Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Μου ήρθε σήμερα η τηλεόραση 55αρα   σούπερ μου φαίνεται  σε YouTube  κ Netflix.  Μαρεσουν γενικά τα έντονα χρώματα. Έχει κάποιος να δώσει ρυθμίσεις που να βρήκε ότι δείχνουν όσο καλύτερα γίνεται; 

οι ρυθμισεις για το καθε ματι ειναι διαφορετικες.ακομα και ιδιο μοντελο να εχεις μπορει να κανεις τις ιδιες ρυθμισεις με το site και να υπαρχει διαφορα στην αποδοση.

βαλε τις ταινιες σου και ρυθμισε το οπως σου αρεσει. ρυθμισε το και για τα καναλια οπως θες και θα εισαι τελεια.

• Like 1
  • Απαντ. 756
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

οι ρυθμισεις για το καθε ματι ειναι διαφορετικες.ακομα και ιδιο μοντελο να εχεις μπορει να κανεις τις ιδιες ρυθμισεις με το site και να υπαρχει διαφορα στην αποδοση.

βαλε τις ταινιες σου και ρυθμισε το οπως σου αρεσει. ρυθμισε το και για τα καναλια οπως θες και θα εισαι τελεια.

Αν και την είχα δει σε μαγαζί  μου φαίνονταν σχετικά μικρή κ έλεγα δεν θα δω μεγάλη διαφορά απτην 46αρα που έχω. Αλλά είναι αρκετά μεγαλύτερη ελπίζω Ναμη θέλω να αλλάξω μέγεθος σε λιγότερο από 5 χρόνια κ γενικά να μείνω εκεί στις 55 νομίζω είναι ένα καλό Μέγεθος 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tresorikos είπε

Αν και την είχα δει σε μαγαζί  μου φαίνονταν σχετικά μικρή κ έλεγα δεν θα δω μεγάλη διαφορά απτην 46αρα που έχω. Αλλά είναι αρκετά μεγαλύτερη ελπίζω Ναμη θέλω να αλλάξω μέγεθος σε λιγότερο από 5 χρόνια κ γενικά να μείνω εκεί στις 55 νομίζω είναι ένα καλό Μέγεθος 

Εγω της 55 ίντσες της συνήθισα να σου πω την αλήθεια. 

Δημοσ.

Θα φανεί κ για μένα.  Λογικά ίσως το πάθω και γω κάποια στιγμή ..  Απλά τώρα διάλεξα πιο πολύ βάση ποιότητας εικόνας κ τιμής. Να μάστε καλά κ ίσως ανέβουμε κάποια στιγμή κιαλλο στις ίντσες υγεία κ λεφτα για τις κ@υλες μας..   

Να ρωτήσω κουβέντα να γίνεται  ας πούμε θα δω έναν αγώνα αύριο  στο ημίχρονο πες θα το αλλάξω για 2 η 5 η 10 λεπτά με άλλο κανάλι κ θα το ξαναπάω στο έρτ HD.  Τότε αφού θα έχει γίνει αλλαγή δεν θα υπάρχει φόβος για στάμπα;  δεν πρόλαβα να διαβάσω οδηγίες για το πότε πρέπει να κάνω την επαναφορά εικόνας με την μια ώρα κλειστή που λέει. 

Μένω Άρτα δυστυχώς HD έχω μόνο στο έρτ. Παρότι τα καναλια τα έχει βρει από δύο φορές το καθένα 

Δημοσ.

Σχετικα με την εγγυηση που ανεφερετε πιο πριν, δεν καλυπτει το burn in. Ενημερωτικα μην βρεθειτε προ εκπληξεως. 

• Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, bill7 είπε

Σχετικα με την εγγυηση που ανεφερετε πιο πριν, δεν καλυπτει το burn in. Ενημερωτικα μην βρεθειτε προ εκπληξεως. 

Αν ειχες διαβασει προηγουμενα ποστ θα εβλεπες πως σε μενα εγινε αλλαγη με καινουρια τηλεοραση ιδιο μοντελο για burn in στους 3 μηνες περιπου. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αχρείαστη να είναι η εγγύηση.. Και η samdung σε burn in σου αλλάζει οθόνη αμέσως στα κινητά.  Απίστευτη η LG  μακάρι να μου κρατησει χρόνια.  Το ps4 δεν το αναγνωρίζω κ ειδικα το φιφα απίστευτα γραφικά βγάζει η ρουφιανα.  Προσπαθώ ναμην αφήνω πολυ ώρα στάσιμες εικόνες  αλλά ας πει κάποιος αν βλεπω ένα κανάλι δύο ώρες κ το αλλάξω για 5 λεπτά κ το ξαναβάλω θα φεύγει απτό κίνδυνο;;  

Επεξ/σία από Tresorikos
Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται:

Email response from LG: To give you a heads up, burn in is not covered by our manufacture warranty and repair services may incur service fees. Although coverage may not be provided, LG will stand behind the product by means of extending assistance in ensuring that repair services may be provided. In this regard, we recommend to also check LG authorized service centers in your area.

Το θεμα σχολιαζεται εκτενως στο παρακατω:

https://www.rtings.com/tv/learn/permanent-image-retention-burn-in-lcd-oled

Φιλε Tigio13, ισως στους τρεις μηνες να τιθεται θεμα αστοχιας υλικου. Τσεκαρες ωρες στο μενου service? Η τηλεοραση εχει limited warranty, και αναφερει ρητα οτι το burn συμβαινει απο λαθος χρηση.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά πρέπει γενικά να υπαρχει θέμα. Του κουμπάρου του έβγαλε burn in η b7 και το παρατήρησε σήμερα. Είχαμε αγοράσει μαζί το Νοέμβριο τις ίδιες τηλεοράσεις. Με κορόιδευε που πήρα τη sony και όχι oled πάλι.... Τώρα λέει θα πάει για samsung...

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill7 είπε

Για οποιον ενδιαφερεται:

Email response from LG: To give you a heads up, burn in is not covered by our manufacture warranty and repair services may incur service fees. Although coverage may not be provided, LG will stand behind the product by means of extending assistance in ensuring that repair services may be provided. In this regard, we recommend to also check LG authorized service centers in your area.

Το θεμα σχολιαζεται εκτενως στο παρακατω:

https://www.rtings.com/tv/learn/permanent-image-retention-burn-in-lcd-oled

Φιλε Tigio13, ισως στους τρεις μηνες να τιθεται θεμα αστοχιας υλικου. Τσεκαρες ωρες στο μενου service? Η τηλεοραση εχει limited warranty, και αναφερει ρητα οτι το burn συμβαινει απο λαθος χρηση.

Τι να πω δεν ξερω ισως να συμβαινει αυτο που λες.δεν ξερω ποσες ωρες δουλεψε αυτους τους 3 μηνες αλλα ηταν σιγουρα πολυ.Απο την αλλη 3 μηνες και ολη μερα να δουλευε δε δικαιολογειται να παρουσιασει burn in.Δεν εχω διαβασει το manual για να πω την αληθεια για να ξερω τι σημαινει ορθη η λαθος χρηση και πως το αναφερει η lg.Εγω αυτο που καταλαβα απο τη χρηση που εκανα αυτους τους 3 μηνες ειναι πως η ευπαθεια υπαρχει στα logo που εχουν εντονα χρωματα.Γενικα τη χρησιμοποιησα και σαν pc αρκετες ωρες καθημερινα και με το xbox σε παιχνιδια.Οταν δημιουργηθηκε το προβλημα ηταν απο την εκπομπη shopping star που εχει ενα μεγαλο κοκκινο Logo στο κατω αριστερο μερος της οθονης μονιμα καθολη τη διαρκεια του επεισοδιου.

Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω  ότι θα μπορώ να ελέγχω και τι βλέπω και πόσες ώρες  και μια αλλαγή στο κανάλι μετά από δύο ώρες δεν είναι τόσο δύσκολο..  Σήμερα είδα τον αγώνα Ισπανία Πορτογαλία   στο. Ημίχρονο έβαλα λίγο φιφα ps4 και λίγο  nintendo switch  το δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ως το 80 μετά την έκλεισα κ έφυγα απτό σπίτι..  Το απόγευμα είδα νετφλιξ αλλά έπαιζε σε όλη την οθόνη κ δεν είχε κενό πάνω κάτω..  Αν εννοεί τέτοια προσοχή η LG  πιστεύω μπορώ στο περίπου να την κάνω.  Την ρύθμιση για επαναφορά της εικόνας δεν την έβαλα είναι νωρίς ακόμα πιστεύω  ίσως χρειάζεται μόνο αν κάνεις κάτι για 3 ώρες συνεχόμενο  να το βάλεις να την κάνει αμέσως;  

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Θέλω να πιστεύω  ότι θα μπορώ να ελέγχω και τι βλέπω και πόσες ώρες  και μια αλλαγή στο κανάλι μετά από δύο ώρες δεν είναι τόσο δύσκολο..  Σήμερα είδα τον αγώνα Ισπανία Πορτογαλία   στο. Ημίχρονο έβαλα λίγο φιφα ps4 και λίγο  nintendo switch  το δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ως το 80 μετά την έκλεισα κ έφυγα απτό σπίτι..  Το απόγευμα είδα νετφλιξ αλλά έπαιζε σε όλη την οθόνη κ δεν είχε κενό πάνω κάτω..  Αν εννοεί τέτοια προσοχή η LG  πιστεύω μπορώ στο περίπου να την κάνω.  Την ρύθμιση για επαναφορά της εικόνας δεν την έβαλα είναι νωρίς ακόμα πιστεύω  ίσως χρειάζεται μόνο αν κάνεις κάτι για 3 ώρες συνεχόμενο  να το βάλεις να την κάνει αμέσως;  

Ναι αλλά αυτό δεν είναι λογικό να είσαι μέσα στο άγχος. Τι να πω, εγώ νομίζω ότι οι oled δεν είναι έτοιμες για καθημερινή χρήση. Στον κουμπάρο εβγαλε burn in σε εμένα έβγαλε κολλημένο πιξελ. Αγοράσαμε και οι δύο το Νοέμβριο με τo black friday.

ΥΓ : και εμείς Άρτα είμαστε :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, efo355 είπε

Ναι αλλά αυτό δεν είναι λογικό να είσαι μέσα στο άγχος. Τι να πω, εγώ νομίζω ότι οι oled δεν είναι έτοιμες για καθημερινή χρήση. Στον κουμπάρο εβγαλε burn in σε εμένα έβγαλε κολλημένο πιξελ. Αγοράσαμε και οι δύο το Νοέμβριο με τo black friday.

Αυτα είναι όλο το insomnia μια γειτονιά χα χα.  Δεν σας την έφτιαξαν με την εγγύηση;Ε δεν θέλει άγχος απλά προσέχεις λίγο 2 πράγματα. Σίγουρα θα ήταν τέλειο να την αφήνεις για ώρες κ ναμην πάθει τίποτα όπως οι παλιές  αλλά είμαι μαθημενος απτά samsung κινητά που συνήθως μου κάνουν burn in επειδή δούλευα τέρμα φωτεινότητα.   Να σε ρωτήσω  στα υπόλοιπα κανάλια πιάνετε HD? Γιατί εγώ όχι 

Επεξ/σία από Tresorikos
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Αυτα είναι όλο το insomnia μια γειτονιά χα χα.  Δεν σας την έφτιαξαν με την εγγύηση;Ε δεν θέλει άγχος απλά προσέχεις λίγο 2 πράγματα. Σίγουρα θα ήταν τέλειο να την αφήνεις για ώρες κ ναμην πάθει τίποτα όπως οι παλιές  αλλά είμαι μαθημενος απτά samsung κινητά που συνήθως μου κάνουν burn in επειδή δούλευα τέρμα φωτεινότητα.   Να σε ρωτήσω  στα υπόλοιπα κανάλια πιάνετε HD? Γιατί εγώ όχι 

Όχι μόνο ert hd. Με τη δικιά μου, μου πρότειναν αντικατάσταση με την ίδια ή πιστωτικό. Πήρα πιστωτικό και αγόρασα sony 65αρα. Του κουμπάρου τωρα το εμφάνισε και Δευτέρα θα πάρει την lg. Θα ενημερώσω...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, efo355 είπε

Afftopic  αλλα πολυ αρτα επεσε. Εγω ερχομαι αυγουστο αρτα! 

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...