Eddie_Vader Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) λοιπόν για να ξεκαθαρίσει λίγο το θέμα. Ούτε αποσυνδεσεις έχω,ούτε είναι φτηνιαρικο είναι,ούτε φθορές,ούτε πρόβλημα το καλώδιο.Εκτος αν σ αρέσει να παίζεις μπάλα μαζί τους όποτε πάω πασο.Το χειριστήριο είναι ανώτερο σε όλα από του ds4 εκτός της ασυρματοτητας.Εγω το πήρα 75 πριν 1 1/2 μήνα και είναι πλέον το main controller στο ps4.Στα 23 απλά τα χαρίζουν.Προφανως ξεστοκαρουν γιατί βγήκαν τα v2 τα οποία όμως εκτός από άλλο καλώδιο και ελάχιστα καλυτερα παραμετεοποιησεις, δεν διαφέρει. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Eddie_Vader 1
leoparkan Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, kostas1413 είπε Το πήρα και εγώ 23 από κατάστημα Το είχες κλείσει με 32 ή πήγες από εκει?
kostas1413 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, leoparkan είπε Το είχες κλείσει με 32 ή πήγες από εκει? Όχι από εκεί πήγα το είχε διαθέσιμο και το πήρα
james9tito Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Εγω θα το παρω παντως. Θα το δοκιμασω , 23 ευρω ειναι , αν δω και δεν μου αρεσει το δινω ενα 20αρικο σιγα. Ετσι κ αλλιως εχω 2 ds4 .
petran91 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Εγώ πάντως πήγα στο κατάστημα Ρόδου. Το πήρα και πήγα στο ταμείο. 78€ μου λέει. Της λέω παίζει προσφορά, μου λέει α ναι, 32€. Της λέω 23 βλέπετε κάπου? Όχι λέει, κι έφυγα με άδεια χέρια φυσικά. 1
Kenny McCormick Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Πάω και γω σε ένα κατάστημα να δω αν παίζει στα 23€ και να δω μήπως έχουν την 55 JVC στημένη, αν έχει συμβατότητα με pc δεν απάντησε πάντως κάποιος από τους έχοντες 😐 (διάβασα review αλλά πολύ περίεργα τα λένε) στα 23 το χω και για μπιμπελο πάντως
thunder7child Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μπηκα κι εγω στον πειρασμο και πεταχτηκα στο καταστημα της περιοχης μου (αν και δε μου το εβγαζε εκει διαθεσιμο απο το site). Ρωτησα τιμη, 79 μου λενε αρχικα (οπως ελεγε και στο ραφι απο οπου το πηρα). Τους λεω για την τιμη στο site, το τσεκαρουν, ok μπορουμε να το δωσουμε 33. Τους λεω για τα 23, το ψαχνουν, δε βρηκαν πουθενα τετοια τιμη, οποτε το πηρα στα 33 που ουτως η αλλως μια χαρα τιμη ειναι. Απλα αν το θελετε πηγαινετε να κοιταξετε αν υπαρχει σε καταστημα κοντα σας κι ας μην το εβγαζε διαθεσιμο απο το site καθως μπορει και να υπαρχει αν ειναι τελευταια κομματια.
Kenny McCormick Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Ένας χριστιανός να μου πει τελικά αν παίζει σε pc.. Είμαι στο κατάστημα και δεν ξέρουν μου λένε μάλλον.. Στα reviews λένε με πατέντα.. Ας βοηθήσει κάποιος που το έχει
leoparkan Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 43 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε Ένας χριστιανός να μου πει τελικά αν παίζει σε pc.. Είμαι στο κατάστημα και δεν ξέρουν μου λένε μάλλον.. Στα reviews λένε με πατέντα.. Ας βοηθήσει κάποιος που το έχει Μόνο κάποιος κάτοχος μπορεί να στο απαντήσει όπως ο @Eddie_Vader.
manosmanos13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Αν μπορεί να ανεβάσει κάποιος μια απόδειξη στα 23 ευρώ παρακαλώ. Γιατί μετά θα πάω από το κατάστημα π έχω παραγγείλει 1
Eddie_Vader Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, leoparkan είπε Μόνο κάποιος κάτοχος μπορεί να στο απαντήσει όπως ο @Eddie_Vader. Εχω απαντησει ήδη νωρίτερα.Οτι ψαρεψα στο νετ λεει οτι παιζει αλλα ειναι μπελαλιδικο.Οτι βρηκε και το παιδι δηλαδη.
Theo_Mich Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Αν το εχει παραγγειλει κανεις εντος αθηνας και δεν το θελει ας μου στειλει ενα πμ ρε παιδια. Το ψαχνω καιρο και σε αυτη την τιμη ειναι λουκουμι. Περασα δυστυχως απο κωτσο και τους το βγαζει στα 70
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Kenny McCormick είπε Πάω και γω σε ένα κατάστημα να δω αν παίζει στα 23€ και να δω μήπως έχουν την 55 JVC στημένη, αν έχει συμβατότητα με pc δεν απάντησε πάντως κάποιος από τους έχοντες 😐 (διάβασα review αλλά πολύ περίεργα τα λένε) στα 23 το χω και για μπιμπελο πάντως 2 ώρες πριν, Kenny McCormick είπε Ένας χριστιανός να μου πει τελικά αν παίζει σε pc.. Είμαι στο κατάστημα και δεν ξέρουν μου λένε μάλλον.. Στα reviews λένε με πατέντα.. Ας βοηθήσει κάποιος που το έχει Αφου δεν προκειται να το παρεις 23, ασε την απορια και το controller μαζι και φυγε. Εβαλα και το τελος στον τιτλο... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις