-WISE- Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σας. Σκεφτόμουν να διακόψω την συνδρομή μου στην Forthnet/Nova καθώς εν έτει 2018 και δεν υποστηρίζει vdsl στο κέντρο της Αθήνας. Η αλήθεια είναι ότι το αθλητικό πακέτο (κυρίως λόγω Euroleague) με ενδιαφέρει οπότε σκεφτόμουν να πάω σε Wind Vision σε κάποιο Fiber ώστε να έχω και τα αθλητικά της Nova και vdsl. Το συμβόλαιο μου λήγει του χρόνου τέτοια εποχή και ρωτώντας την εξυπηρέτηση πελατών ποια θα είναι η ποινή διακοπής του συμβολαίου μου, μου είπαν 257 ευρώ. Πώς υπολογίζεται κάτι τέτοιο;;
jkoukos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Τα ακριβή ποσά αναφέρονται σε σχετικό πίνακα στο συμβόλαιό σου. Ο επίσημος τιμοκατάλογος αναφέρει ποσά για διάφορα πακέτα όπου βλέπω "Τέλος διακοπής Nova3play Full 259,00 € εφάπαξ".
-WISE- Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, jkoukos είπε Τα ακριβή ποσά αναφέρονται σε σχετικό πίνακα στο συμβόλαιό σου. Ο επίσημος τιμοκατάλογος αναφέρει ποσά για διάφορα πακέτα όπου βλέπω "Τέλος διακοπής Nova3play Full 259,00 € εφάπαξ". Δηλαδή αυτό το ποσό δεν αλλάζει; Το ίδιο θα πληρώσω αν φύγω μετά από 1 μήνα συνδρομής, το ίδιο και 1 μήνα πριν το τέλος του συμβολαίου;
jkoukos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Ισχύει ότι αναφέρεται στο συμβόλαιό σου. Και λογικά αν δεν υπάρχει πίνακας με διαφορετικά ποσά ανάλογα τους μήνες χρήσης, πληρώνεται αυτούσιο. Στους περισσότερους παρόχους ισχύει αυτό. 1
anarionasp Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 εγω να κανω μια χαζη ερωτηση? αν δεν υποστηριζει ενας παροχος fiber ( ή αλλιως vdsl) στην περιοχη σου τι σε κανει να πιστευεις οτι η wind ή οποιοσδηποτε αλλος παροχος θα στο παρεχει ??
-WISE- Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, anarionasp είπε εγω να κανω μια χαζη ερωτηση? αν δεν υποστηριζει ενας παροχος fiber ( ή αλλιως vdsl) στην περιοχη σου τι σε κανει να πιστευεις οτι η wind ή οποιοσδηποτε αλλος παροχος θα στο παρεχει ?? Η περιοχή μου υποστηρίζει vdsl. Η Forthnet δεν υποστηρίζει.
anarionasp Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 εισαι σιγουρος ? ή απλα στο ειπανε απο την wind?
jkoukos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Η αλήθεια είναι ότι σε περιοχές που υπάρχουν αναβαθμισμένες καμπίνες και δίνουν υπηρεσία VDSL, σε πολλές περιπτώσεις Nova και Cyta δεν έχουν παρουσία και δεν παρέχουν υπηρεσία μέσω χοντρικής, σε αντίθεση με τους άλλους 3 παρόχους που στην πλειοψηφία έχουν. Δεν αποτελεί κάποιο μυστικό, αλλά πραγματικότητα.
anarionasp Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) οπως και να εχει ο TS σε αλλο ποστ του σε αλλο τοπικ ανεφερε οτι το διαμενει αμπελοκηπους οποτε λογικα ας πουμε ανηκει σε κεντρο αμπελοκηπων ή γηροκομειου http://fttxgr.eu/map απο εδω αμπελοκηπων κεντρο δεν υπαρχει ουτε μια καμπινα απο κανενα παροχο και εχει δωθει στον οτε με ημερομηνια ενεργοποιησης Q4/2018 αρα λοιπον κανενας δεν δινει vdsl απο καμπινα μονο απο το ΑΚ η μονη περιπτωση ο TS να ανηκει γηροκομειο που θεωριτικα εχει ενεργοποιησει η vodafone της καμπινες της https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mDiPB0wHyVtkrSpzS5ypq0J8qGyMJERbrPP5xWM9a5U/edit#gid=390961627 και για να μην παρεξηγηθω δεν προμοταρω καποιον παροχο ειναι ανουσιο να χρεωθεις τελος αποδεσμευσης και να καταλήξεις με μια adsl και παλι Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από anarionasp
-WISE- Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Μετά από ερωτήσεις και στους 3 παρόχους, ο μόνος που δίνει VDSL αλλά 30Mbps είναι ο ΟΤΕ αλλά, δυστυχώς, το πρόγραμμα του ΟΤΕ δεν με ενδιαφέρει. Οπότε την πάτησα. 😛
jkoukos Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Επειδή κι εγώ μένω στους Αμπελόκηπους, γνωρίζω πολύ καλά τι ισχύει. Η γεωγραφική περιοχή των Αμπελοκήπων καλύπτεται από 3 αστικά κέντρα: Αστικό κέντρο "Αμπελόκηποι", όπου έχουν αναβαθμισθεί οι καμπίνες του ΟΤΕ και παρέχουν VDSL από το 2012. Απλά επειδή ήταν από τα πρώτα σε όλη την χώρα (το πρώτο της Αθήνας) δεν υποστηρίζει Vectoring και χρειάζεται αναβάθμιση των καρτών του DSLAM, που έχει προγραμματισθεί να γίνει έως τέλος του 2018. Εδώ ξέρω ότι δίνουν σίγουρα OTE, Vodafone και Wind αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα για Cyta και Nova. Αστικό κέντρο "Γηροκομείο" (στο οποίο ανήκω), όπου το έχει αναλάβει η Vodafone κι έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των καμπίνων, σε αρκετές εκ των οποίων παρέχεται ήδη υπηρεσία τουλάχιστον από Vodafone και ΟΤΕ (που γνωρίζω). Αστικό κέντρο "Αλεξάνδρα", όπου το έχει αναλάβει η Vodafone με προγραμματισμό ολοκλήρωσης το 3ο 3μηνο του 2019. Υπηρεσία από καμπίνες δεν υπάρχει. @WISE, σε ποιό αστικό κέντρο ανήκεις και πόση απόσταση έχεις από αυτό; Το βλέπεις από την διαθεσιμότητα των εταιρειών στις ιστοσελίδες ή έχεις επικοινωνήσει; Ρωτώ, διότι για να σου δίνει ο ΟΤΕ μόνο 30Mbps, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καμπίνες στην περιοχή σου, άρα είσαι σε τέτοια απόσταση που δεν παίζει το 50άρι, που μόνο αυτό δίνουν όλοι εκτός Cyta και OTE. Και μου φαίνεται παράξενο να μην έχει κανείς άλλος παρουσία στο αστικό κέντρο. Η μη παρουσία που έχει αναφερθεί, αφορά τις καμπίνες και μερικά αστικά κέντρα της επαρχίας. Όμως είναι επιβεβαιωμένο ότι και το site του ΟΤΕ κάνει σε πολλές περιπτώσεις λάθος. Π.χ. η δικιά μου καμπίνα δεν έχει αναβαθμισθεί λόγω που είμαι κάτω από τα 550 μέτρα απόσταση από το αστικό κέντρο και ο ΟΤΕ μ' έχει ταράξει με μηνύματα προσφορών αναβάθμισης από ADSL σε 50άρι VDSL, όταν 2 συγκάτοικοι της πολυκατοικίας έχουν σύνδεση (Wind και Vodafone) λίγο κάτω από τα 40Mbps.
-WISE- Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Καλημέρα. Mίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών τους και μου το είπαν. Μόνο η Wind μου είπε ότι θεωρεί ότι είναι θέμα μηνών να ενεργοποιηθεί το VDSL σε περισσότερες περιοχές. Αλλά μπορεί να είναι και "παππάς" αυτό που λέει. Πώς μπορώ να δω σε ποιο ακριβώς αστικό κέντρο ανήκω;
jkoukos Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δες στον χάρτη που έδωσε παραπάνω ο anarionasp, η οικοδομή σου σε ποια περιοχή ανήκει στην οποία αντιστοιχεί το αστικό σου κέντρο (κάνοντας κλικ στη μπλε σημαδούρα); Παλαιότερα κάνοντας έλεγχο διαθεσιμότητας στη Vodafone σου έδειχνε το αστικό κέντρο, αλλά τώρα έχουν καταργήσει αυτή την πληροφορία. Στον έλεγχο διαθεσιμότητας που έχουν όλοι οι πάροχοι στην ιστοσελίδα τους, τι αποτέλεσμα σου βγάζει; Μου φαίνεται παράλογο να μην σου δίνει VDSL κανείς, εκτός όπως έγραψα πριν, αν είσαι μακρυά από το αστικό κέντρο και δεν υπάρχουν αναβαθμισμένες καμπίνες στην περιοχή σου. Σε ποια οδό ενδιαφέρεσαι; Μην γράψεις τον ακριβή αριθμό ή αν θέλεις δώστο με πμ.
CNT-FAI Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Οι πληροφορίες ισχύουν και εφαρμόζονται και στη σταθερή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα