-WISE- Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Στις 26/5/2018 στις 3:36 ΜΜ, jkoukos είπε Δες στον χάρτη που έδωσε παραπάνω ο anarionasp, η οικοδομή σου σε ποια περιοχή ανήκει στην οποία αντιστοιχεί το αστικό σου κέντρο (κάνοντας κλικ στη μπλε σημαδούρα); Παλαιότερα κάνοντας έλεγχο διαθεσιμότητας στη Vodafone σου έδειχνε το αστικό κέντρο, αλλά τώρα έχουν καταργήσει αυτή την πληροφορία. Στον έλεγχο διαθεσιμότητας που έχουν όλοι οι πάροχοι στην ιστοσελίδα τους, τι αποτέλεσμα σου βγάζει; Μου φαίνεται παράλογο να μην σου δίνει VDSL κανείς, εκτός όπως έγραψα πριν, αν είσαι μακρυά από το αστικό κέντρο και δεν υπάρχουν αναβαθμισμένες καμπίνες στην περιοχή σου. Σε ποια οδό ενδιαφέρεσαι; Μην γράψεις τον ακριβή αριθμό ή αν θέλεις δώστο με πμ. Aν το βλέπω σωστά, ανήκω στο αστικό κέντρο γηροκομείου
jkoukos Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Αν ισχύει, είμαστε στο ίδιο αστικό κέντρο. Όπως έγραψα πριν, το έχει αναλάβει η Vodafone κι έχει ολοκληρώσει προ πολλού την εγκατάσταση των καμπίνων και ήδη παρέχει υπηρεσία λιανική και χοντρική, αλλά σε κάποιες κι όχι όλες ακόμη. Αν δεν σου δίνει η Vodafone, κανείς άλλος δεν μπορεί να σου δώσει, ότι κι αν ισχυρίζονται για να σε κάνουν πελάτη τους. Κι όπως έγραψα για να σου δίνει ο ΟΤΕ το 30άρι, μάλλον είσαι σε περιοχή που δεν έχει μπει καμπίνα (έτσι είμαι κι εγώ) και απλά παρέχει το μικρότερο πακέτο από το αστικό κέντρο. Σε ποια καμπίνα συνδέεται η οικοδομή σου; Το 3ψήφιο αριθμό τον βλέπεις στον κεντρικό κατανεμητή της. Οπότε με αυτόν μπορούμε να δούμε αν είναι στον προγραμματισμό της Vodafone για εγκατάσταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα