7 και αν και την sony την είδα υπο μια γωνία είναι η αλήθεια, η LG όμως ρε παιδιά είναι άλλο level , ορθώς την λένε organic , είναι ζωντανή η ρουφιάνα. H ΧF9005 δεν ειναι τιποτα της προκοπης, με 40-50 ζωνες δεν πας πουθενα και αν την ειδες υπο γωνια. Αντικατασταση της value line XE ειναι. Η σειρα Q9F υπερεχει σε ολα και σε πολλα με χαοτικη διαφορα, οπως στη διαχειριση του μαυρου και του φωτος. Tρεχα Kωτσο στο the mall και δες την 75 και 65' Q9FN, εχει και OLED πιο διπλα. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από ROG-X
shadowlike Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Ναι αλλά τι λεφτά έχει η B7 και τι η Q9FN? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα