Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα φιλοι insomniacs,ως κατοχος Samsung Galaxy J7 2016 πιστευω οτι μετα απο δυο χρονια πρεπει να αλλαξω κινητο.Σκεφτομαι κατι στα 400-450€ με τουλαχιστον 6gb ram και τουλαχιστον 5.7 inches οθονη.Εχοντας κανει αρκετη ερευνα,κατεληξα στο Honor View 10 και στο Honor 10.Παρατηρησα οτι το δευτερο εχει πολυ καλυτερη selfie καμερα αλλα το πρωτο εχει το διπλασιο storage και SD card slot.Τωρα,δεν καιγομαι ιδιαιτερα για sd αλλα θα ηθελα να μου πειτε τις γνωμες σας για αυτα τα δυο κινητα και ειδικα για τις καμερες καθως και που μπορω να βρω την εκδοση 128gb του Honor 10.Αν εχετε να προτεινετε αλλο καλυτερο κινητο περιπου στα ιδια λεφτα θα το εκτιμουσα και αυτο.Προτιμω αγορα απο Ελλαδα ή εστω απο amazon.de .Επισης,δεν θελω με καμια δυναμη Samsung/Nokia/ZTE/MLS/ και ειδικα Apple.Ευχαριστω πολυ!

Υ.Γ Αν στην τελικη δεν βρω κατι καλο λεω να μαζεψω και αλλα λεφτα για OnePlus 6 αν και ειναι λιγες οι πιθανοτητες,για αυτο θελω συμβουλες.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Παρακολουθώ , γιατί κι εγώ είμαι σε αναζήτηση κινητού σε αυτά τα λεφτά και ενώ είχα καταλήξει στο S8 , μετά είδα αυτά τα δύο κινητά που είναι στα ίδια λεφτά και μου τράβηξαν το ενδιαφέρον.

Νομίζω το Honor 10 έχει πιο όμορφα χρώματα στην κάμερα, αλλα δεν ξέρω αν φτάνουν τα 64 GB μνήμη. Προσωπικά θα ήθελα να υπάρχει η επιλογή για κάρτα μνήμης.

Απο τα 2 γενικά προτιμώ και σε εμφάνιση και σε κάμερα το Honor 10.

Θα ήθελα όμως να μάθω αν έχουν τεχνιτή νοημοσύνη (έχουν το ξέρω), αλλά εννοώ όπως η Bixby της Samsung , μιας και το θεωρώ πολύ βολικό!!

Δεν ξέρω όμως αν πραγματικά μπορούν να συγκριθούν με το απίστευτο S8 που ακόμα πουλάει και θα έχει και καλύτερη αξία μεταπώλησης και φυσικά έχει και σουπερ κάμερα.

Επεξ/σία από Iliemp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εννοεις ψηφιακη βοηθο μπορεις να χρησιμοποιησεις την Google Assistant ή την Cortana.Αν δεν ξερεις πώς να τα βρεις στειλε μου ενα μηνυμα.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Comic maniak είπε

Αν εννοεις ψηφιακη βοηθω μπορεις να χρησιμοποιησεις την Google Assistant ή την Cortana.Αν δεν ξερεις πώς να τα βρεις στειλε μου ενα μηνυμα.

Αν μπορείς να μου στείλεις μήνυμα (γιατί δεν βρίσκω πως να σου στείλω) , με λεπτομέρειες θα σου ήμουν ευγνώμων :)

Επεξ/σία από Iliemp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...