Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Παντως συμβαινουν περιεργα πραγματα στον Κωτσοβολο τον τελευταιο μηνα. Ειχε ξαναγινει με το μηχανικο πληκτρολογιο. Να ειναι αυτο που λετε σε παρομοιες περιπτωσεις, οτι "απελυσαν καποιον ο οποιος παιρνει εκδίκηση πειραζοντας τιμες"; Να ειναι κολπο μαρκετιν; Αν ειναι το δευτερο, κατα τη γνωμη μου ειναι κατι που μονο ζημια μπορει να κανει στη φημη του μαγαζιου, μονο να σε εξοργίσει μπορει μια τετοια πολιτική. Οι 2-3 που θα παρουν κατι σε καλη τιμη ειναι πολυ λιγοτεροι απο τους 20-30-100 που τρωνε πορτα στην τιμη που αγορασαν αλλοι και ταλαιπωρουνται αδικα και χαλανε και χρονο και βενζινη χωρις αποτελεσμα. Η καλη εικονα που ειχα με αργο ρυθμο φτιαξει στο μυαλο μου για το μαγαζι τα τελευταια 2-3 χρονια, φευγει...
james9tito Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μόλις παρέλαβα και εγώ 23,70 όπως είχα πει. Έχει ξανασυμβεί πάντως σε μένα κ άλλες φορές να εμφανίζεται χαμηλότερη τιμή στο κατάστημα. Ευτυχώς υπάρχει το φόρουμ και μιλάμε μεταξύ μας γιατί στα 32 μου φαινόταν κάπως.
mikesss Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Οποιος το πηρε 23, θα ειχε την καλοσυνη να ενημερωσει απο ποιο καταστημα και αν μπορει να ανεβασει μια φωτογραφια που να φαινεται η αγορα στα 23 (κωδικος, καταστημα, ημερομηνια κτλ)?
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Αν δεν σας πιστευουν ας παρουν στα κεντρικα να ρωτησουν και να δουν ολα οσα πουληθηκαν στα 23 και που. Κακως μπαινετε στο παιχνιδι τους, της αμφισβητησης οσων τους λετε, μην τους παρακαλατε ρε παιδια... Φυγετε ομορφα και ωραια, ετσι εκανα και εγω το απογευμα που ειδα οτι κατι δεν παει καλα στον τροπο τους.
pankostas Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα! Εε όχι και εδώ μέσα ρε παιδιά! Μπράβο στον TS Eddie_Vader που το ανέβασε. Όσοι κατάφεραν και το πήραν 23€ ακόμα καλύτερα! Δεν νομίζω ότι είναι πρέπον , σε κάποια προσφορά καταστήματος , να ψάχνουμε ποιος το πήρε σε καλύτερη τιμή από αλλον , να μου στειλει την αποδειξη για να κανω παράπονα κτλ. κτλ. Αφου έγραψαν ΤΈΛΟΣ στην προσφορά, νομίζω λήγει κάπου εδώ το θεμα. Και επειδη το φορουμ αποτελειται απο αξιολογα μελη, περιμενουμε την επομενη προσφορά! Να είστε καλά παιδιά! Αν και η τσέπη μας το ξέρει και η γκρίνια της γυναίκας! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από pankostas 1
VonLoutsos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 2 minutes ago, matrixxx said: Αν δεν σας πιστευουν ας παρουν στα κεντρικα να ρωτησουν και να δουν ολα οσα πουληθηκαν στα 23 και που. Κακως μπαινετε στο παιχνιδι τους, της αμφισβητησης οσων τους λετε, μην τους παρακαλατε ρε παιδια... Φυγετε ομορφα και ωραια, ετσι εκανα και εγω το απογευμα που ειδα οτι κατι δεν παει καλα στον τροπο τους. Δεν είναι θέμα μας πιστεύουν ή όχι νομίζω. Από την στιγμή όμως που έχεις μια εικόνα να τους <<πείσεις>> οτι πρέπει να το τσεκάρουν, πιστεύω οτι πρέπει να ανέβει μια φωτογραφία από όποιον θέλει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δεν υπαρχει λογος να ανεβει φωτογραφια για να τους παρακαλεσετε-σουμε μεσω αυτης. Αν ηθελαν να πειστουν μπορουσαν μονοι τους, δικο τους ειναι το συστημα ο,τι θελουν να δουν το βλεπουν. Ολα τα αλλα ειναι υπεκφυγες. Εκτος αν καποιοι απο "εμας" δεν πιστευουν οσους το ειπαν οποτε παει αλλου το πραγμα και ειναι λαθος.
naruto14 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Πήγα πριν λίγο σε τοπικό κατάστημα. Είχε 2 κομμάτια διαθέσιμα, με καρτελάκι σβησμένη την τιμή των 79€ και έγραφε 56€ αν θυμάμαι καλά. Δήθεν ότι δεν το είδα ρώτησα να δουν τη τιμή στο σύστημα γιατί είχα δει στην σελίδα τους για 23 ή 33 ευρώ. Το σύστημα του έβγαλε 79€ οπότε αυτή ήταν η τιμή. Έφυγα με άδεια χέρια :P. Τυχεροί όσοι το πήραν στα 23€. Καλό λιώσιμο τους εύχομαι :)
manosmanos13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Ναι απλά κάποιοι βλέπουν την προσφορά στο insomnia και αντι για 32 το περνούν 23 και δεν θέλουν να βοηθήσουν δίνοντας μας ένα αποδεικτικό. Ο ts που βοήθησε δηλαδη γιατί το έκανε?
aris1964 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Εντελώς μούφα το 23 ευρώ.Μόλις πήρα από κατάστημα Ερυθραίας στα 33 ευρώ,μετά από παραγγελία μέσω internet(1000 ευχαριστώ στον ts ,το κοντρολάκι είναι άψογο ο πιτσιρικάς τρελάθηκε,ισάξιο με το γνήσιο). Η τιμή του στο ράφι ήταν 79,90. 1
james9tito Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Τώρα πια 79 το βγάζει γιατί τελείωσε η προσφορά, το τσέκαρα στο κατάστημα. Γιατί να πούμε ψέματα τόσα άτομα ότι το πήραμε 23 ευρώ;;; Σοβαρά μιλάτε; Αύριο ανεβάζω απόδειξη την έχω στο αμάξι αλλά καλό θα είναι να σκεφτόμαστε πριν μιλάμε.
aris1964 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Ανεβάσε φωτό φίλε και θα είμαι ο πρώτος που θα ακυρώσω αυτά που έγραψα πριν,αλλά θα κάνω και μια βόλτα όμως προς Κωτσόβολο μεριά.
manosmanos13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Εγώ δεν είπα ότι λέτε ψέμματα απλά καλό ειναι αν μπορείτε να βοηθήσετε να το κάνετε. Εγώ αύριο το πρωί θα πάω στον κωτσοβολο αν υπάρχει φώτο ως τότε θα το εκτιμήσω πραγματικά
james9tito Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δεν θέλετε να καταλάβετε. Και φώτο να τους πάτε, ΈΧΕΙ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΆ. Ότι και να βρείτε από εδώ κ πέρα θα έχει 79 ευρώ. Και τέλος πραγματικά ποσώς με ενδιαφέρει αν με πιστεύει κάποιος. Ως όφειλα ενημέρωσα από το πρωί για την τιμή και κάποιοι το πήραν στα 23 ευρώ. Αυτό μου αρκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις