Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλος βλέπω τις ηλεκτρονικές παραγγελίες κ παραλαβή μόνο από κατάστημα. Ακόμα καρφωμένα στα 32 τα βλέπω 

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Βλεπω πολλες κακες κριτικες πχ στο αμαζον. Αρκετοι και στο νεο μοντελο αλλα και σε αυτο, λενε οτι ειναι ενα "κινεζοπροιον χαμηλης ποιοτητας" που παρουσιαζεται ως ποιοτικο. Με μπερδεψαν...

https://www.amazon.co.uk/Nacon-PlayStation-Revolution-Pro-Controller/product-reviews/B01NBKW254/ref=cm_cr_othr_d_paging_btm_2?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews&filterByStar=one_star&pageNumber=2

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Βλεπω πολλες κακες κριτικες πχ στο αμαζον. Αρκετοι και στο νεο μοντελο αλλα και σε αυτο, λενε οτι ειναι ενα "κινεζοπροιον χαμηλης ποιοτητας" που παρουσιαζεται ως ποιοτικο. Με μπερδεψαν...

https://www.amazon.co.uk/Nacon-PlayStation-Revolution-Pro-Controller/product-reviews/B01NBKW254/ref=cm_cr_othr_d_paging_btm_2?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews&filterByStar=one_star&pageNumber=2

επεδή τα διάβασα κ εγώ για αυτό ρώτησα για εμπειρία χρήσης του συγκεκριμένου κ για αυτό λέω αν παίζει παρακάτω ναι να το παλέψω, γιατί ξέρετε σιγά μην κάτσουν να παίζει ο κωστόβολος με το αν είναι ελατωματικά. Φυσική φθορά θα πεί κ να το έχεις χρησιμοποιήσει εσύ 3 φορες μόνο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βλέπω να το προλαβαίνεις

Εδιτ: όντως σοβαρά και αρκετά τα προβλήματα

Επεξ/σία από vrwmiaris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Δεν βλέπω να το προλαβαίνεις

Εδιτ: όντως σοβαρά και αρκετά τα προβλήματα

Αυτά διάβασα κ εγώ κ με αγχώνει για 32 αλλά για 23 είναι κομπλέ 

1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Αν είναι να βγάζει προβλήματα και τέτοια,όχι 23€ αλλά 3€ να το δίνουν άκυρο από εμένα.

ανυσυχώ πολύ με την πτώση τιμής κ ειδικά έτσι ξαφνικά κ βλέπω ότι είναι κ πολλά τα τεμάχια που δίνονται άρα κάτι μυρίζει

Επεξ/σία από leoparkan
Δημοσ.

Κοίτα έτσι έγραφαν και για τα ds4, όμως δεν έχω κανένα θέμα ποιοτικά με τους μοχλούς.μερικοί ότι και να τους δώσεις θα το φάνε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Κοίτα έτσι έγραφαν και για τα ds4, όμως δεν έχω κανένα θέμα ποιοτικά με τους μοχλούς.μερικοί ότι και να τους δώσεις θα το φάνε

εξαρτάται την σειρά του χειρηστηρίου κάποια όντως βγάζουν πιο εύκολά πρόβλημα σε συγκεκριμένα κουμπιά η αναλογικα

Δημοσ.

Εγώ βλέπω ΤΡΑΓΙΚΕΣ κριτικές στο amazon.

Ίσως βέβαια να φταίει και ο γεγονός ότι ζητάνε σχεδόν τα διπλά από το DS4 το οποίο έχει 4.5/5 κριτικές...

Προσωπικά και μόνο που έχει καλώδιο δε θα το κοιτούσα ΚΑΝ.

Εδώ με ενοχλεί το καλώδιο που συνδέω στο DS4 με το power bank για να φορτίσω , όχι να τρέχει μέχρι την κονσόλα...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Damachi είπε

Προσοχη γιατι αμα παιζει το καλωδιο που λενε δεν .... και πρεπει να ειναι η V1

μα είναι η v1 σίγουρα από φωτό κ καλώδιο για αυτό ρωτάμε για κριτικές χρηστών γιατί όπως το κόβω μετά την απομάκρυνση από το ταμίο χαιρετίσματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τεσπά...πάντως από εμένα άκυρο τελικά.κακως έκανα παραγγελία.

Ενθουσιασμός και μετά απογοήτευση...

Επεξ/σία από stelios18120
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...