Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ειχες κανει ηλεκτρονικη παραγγελια ή το πηρες μονος σου και πηγες ταμειο;

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DTsuras είπε

Μηπως το καταστημα πηρε λαθος τιμη; Αντι να τους στηλουν τιμη προσφορας 32 εκαναν λαθος και το εγραψαν 23;

οχι καταστημα τσιμισκη πηγα

θα δούμε εγω θα παώ για παραλαβή το απόγευμα αν πήρε κανείς άλλος κ μπορεί να μας ενημερώσει.

ενημερώνω ότι μένει μόνο ένα για παραλαβή από κατάστημα στην Καλαμάτα.

Πέσαμε κ τα τελειώσαμε 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Ειχες κανει ηλεκτρονικη παραγγελια ή το πηρες μονος σου και πηγες ταμειο;

1 λεπτό πριν, DTsuras είπε

Μονος στο ταμειο

μήπως πάιζει πιο φτηνά εσωτερικά το έχω ξαναδεί σε τελευταία τεμάχια αλλά τόσο πολύ όχι. Η συσκευασία όλα κομπλέ?

1 λεπτό πριν, james9tito είπε

Ισχυει και εγω 23 το εκλεισα παω να το παρω σε λιγο 

πότε έπεσε 23?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, james9tito είπε

Ισχυει και εγω 23 το εκλεισα παω να το παρω σε λιγο 

Πως το εκλεισες?

Δημοσ.

Παιρνεις τηλ στο καταστημα που θες αφηνεις στοιχεια και στο κραταει για καποια ωρα μεχρι να πας να το παρεις. Δεν ξερω αν το κανουν σε Αθηνα και μεγαλες πολεις , παντως επαρχια το εχω κανει πολλες φορες΄.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, james9tito είπε

Παιρνεις τηλ στο καταστημα που θες αφηνεις στοιχεια και στο κραταει για καποια ωρα μεχρι να πας να το παρεις. Δεν ξερω αν το κανουν σε Αθηνα και μεγαλες πολεις , παντως επαρχια το εχω κανει πολλες φορες΄.

εμεις ηλεκτρονικά το έχουμε στα 32 κλεισμένο έπεσε κ άλλο κ δεν το μάθαμε? Καλά εγω πληρωμή μετρητά στην παραλαβή από το κατάστημα  έχω, αλλά λες να μου ζητήσουν 23 αντι για 32?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, james9tito είπε

Στο κατάστημα Ρόδου που θέλω φαίνεται να υπάρχει.
Τηλέφωνο δεν έχει, βγάζει το τηλέφωνο του τηλεφωνικού κέντρου. Θα περάσω από εκεί να δω τότε.

Δημοσ.
Just now, leoparkan said:

εμεις ηλεκτρονικά το έχουμε στα 32 κλεισμένο έπεσε κ άλλο κ δεν το μάθαμε? Καλά εγω πληρωμή μετρητά στην παραλαβή από το κατάστημα  έχω, αλλά λες να μου ζητήσουν 23 αντι για 32?

Το κρίνω δύσκολο γιατί θα κοιτάξει μάλλον το δελτίο παραγγελίας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, leoparkan είπε

Μου εχει συμβει με το 1-2 switch του switch. Το ειχα κλεισει 9 ευρω νομιζω , πηγα εκει και ειχα διαβασει οτι το πηραν αλλοι 4,5 ευρω . Τους το ειπα και μου το εδωσαν στη χαμηλοτερη τιμη. Δοκιμασε , δεν χανεις τιποτα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, james9tito είπε

Μου εχει συμβει με το 1-2 switch του switch. Το ειχα κλεισει 9 ευρω νομιζω , πηγα εκει και ειχα διαβασει οτι το πηραν αλλοι 4,5 ευρω . Τους το ειπα και μου το εδωσαν στη χαμηλοτερη τιμη. Δοκιμασε , δεν χανεις τιποτα. 

καλά εννοείται ότι θα τους το πώ αλλά αν έχει συμβεί σε κανένα αλλό ρωτώ

Δημοσ.

Παιρνετε τηλεφωνικο κεντρο και ζητατε να σας συνδεσουν με το Χ καταστημα "επειδη εχετε εκκρεμότητα με μια παραγγελια" . Σας συνδεουν χωρις πολλα πολλα , απλα αν παρετε κανενα καταστημα με τρλη κινηση παιζει να μην το σηκωσουν ποτε. 

Οσο για την τιμη , 23 ευρω το βλεπουν αυτοι στην αποθηκη τους, απλα θα πρεπει να ακυρωσετε επι τοπου την ηλεκτρονικη παραγγελια , να αποδεσμευτει το προϊον και μετα το αγοραζετε στα 23 ευρω. Αν βεβαια βρειτε στο ραφι το παιρνετε και πατε ταμειο κατευθειαν οποτε εκει θα δουν την τιμη που προανεφερα, τα 23 ευρω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...