dimips Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 BEDA Auto Center Ελλάδα, Μοναστηρίου 299, Μενεμένη 546 28 231 046 1163 https://g.co/kgs/PtvyJh Αυτό.
dimips Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μετά από 4 μέρες ο νέος καταλύτης που μου βάλανε ο οποίος ήταν πολύ πιο φθηνός από το πρώτο και μου τον χρέωσαν έσπασε και αυτός. Το αμάξι το έστειλα με οδική εκεί αλλά δε πήγα μαζί. Τι προτείνετε... Παίζει να φταίει το αμάξι ; Οι πολλαπλασιαστές δε δείχνουν να έχουν θέμα με τίποτα με το που μπήκε αυτός ο καταλύτης όλα δούλευαν ρολόι μέχρι να σπάσει.
papoys1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Στις 26/5/2018 στις 7:29 ΠΜ, dimips είπε Λοιπόν τα πράγματα έγιναν ως εξής. Μου είπαν ότι δε φταίει ο καταλύτης τους και ότι φταίνε οι πολλαπλασιαστές μου. Οι οποίοι αλλάχτηκαν στην αντιπροσωπεία της suzuki πριν 2 χρόνια και το αυτοκίνητο είναι σαν καινούργιο και σταθερά στις 800 στροφές στο ρελαντί. Μετά μου είπαν ότι φταίει η βενζίνη ή ακαυτη που πετάει λέω γιατί πετάει ακαυτη λέει δε ξέρουμε. Για να μη μακρυγορώ οι απαράδεκτοι μου βάλανε έναν καταλύτη κεραμικό αντί για μεταλλικό που είχα και ήταν στην εγγύηση και μου χρέωσαν 80 ευρώ και μου είπαν θες δε θες έτσι είναι. Εγώ επειδή το αμάξι το χρειάζομαι και είχα πάρει υπηρεσιακό από το στρατόπεδο δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς και ούτε θα έβγαζα άκρη με συνήγορο επειδή ήταν 5 η ώρα και έχει κλείσει. Μετά από κει πήγα σε εκατμισά και μου είπε ότι έρχονται πολλοι από την BEDA μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα διότι έχουν σπάσει οι καταλύτες. Μου είπε ότι ο δικός μου έσπασε αρχικά αλλά επειδή 3 μέρες το κινούσα και το ζοριζα μετά έλιωσε και βρήκαν πάτημα να πουν ότι θέλουν. Από δω και πέρα θα πρέπει να γίνει κάτι ώστε αυτή η εταιρία να γίνει γνωστό ότι είναι σάπια. Στη φωτογραφία έχω το καταλύτη τους τον καλό που τον χρέωσαν 260 ευρώ πριν 10 μήνες και πως έγινε. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου αλλά μία παρατήρηση. Δεν είναι επικίνδυνο για την υγεία σου αυτό που έκανες να κόψεις με τροχούς τον καταλύτη και να εισπνεύσεις πολλά σωματίδια που αιωρούνταν στον αέρα. Όπως έχω ακούσει ο καταλύτης επειδή έχει μαζέψει πολλές καρκινογόνες ουσίες μετά την αλλαγή θέλει ειδική μεταχείριση και ειδική απόρριψη. Για ένα ρημαδοκαταλύτη είναι σωστό να διακινδυνεύεις την υγεία σου;;;;;;;
dimips Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 3 minutes ago, papoys1 said: Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου αλλά μία παρατήρηση. Δεν είναι επικίνδυνο για την υγεία σου αυτό που έκανες να κόψεις με τροχούς τον καταλύτη και να εισπνεύσεις πολλά σωματίδια που αιωρούνταν στον αέρα. Όπως έχω ακούσει ο καταλύτης επειδή έχει μαζέψει πολλές καρκινογόνες ουσίες μετά την αλλαγή θέλει ειδική μεταχείριση και ειδική απόρριψη. Για ένα ρημαδοκαταλύτη είναι σωστό να διακινδυνεύεις την υγεία σου;;;;;;; Τι είναι αυτά που λες τι τροχούς
papoys1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, dimips είπε Τι είναι αυτά που λες τι τροχούς Στη φωτογραφία που ανέβασες με διαλυμένο τον καταλύτη βλέπω κάτω δίσκους από γωνιακό τροχό και υπέθεσα ότι τους χρησιμοποίησες για να τον διαλύσεις.
