Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κι εγώ το έβαλα κι έκανα κανονικά την παραγγελία. Στην αρχική σελίδα λέει πως υποστηρίζει ασύρματη λειτουργία. Δε με νοιάζει προσωπικά αλλά τι ισχύει τελικά;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, nikos16717 είπε

Υπάρχει και στα Public στα 49.98€  αν δεν κάνω λάθος

Εξαντλημενο στα public,εδω ειναι ετοιμοπαραδοτο κ διαλεγεις κ τροπο παραδοσης.

Εριξα κ εγω μια παραγγελια. Αν καποιος φιλος μπορεις να μας πει για συνδεσιμοτητα με υπολογιστη κ εμπειρια απο παιχνιδι σε ποδοσφαιρακι θα βοηθουσε αρκετα. Συν διαβασα καποια παραπονα για το καλωδιο συνδεσης

Δημοσ.

Υπάρχει διαθέσιμο κανονικά από Κωτσόβολο.

Έριξα παραγγελια εννοείται.

Σούπερ τιμή,ας είναι και ενσύρματο δεν πειραζει. 

Thanks ts :)

• Thanks 1
Δημοσ.

Δοκιμασμενο Matrix παιζει κανονικατα σε PS3.To μονο θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις quit απο το παιχνιδι γιατι δεν βγαινει το home button.Η λυση που βρηκα ήταν να το κανω από ds3.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Eddie_Vader είπε

Δοκιμασμενο Matrix παιζει κανονικατα σε PS3.To μονο θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις quit απο το παιχνιδι γιατι δεν βγαινει το home button.Η λυση που βρηκα ήταν να το κανω από ds3.

Εχω 2 τετοια που ειναι καταπληκτικα, εχεις καμια εικονα συγκριτικα με αυτο;

Δημοσ.

Κανείς που να παίζει μπαλίτσα με το συγκεκριμένο (σε υψηλό επίπεδο, όχι noobs 😁 ) και να είναι ευχαριστημένος σε σχέση με το default DS4 ?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, fytotech είπε

Κι εγώ το έβαλα κι έκανα κανονικά την παραγγελία. Στην αρχική σελίδα λέει πως υποστηρίζει ασύρματη λειτουργία. Δε με νοιάζει προσωπικά αλλά τι ισχύει τελικά;

Μαλακίες λένε δεν ειναι ασυρματα.

1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Εχω 2 τετοια που ειναι καταπληκτικα, εχεις καμια εικονα συγκριτικα με αυτο;

Δεν τα χω πιάσει για να ξέρω,αλλά από την εικόνα και μόνο τα nacon είναι πολύ καλυτερα ποιοτικά.

7 λεπτά πριν, james9tito είπε

Τι διαφορες εχει το v1 απο το v2?

κλαιν μαιν διαφορες.Αλλαξανε το καλωδιο σε usb c και ελαχιστα καλυτερες παραμετροποιησεις.Κατα τα λοιπα ειναι ολοιδιο.Δεν αξίζει το καπελο.

3 λεπτά πριν, chocorello είπε

Κανείς που να παίζει μπαλίτσα με το συγκεκριμένο (σε υψηλό επίπεδο, όχι noobs 😁 ) και να είναι ευχαριστημένος σε σχέση με το default DS4 ?

προσωπικη άποψη χωρις να ειμαι μπαλαδόφατσα,δεν παιζει να μην ειναι καλυτερο.Εχει πολυ μεγαλυτερο dpad και κουμπια,καλυτερης ποιοτητας και στην καλυτερη διαταξη που υπάρχει.Εδω μπορεις να ρυθμισεις ποσο μεσα να πατιουνται τα triggers.Η μαλακια ειναι οτι γινεται μονο μεσω PC.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Eddie_Vader είπε

Δεν τα χω πιάσει για να ξέρω,αλλά από την εικόνα και μόνο τα nacon είναι πολύ καλυτερα ποιοτικά.

Για δες εδω καλυτερα την εικονα του για συγκριση. ;)

https://www.journaldugeek.com/test/test-madcatz-mlg-pro-circuit/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ξερω οτι στο site γραφει 32€ αλλα πριν λιγο ειμουν Κωστοβολο και μου πηραν 23€ για σφραγισμενο

Επεξ/σία από DTsuras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, DTsuras είπε

Παιδια ξερω οτι στο site γραφει 32€ αλλα πριν λιγο ειμουν Κωστοβολο και μου πηραν 23€ για σφραγισμενο

πως γενεν αυτο? έχει κ άλλοπτωση τιμης?

πηγες απο megastore αεροδρομίου?(είδα την τοποθεσια θεσσαλονικη που είμαι κ εγω)

Επεξ/σία από leoparkan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως το καταστημα πηρε λαθος τιμη; Αντι να τους στηλουν τιμη προσφορας 32 εκαναν λαθος και το εγραψαν 23;

οχι καταστημα τσιμισκη πηγα

Επεξ/σία από DTsuras
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...