Προς το περιεχόμενο

Iphone 8plus vs op6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ των δύο κινητών αλλα και τα δύο με προβληματίζουν σε διαφορετικούς τομείς. Αρχικά το one plus μου πέφτει μεγάλο σε μέγεθος (έχω ένα g3 και μου πονάνε τα μικρά μου δάχτυλα όταν το δουλεύω πολύ). Απ την άλλη το ιφον μου είναι λίγο ακριβό ( κατι λιγότερο από 700 θα μου  στεκόταν καλύτερα) και φοβάμαι μιας και δεν είχα ποτέ ιφον θα ξενερωσω με πράγματα που δεν θα μπορώ να κάνω λόγο λειτουργικού όπως την ευκολία με την οποία κατεβάζω μουσική ή ταινία στο ανδροιντ. Το θέμα ταχύτητας δεν με απασχολεί πολυ δεν θα κάνω αγώνες. Ξέρω τι να περιμένω με το one plus θα το ευχαριστηθώ αλλά θα πονάω κυριολεκτικά. Απ την άλλη μεριά θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και φοβάμαι μην το σπάσω απ τα νεύρα μου. Για πείτε καμία άποψη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πάρεις ειδικό πενάκι και να γράφεις με αυτό! Θα σου πάρει λίγο καιρό να το συνηθίσεις αλλά είναι λιγότερο νευραλγικό θα έλεγα σε σύγκριση με την επαφή σε ένα καινούριο/άγνωστο λειτουργικό σύστημα το οποίο γνωρίζεις από τώρα ότι σε κάποιους τομείς θα σε απογοητεύσει. Ακόμα, θα σου συνιστούσα να πάρεις και θήκη για να το μαζεύεις εκεί για να μην το έχεις έγνοια μήπως το ξεχάσεις - χάσεις κάπου.

Επεξ/σία από vAg0s97
Δημοσ.

Ενα πραγμα θα σου πω μονο οσον αφορα τις τιμες.

Ριξε μια ματια ποσο κοστιζει η επισκευη στο Iphone αν καταλαθως πεσει και σπασει το πισω τζαμι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω προτεινω OnePlus 6,αλλα αφου δεν σε βολευει το μεγεθος πηγαινε σε κανενα Honor 10 ή σε κατι με 5.5inch οθονη και 6gb ram😁

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ.

Το πενακι δεν νομίζω να με βοηθήσει έχω πρόβλημα στο χέρι που το κρατάω όχι αυτό που γράφω σερφάρω κλπ. Στον δεύτερο φίλο που απάντησε είμαι της θεωρίας ότι αν είναι πλήρες λειτουργικό δεν επισκευάζεται μόνο κάνα καμουφλαρισμα να γίνει με καμία θήκη. Στον τρίτο φίλο θέλω να αποφύγω την εν λόγο εταιρία όπως και την σαμσουνγκ. Μάλιστα δηλαδή όλοι μου λέτε βουρ στο one plus και τα ρέστα για μπύρες

Δημοσ.

Είσαι android χρήστης και να μείνεις εκεί για εμενα.

Από εκεί και πέρα γιατί δε κοιτάς το xz2 compact να βρεις την υγεία σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχε επίσης υπόψιν ότι το iPhone είναι μεγαλύτερο και βαρύτερο παρά την αρκετά μικρότερη οθόνη του.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9109&idPhone2=8131&idPhone3=8065

Άρα μην θεωρείς ότι θα σε πονάνε λιγότερο τα μικρά σου δαχτυλάκια με το iPhone :P

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.
3 ώρες πριν, petran91 είπε

Έχε επίσης υπόψιν ότι το iPhone είναι μεγαλύτερο και βαρύτερο παρά την αρκετά μικρότερη οθόνη του.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9109&idPhone2=8131&idPhone3=8065

Άρα μην θεωρείς ότι θα σε πονάνε λιγότερο τα μικρά σου δαχτυλάκια με το iPhone :P

Αυτο 😝

Δημοσ.

Έχω πιάσει στα χέρια μου και το 8plus και το 5τ και καθόντουσαν πολύ καλύτερα από το g3 στο χέρι μου. Παίζει και το πάχος ρόλο λέτε εκτός απ το φάρδος; Έχει και απότομες άκρες το δικό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...