Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρες αλλο δασκαλο.

Αν δεν μπορει αυτος που ειχες να σε κανει να καταλάβεις ή να στο μεταφράσει με τον τροπο που εσυ μπορεις να καταλάβεις τοτε υπαρχει θεμα.

Δεν σου κανει ουτε αυτος που θα βρεις μετα ; παρε την καρτελα σου και πήγαινε αλλου. Δεν ειναι ντροπη

Επεξ/σία από Thulogur
  • Thanks 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατσε διαβασε. Δεν υπαρχει κολπο ουτε φται ει ο δασκαλος ουτε εχει εχει το κληρονομικο χαρισμα να σου μεταδοσει τις γνωσεις του ως δια μαγειας. Πως θα βγεις στο δρομο χωρις να ξερεις τα σηματα. Δεν το συζηταω για την οδηγηση....... 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ κολπο. Ουτε μπορεις να κανεις πουστια για να περασεις τα σηματα. Μονο αν σκασεις σε κανεναν δασκαλο λαμογιο κανα 2χιλιαριο και σου φερει ετοιμο το διπλωμα στο σπιτι σου. Μη σου μπαινουν ιδεες. Γιαυτο παιρνει ο καθε πικραμενος διπλωμα μετα και σκοτωνουν κοσμακη εξω.

Να φανταστω εχεις android. Κατεβασε απο το play store την επισημη εφαρμογη του υποργειου και κανε τεστακια. Χωρις να σε κοροιδευω και να ειμαι υπερβολικος, οτι ερωτησεις επεφταν στα τεστακια του προγραμματος, επεσαν στις εξετασεις. Το καλυτερο κολπακι ειναι αυτο. Καλη επιτυχια!

• Like 1
Δημοσ.

εγω ειχα κατεβασει 2-3 εφαρμογες στο κινητο και μεχρι που να μην εκανα κανενα λαθος

μολις μπηκα υπουργειο να δωσω σε 5 λεπτα ακριβως τελειωσα το τεστ και εφυγα χωρις κανενα λαθος πολλες ερωτησεις μπερδευουν γτ εχουν παρομοιες απαντησεις

κατσε διαβασε

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ison_ είπε

Όλοι μας μπορούμε να αποστηθίσουμε λίγο-πολύ. Περισσότερη προσπάθεια θέλει.

Αν έχει ΤΟΟΟΣΟ πρόβλημα πια  και δε μπορέσει να θυμηθεί τους κανόνες στο δρόμο, μήπως να μην της δίνανε το δίπλωμα καν;

Μα δεν ζήτησα να μου δώσουν το δίπλωμα κάνοντας λάθη!!!! 

3 ώρες πριν, phanispal είπε

Αφού στα μηχανολογικά είπε η κοπέλα ότι κολλάει.

Εσύ γνωρίζεις τα πάντα για τις μηχανές εσωτερικής καύσης δηλαδή; Ή και να τα γνωρίζεις, πόσο ρόλο παίζουν εκεί έξω;

Μόνο σε τέτοιου είδους ερωτήσεις κολλάω δυστυχώς..... Στις ερωτήσεις που ήταν καθαρά σήματα τα πήγαινα καλά. 

2 ώρες πριν, Thulogur είπε

Βρες αλλο δασκαλο.

Αν δεν μπορει αυτος που ειχες να σε κανει να καταλάβεις ή να στο μεταφράσει με τον τροπο που εσυ μπορεις να καταλάβεις τοτε υπαρχει θεμα.

Δεν σου κανει ουτε αυτος που θα βρεις μετα ; παρε την καρτελα σου και πήγαινε αλλου. Δεν ειναι ντροπη

Εκείνος που είχα μου έκανε μόνο πορεία και ήταν καλός σε αυτό. Έμαθα να οδηγώ αλλά μου έδωσε το βιβλίο και μου λέει διάβασε το. Δεν μου έδειξε πολύ σήματα κτλ 

2 ώρες πριν, Alex-V είπε

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ κολπο. Ουτε μπορεις να κανεις πουστια για να περασεις τα σηματα. Μονο αν σκασεις σε κανεναν δασκαλο λαμογιο κανα 2χιλιαριο και σου φερει ετοιμο το διπλωμα στο σπιτι σου. Μη σου μπαινουν ιδεες. Γιαυτο παιρνει ο καθε πικραμενος διπλωμα μετα και σκοτωνουν κοσμακη εξω.

Να φανταστω εχεις android. Κατεβασε απο το play store την επισημη εφαρμογη του υποργειου και κανε τεστακια. Χωρις να σε κοροιδευω και να ειμαι υπερβολικος, οτι ερωτησεις επεφταν στα τεστακια του προγραμματος, επεσαν στις εξετασεις. Το καλυτερο κολπακι ειναι αυτο. Καλη επιτυχια!

Μπήκα να κάνω τεστακια στην σελίδα του υπουργείου αλλά έχει μόνο 16 ερωτήσεις για να κάνεις εξάσκηση και είναι μόνιμα αυτές οι ίδιες. Θα κατεβάσω εφαρμογές να δω 

Δημοσ.

Αποκλειεται. Κατι κατεβασες λαθος. Σου μιλαω για την εφαρμογη του play store. Πιστεψε με θα σε βοηθησει παρα πολυ. Του υπουργειου την εφαρμογη ομως! Υπαρχουν και αλλες...αλλα δεν.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Αποκλειεται. Κατι κατεβασες λαθος. Σου μιλαω για την εφαρμογη του play store. Πιστεψε με θα σε βοηθησει παρα πολυ. Του υπουργειου την εφαρμογη ομως! Υπαρχουν και αλλες...αλλα δεν.

Θα το κοιτάξω σίγουρα!!!!! 

Την κατεβάζω 

Edit : απαντάω στην πρώτη ερώτηση αλλά δεν μου βγάζει την επόμενη 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Ποια είναι αυτή (επίσημη του ΥΜΕ) η εφαρμογή στο Play Store;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσες ερωτήσεις είναι συνολικά στην εξέταση?

Εγώ θυμάμαι κάνα 10λεπτο max μου είχε πάρει και έδινα και για μηχανή|(καλά εκεί οι ερωτήσεις τελείως της πλάκας)

Το ότι κάνεις λάθος τις μηχανολογικές δεν λέει κάτι, οι ίδιες 10/20/50(πόσες είναι) στάνταρ ερωτήσεις είναι. Αν θυμάμαι καλά ακόμα και οι απαντήσεις είναι με την ίδια σειρά(?)

Καλώς ή κακώς δεν τεστάρουν τις μηχανολογικές σου γνώσεις αλλά τη δυνατότητα αποστήθισής σου οπότε λιώνεις το βιβλίο, λιώνεις τα τεστάκια και πας δίνεις

Επεξ/σία από Pa0ki
Δημοσ.

Καταρχας χαλαρωσε μην αγχωνεσαι,  θα κανεις τεστακια και θα μαθεις τις απαντησεις απ'εξω, Οταν εκανα τεστ και εβγαιναν τ'αποτελεσματα  και ειχα λαθοι  πηγαινα στο βιβλιο διαβαζα την σωστη μονο ωστε την επομενη φορα να μην κολλησω και ν'απαντησω απευθειας,  ενα tip,  σε καποιες ερωτησεις απλα αλλαζουν οι λεξεις και οι οροι δεν ειναι δυσκολα,  Επειδη δεν διαβασα ολα τα ποστ, σε ποια περιοχη βρισκεσαι??   Εχουν αλλαξει οι τιμες στις σχολες κατα πολυ μαλιστα, εγω βρηκα σχολη κοντα 200euro κατω απ'οτι ζητουσαν αλλοι...  Υπομονη θελει και θα τα περασεις,  η οδηγηση δεν ειναι κατι δυσκολο, πες στους δικους σου να σου δειξουν και να σου πουν πραγματα γιατι διαβασα καποιος ειπε να βρεις αγορι.... Το αγορι θα σου βαλει χερι..... οι γονεις σου τις φωνες για καλο σκοπο ομως..  Διαλεγεις και παιρνεις... Καλη επιτυχια

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pa0ki είπε

Πόσες ερωτήσεις είναι συνολικά στην εξέταση?

Εγώ θυμάμαι κάνα 10λεπτο max μου είχε πάρει και έδινα και για μηχανή|(καλά εκεί οι ερωτήσεις τελείως της πλάκας)

Το ότι κάνεις λάθος τις μηχανολογικές δεν λέει κάτι, οι ίδιες 10/20/50(πόσες είναι) στάνταρ ερωτήσεις είναι. Αν θυμάμαι καλά ακόμα και οι απαντήσεις είναι με την ίδια σειρά(?)

Καλώς ή κακώς δεν τεστάρουν τις μηχανολογικές σου γνώσεις αλλά τη δυνατότητα αποστήθισής σου οπότε λιώνεις το βιβλίο, λιώνεις τα τεστάκια και πας δίνεις

Όχι δεν είναι στάνταρ. Αλλάζουν κάθε φορά. Ακόμα και με τους διπλανούς μου είχα διαφορετικες 

Δημοσ.

Καλά αυτό εννοείται :p

Εννοώ στο βιβλίο, οι ερωτήσεις που πρέπει να μάθεις

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lek88 είπε

Όχι δεν είναι στάνταρ. Αλλάζουν κάθε φορά. Ακόμα και με τους διπλανούς μου είχα διαφορετικες 

καποια στιγμη θα σου πεσουν ολες οι ευκολες...  Απο περιεργεια θα ρωτησω... σε ποια περιοχη δινεις?? Γενικα ηξερα οτι σαν σχολη... καθε φορα που *κοβεσαι* σου κανει και μια εκπτωση για την επομενη φορα.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

καποια στιγμη θα σου πεσουν ολες οι ευκολες...  Απο περιεργεια θα ρωτησω... σε ποια περιοχη δινεις?? Γενικα ηξερα οτι σαν σχολη... καθε φορα που *κοβεσαι* σου κανει και μια εκπτωση για την επομενη φορα.

Η σχολή οδηγών ήταν στην Γλυφάδα τότε που έδινα. Αλλά δεν μου έκανε κάποια έκπτωση μετά που κόπηκα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...