Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας παιδιά! Σκέφτομαι να ξεκινήσω μαθήματα οδήγησης για να πάρω το δίπλωμα! Πριν 8 χρόνια περίπου έκανα πάλι μαθήματα και ήμουν πολύ καλή στην πορεία αλλά πήγα να δώσω για σήματα στο υπουργείο και κόπηκα 4 φορές. Έκανα κάθε φορά 3 λάθη στα τεστ ( έως 2 επιτρέπεται) στον υπολογιστή και με κόβανε! Τα λάθη που έκανα ήταν διαφορετικά κάθε φορά και ήταν πάντα σε ερωτήσεις στα μηχανολογικά. Αφού έδωσα 4 φορές και δεν πέρασα τα παράτησα. Το μόνο πρόβλημα μου ήταν στο υπουργείο... Τώρα όμως το μετανοιωσα που τα παράτησα και σκέφτομαι να ξεκινήσω ξανά από την αρχή και θέλω να μου πείτε τις εμπειρίες σας!! Εσείς το πήρατε εύκολα με την πρώτη? Υπήρχε κάποιο "κόλπο" ώστε να τα θυμάστε καλύτερα για να δώσετε? 

Επεξ/σία από lek88
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατσε διαβασε και ασε τα ψοφια

και βρες κανενα ωραιο αγορι (καλη ωρα) να σου εξηγησει και πως δουλευουν τα αμαξια... απλα πραγματα ειναι

Δημοσ.

Να ξεκινησω με το οτι τα λαθη στα σηματα ειναι μονο 1. Στο 2ο κοβεσαι.

Γενικα στις μηχανολογικες η αληθεια ειναι οτι λιγο-πολυ εμαθα καποιες απαντησεις απο εξω. Προτεινω απλα να κανεις πολλες φορες τεστακια απο εφαρμογες για android ή ios ωστε να τις εμπεδωσεις. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, overpower είπε

Να ξεκινησω με το οτι τα λαθη στα σηματα ειναι μονο 1. Στο 2ο κοβεσαι.

Γενικα στις μηχανολογικες η αληθεια ειναι οτι λιγο-πολυ εμαθα καποιες απαντησεις απο εξω. Προτεινω απλα να κανεις πολλες φορες τεστακια απο εφαρμογες για android ή ios ωστε να τις εμπεδωσεις. 

1 επιτρέπεται? Θυμόμουν 2....

Αυτο έχω ξεκινήσει να κάνω για αρχή 

Δημοσ.

Αν μπορείς να πεις ότι το πήρα εύκολα δεν ξέρω, πέρασα με την πρώτη χωρίς ούτε ένα λάθος αλλά είχα ρίξει σοβαρό διάβασμα μαζί με τα Online Test που τα έκανα πολλές φορές την ημέρα. Το θέμα είναι να πάρεις σοβαρά την εξέταση γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι αντιμετώπισες την εξέταση σοβαρά χωρίς χαβαλέ ώστε να κοπείς 4 φορές.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζεις μέχρι να βλέπεις τις απαντήσεις στον ύπνο σου. Κι όποτε είσαι σίγουρη ότι τα έχεις μάθει καλά, τα ξαναδιαβάζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Η κοπέλα λέει ότι και τις τέσσερις φορές απάντησε λανθασμένα σε ερωτήσεις μηχανολογίας, που σημαίνει ότι εκεί υπάρχει ένα θέμα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί με το ζόρι να σημαίνει ότι  δεν αντιμετώπισε την εξέταση σοβαρά.

Επίσης, κάποιοι άνθρωποι παρουσιάζουν δυσκολία στην αποστήθιση πληροφοριών που δεν κατανοούν.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπες στο www.testdriveme.gr και κάνε τεστ ανά κεφάλαιο μέχρι να καλύψεις 100% όλη την ύλη.

Καλή επιτυχία!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, opcorsa είπε

κατσε διαβασε και ασε τα ψοφια

και βρες κανενα ωραιο αγορι (καλη ωρα) να σου εξηγησει και πως δουλευουν τα αμαξια... απλα πραγματα ειναι

Και παρασιτο στο νετφλιξ και πεφτουλας. 

Δημοσ.

@lek88 Έχουν αλλάξει λίγο οι εξετάσεις, αλλά εντάξει δεν είναι τίποτα τραγικό, διάβασμα θέλει και επιμονή στην μηχανολογία, αν εκεί είχες θέματα που λες. Και εννοείται θα παίξεις και με κάποιο app για PC/tablet/smartphone με έτοιμα τεστ μέχρι να το σιγουρέψεις.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, phanispal είπε

Η κοπέλα λέει ότι και τις τέσσερις φορές απάντησε λανθασμένα σε ερωτήσεις μηχανολογίας, που σημαίνει ότι εκεί υπάρχει ένα θέμα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί με το ζόρι να σημαίνει ότι  δεν αντιμετώπισε την εξέταση σοβαρά.

Επίσης, κάποιοι άνθρωποι παρουσιάζουν δυσκολία στην αποστήθιση πληροφοριών που δεν κατανοούν.

Όλοι μας μπορούμε να αποστηθίσουμε λίγο-πολύ. Περισσότερη προσπάθεια θέλει.

Αν έχει ΤΟΟΟΣΟ πρόβλημα πια  και δε μπορέσει να θυμηθεί τους κανόνες στο δρόμο, μήπως να μην της δίνανε το δίπλωμα καν;

• Like 1
Δημοσ.

Αφού στα μηχανολογικά είπε η κοπέλα ότι κολλάει.

Εσύ γνωρίζεις τα πάντα για τις μηχανές εσωτερικής καύσης δηλαδή; Ή και να τα γνωρίζεις, πόσο ρόλο παίζουν εκεί έξω;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...