Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lek88 είπε

Μόνο σε τέτοιου είδους ερωτήσεις κολλάω δυστυχώς..... Στις ερωτήσεις που ήταν καθαρά σήματα τα πήγαινα καλά. 

Αυτές να τις μάθεις απέξω παπαγαλία. Νομίζεις εγώ θυμάμαι ή ξέρω κάτι από τα μηχανολογικά του αυτοκινήτου; Ή θυμάμαι την πράξη για να βρω πόσα δευτερόλεπτα χρειάζομαι για να σταματήσω το αμάξι υπολογίζοντας την ταχύτητα μου δια την απόσταση του μπροστινού αυτοκινήτου (κάπως έτσι ήταν); Μάθε τα σήματα σωστά, ώστε να τα ξέρεις και να τα θυμάσαι και τα άλλα μόνο παπαγαλία. Επίσης αν μπορείς να κάτσεις να παρακολουθήσεις τα μαθήματα θεωρίας κανονικά. Εμένα με βοήθησε πολύ αυτό.

• Thanks 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

/offtopic

Καποιοι εδω μεσα πρεπει να αρχισετε να διαβαζετε προσεκτικα τι λεει ο (ή η) op στο 1ο ποστ. Δεν γινεται οι μισοι να καταλαβαινουμε αλλο, και οι αλλοι μισοι να καταλαβαινετε αλλο. 

/ontopic

@lek88 https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.taxabro.DiplomaAytokinitou

Εγω αυτην χρησιμοποιουσα. Εχει αρκετα τεστ μεσα η εφαρμογη, τοσα ωστε να εχεις την ευκαιρια να τις απαντησεις ολες του βιβλιου.

Επεξ/σία από overpower
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, overpower είπε

/offtopic

Καποιοι εδω μεσα πρεπει να αρχισετε να διαβαζετε προσεκτικα τι λεει ο (ή η) op στο 1ο ποστ. Δεν γινεται οι μισοι να καταλαβαινουμε αλλο, και οι αλλοι μισοι να καταλαβαινετε αλλο. 

/ontopic

@lek88 https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.taxabro.DiplomaAytokinitou

Εγω αυτην χρησιμοποιουσα. Εχει αρκετα τεστ μεσα η εφαρμογη, τοσα ωστε να εχεις την ευκαιρια να τις απαντησεις ολες του βιβλιου.

Ευχαριστώ θα την κοιτάξω και αυτή!! 

Δημοσ.

ο λογος για τον οποιο δυσκολευεσαι στο να θυμασαι τις απαντησεις, ειναι γιατι προσπαθεις να τις μαθεις παπαγαλια...

κατ'αρχην θα σου προτεινα, να βρεις καποιον, να σου εξηγησει με απλα λογια, το πως δουλευει ενας κινητηρας και γενικοτερα ενα αυτοκινητο.(αυτο ειναι υποχρεωση της σχολης οδηγων)

ετσι, δε θα χρειαζεται να αποστηθησεις τις ερωταπαντησεις και με το που θα βλεπεις την ερωτηση, κατευθειαν θα σου ερχεται η απαντηση στο μυαλο. 

με λιγα λογια, αντι να μαθεις οτι 1+1 κανει 2... καλυτερα να μαθεις γιατι 1+1 κανει 2.

ετσι...δε χρειαζεται να θυμασαι το αποτελεσμα, αν ξερεις τον τροπο, θα βρισκεις το αποτελεσμα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ένα απ τα καλύτερα site εκμάθησης πιστεύω ότι είναι το https://testkok.gr/gr

Το συγκεκριμένο site δεν κάνει απλά test αλλά σου πετάει τις ερωτήσεις που κάνεις πιο συχνά λάθος ή γενικά τις κατηγορίες αυτηνών. Μέχρι η πρόοδος σου να φτάσει στο 100% θα έχεις μάθει όλες τις ερωτήσεις. Βασικό επίσης είναι ότι περιέχει εικόνες και παραδείγματα για να σου δείξει τι είναι σωστό και λάθος έτσι ώστε να κατανοήσεις καλύτερα την ερώτηση. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως είχα πάρει πρόσβαση εκεί, νομίζω ότι μέσω στοιχείων που μου έδωσε ο δάσκαλος οδήγησης. Ρώτα στην σχολή σου πιθανών να μπορούν να δώσουν και σε εσένα.
Αν πάλι δεν καταφέρεις να βρεις κάτι τέτοιο, ανοίγεις το βιβλίο κόβεις μια λορίδα χαρτί για να κρύβεις τις απαντήσεις και παίρνεις μία μία τις ερωτήσεις. Σημειώνεις το τι κάνεις λάθος για να το ξαναδείς αργότερα.
Επίσης μην μαθαίνεις παπαγαλία τίποτα εκτός ερωτήσεις τύπου " Πόσο μειώνεται η πρόσφυση από στεγνό σε βρεγμένο οδόστρωμα A) 25% Β) 50% Γ) 75% " . Τα μηχανολογικά μέρη έχουν λογική και ένα δάσκαλος στα προφορικά που έχει μεταδοτικότητα θα στα δείξει.

Ρώτα γνωστούς και φίλους για τα παραπάνω. Μην πας τυχαία σε κάποιον απλά επειδή και μόνο σου προσφέρει χαμηλότερη τιμή. Συνήθως οι πιο φθηνοί κρύβουν παγίδες. πχ Μπορεί να σε στέλνει εσένα στο Μηχανολογικό για την χαρτούρα, να σου χρεώσει το μάθημα της τελευταίας μέρας 50€ ή 100€ και το βασικό, μπορεί να μην κάνει για δάσκαλος ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο testKok gr μπήκα και έχει μόνο 16 ερωτήσεις να απαντήσεις οι οποίες δεν αλλάζουν και δεν αξίζει. Είναι μόνιμα οι ίδιες. Για να μπορέσω να κάνω τεστ εκεί πρέπει να έχω κουπόνι από σχολή οδήγησης. Εγώ δεν έχω πάει ακόμα σε σχολή λόγω οικονομικών. Τον άλλο μήνα θα πάω. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lek88 είπε

Στο testKok gr μπήκα και έχει μόνο 16 ερωτήσεις να απαντήσεις οι οποίες δεν αλλάζουν και δεν αξίζει. Είναι μόνιμα οι ίδιες. Για να μπορέσω να κάνω τεστ εκεί πρέπει να έχω κουπόνι από σχολή οδήγησης. Εγώ δεν έχω πάει ακόμα σε σχολή λόγω οικονομικών. Τον άλλο μήνα θα πάω. 

http://www.bestl.gr/shmataodhghshs1.html

Μπες σε αυτο να τελειωνουμε αυτο μαζι με το βιβλιο που θα σου δωσει ο δασκαλος. 

• Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, mp123 είπε

http://www.bestl.gr/shmataodhghshs1.html

Μπες σε αυτο να τελειωνουμε αυτο μαζι με το βιβλιο που θα σου δωσει ο δασκαλος. 

Ευχαριστώ. Το βιβλίο το έχω κρατήσει από την προηγούμενη φορά που έκανα μαθήματα. 

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...