dimips Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 4 minutes ago, papoys1 said: Στη φωτογραφία που ανέβασες με διαλυμένο τον καταλύτη βλέπω κάτω δίσκους από γωνιακό τροχό και υπέθεσα ότι τους χρησιμοποίησες για να τον διαλύσεις. Αυτό μου δείξανε στη BEDA όταν πήγα να πάρω το αμάξι. Το διέλυσαν μετά αυτοί για να μου πούνε ότι φταίει το αυτοκίνητό μου ;
lary7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 19 λεπτά πριν, dimips είπε Μετά από 4 μέρες ο νέος καταλύτης που μου βάλανε ο οποίος ήταν πολύ πιο φθηνός από το πρώτο και μου τον χρέωσαν έσπασε και αυτός. Το αμάξι το έστειλα με οδική εκεί αλλά δε πήγα μαζί. Τι προτείνετε... Παίζει να φταίει το αμάξι ; Οι πολλαπλασιαστές δε δείχνουν να έχουν θέμα με τίποτα με το που μπήκε αυτός ο καταλύτης όλα δούλευαν ρολόι μέχρι να σπάσει. 2ος καταλυτης σε λιγες ημερες να σπασει δεν μπορει να ειναι τυχαιο. Και τον πιο μαπα καταλυτη να εβαζες παλι θα αντεχε 4 μερες. Ισως όντος εχεις θεμα με πλουσιο μειγμα, τοτε πρεπει να το λυσεις. Ισως πολλαπλασιαστες, ισως αισθητηρα λ, ισως κατι αλλο, θελει ψαξιμο σιγουρα. Θα προτεινα βρες μια προσωρινη λυση (μεταχ. καταλυτης ή κατι φθηνο) να παρει μπρος το αμαξι και ψαξου στην τροφοδοσια-αισθητηρες. Στις μηχανες βλεπεις το μπουζι τι χρωμα-επικαθισεις εχει και απο εκει καταλαβαινεις αν εχει πλουσιο ή φτωχο μειγμα, κατι αντίστοιχο θα μπορεις να δεις και στα δικά σου. 1
papoys1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, dimips είπε Αυτό μου δείξανε στη BEDA όταν πήγα να πάρω το αμάξι. Το διέλυσαν μετά αυτοί για να μου πούνε ότι φταίει το αυτοκίνητό μου ; Ευτυχώς δεν ήσουν εσύ. Οπότε φαντάζομαι τι εταιρεία είναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Κακώς που πήγες σε αυτούς και για δεύτερο καταλύτη όπως έδειξε και το αποτέλεσμα. Κανέναν Πακιστανό θα έβαλαν να το κάνει,αν συνεχίσει πολύ σύντομα θα είναι για το Νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Μου θυμίζουν τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων που όταν βάζουν τους Πακιστανούς και ψεκάζουν φυσικά χωρίς μάσκες αυτοί φεύγουν μακρυά και πάνε την επόμενη ή την παραπάνω μέρα στο μποστάνι............. 1
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Καλύτερα να τον βγάλεις τελείως τότε. Εγώ αυτό θα έκανα, στην Ελλάδα είσαι στο ΚΤΕΟ για να σου βγάλουν κάρτα καυσαερίων το κουμπώνουν πάνω σε ένα άλλο διπλανό για 10 ευρώ παραπάνω και τελείωσες.
dimips Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 8 minutes ago, lary7 said: 2ος καταλυτης σε λιγες ημερες να σπασει δεν μπορει να ειναι τυχαιο. Και τον πιο μαπα καταλυτη να εβαζες παλι θα αντεχε 4 μερες. Ισως όντος εχεις θεμα με πλουσιο μειγμα, τοτε πρεπει να το λυσεις. Ισως πολλαπλασιαστες, ισως αισθητηρα λ, ισως κατι αλλο, θελει ψαξιμο σιγουρα. Θα προτεινα βρες μια προσωρινη λυση (μεταχ. καταλυτης ή κατι φθηνο) να παρει μπρος το αμαξι και ψαξου στην τροφοδοσια-αισθητηρες. Στις μηχανες βλεπεις το μπουζι τι χρωμα-επικαθισεις εχει και απο εκει καταλαβαινεις αν εχει πλουσιο ή φτωχο μειγμα, κατι αντίστοιχο θα μπορεις να δεις και στα δικά σου. Μολις με πήραν και μου είπαν ότι είναι 1000 τα εκατό πολλαπλασιαστές λέει γιατί τον έκαψε το κατάλληλη σε 3 μέρες.
lary7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Καλα στο 1000 τα εκατο μη βασιζεσαι. Πανε να σου ελενξουν τους πολλαπλασιαστες, να βγαλουν τα μπουζι και να τα δουνε και να τσεκατουν τον λαμδα. Αμα δεν δουλευει σωστα καποιος πολλαπλασιαστης θα εχει σημαδια στο μπουζι.
dimips Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 4 minutes ago, lary7 said: Καλα στο 1000 τα εκατο μη βασιζεσαι. Πανε να σου ελενξουν τους πολλαπλασιαστες, να βγαλουν τα μπουζι και να τα δουνε και να τσεκατουν τον λαμδα. Αμα δεν δουλευει σωστα καποιος πολλαπλασιαστης θα εχει σημαδια στο μπουζι. Πήγα πριν 2 μήνες και μου τα τσεκαραν τα μπουζί. Μου είπαν είναι τα καλά ιριδίου αν θυμάμαι τα οποία κρατάνε 33.000 χιλιόμετρα. Εγώ τα άλλαξα πριν 2.5 χρόνια στην αντιπροσωπεία αυτά. Τέλος πάντων τους είπα να βγάλουν το καταλύτη να το πάω στο μηχανικό να μου πει τι φταίει κι αν φταίει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα