Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω στην κατοχή μου εδώ και λίγο καιρό τα xiaomi mi sports ακουστικα. Δέχομαι παράπονα από συνομιλητές ότι ακούν περισσότερο τους ήχους γύρω μου από ότι εμένα. Αντί τουλάχιστον να ακούν ΚΑΙ τους γύρω ήχους, τους ακούν έντονα και αναγκάζομαι αν πχ συνομιλούν κάποιοι κοντά μου να απομακρύνομαι ώστε να συζητήσω σαν άνθρωπος. Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα με τα συγκεκριμένα ακουστικά ή μόνο εγώ; Μήπως απλά είναι έτσι φτιαγμένα;(χάλια ποιότητα;)Αν το έχω μόνο εγώ καλύπτει κάτι τέτοιο η εγγύηση; Αγοράστηκαν από τα public.

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για τα ακουστικά. Έχεις την απλή version ή την μίνι; Επίσης η γλώσσα του assistant είναι στα κινέζικα ή στα αγγλικά; Πόσο τα πήρες; Τα θέλω για τρέξιμο γιατί κάθε φορά μπλέκω με τα wired.

Μια λύση που θα δοκίμαζα είναι να πάρεις ένα filter (το μαύρο το σφουγγαράκι που έχουν τα μικρόφωνα) και να το περάσεις εκεί που είναι η τρύπα για το μικρόφωνο. Ίσως πιάνει λιγότερο μετά χωρίς να κόβει τελείως την επικοινωνία.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Rodes είπε

Ενδιαφέρομαι και εγώ για τα ακουστικά. Έχεις την απλή version ή την μίνι; Επίσης η γλώσσα του assistant είναι στα κινέζικα ή στα αγγλικά; Πόσο τα πήρες; Τα θέλω για τρέξιμο γιατί κάθε φορά μπλέκω με τα wired.

Την κανονική πήρα γιατί έχει ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία και είναι ενσωματωμένη στο ακουστικό. Έτσι δεν έχει βάρος στο καλώδιο (το μίνι έχει τη μπαταρία στο μικρόφωνο πάνω στο καλώδιο) για να κουνιέται ενώ τρέχω. Από μπάσο καλουτσικο αρκεί να εφαρμόζει το λαστιχακι του ακουστικού καλά στο αυτί. Δοκίμασε να βάλεις τα μεγαλύτερα λαστιχακια. Αγγλικά εχει. Το πήρα από μεγάλη αλυσίδα λίγο πιο ακριβά στα 35 από σκρουτζ για την εγγύηση. Αν γίνει κάτι να μη τρέχω σε μικρά μαγαζιά που είναι στην άλλη άκρη της Αττικής. Γιατί αυτό άνοιξα και το thread να μάθω αν δεν είναι λογική αυτή η συμπεριφορά του ακουστικού να το πάω στο κατάστημα αφού είναι στην εγγύηση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηγαινε στο καταστημα. Δεν ειναι λογικο να συμβαινει κατι τετοιο. Και ακομη και εαν συμβαινει σε ολα δεν ειναι αποδεκτο ως αποτελεσμα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/6/2018 στις 7:04 ΠΜ, SeNNinhA είπε

Πηγαινε στο καταστημα. Δεν ειναι λογικο να συμβαινει κατι τετοιο. Και ακομη και εαν συμβαινει σε ολα δεν ειναι αποδεκτο ως αποτελεσμα. 

Αυτό είναι το θέμα. Ψάχνω να βρω από άλλους χρήστες αν συμβαίνει κ σε αυτούς , οπότε αν δε συμβαίνει πρέπει να πάει για αλλαγή

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κανένα νέο; Σκέφτομαι να τα αγοράσω για μουσική, commuting, office work και όταν κάνω ποδήλατο(λίγο επικίνδυνο και με τα δυο ακουστικά φορεμένα).

Δημοσ.

Δε πήγα ακόμα. Αλλά γενικά αν δε το θες τόσο για ομιλία καλό είναι. Αν και είδα ένα βίντεο του mikieus unboxing που έχει ένα με 10 από gearbest και είναι αξιόλογο. Αν ήξερα ότι θα είχε τέτοιο θέμα με το μικρόφωνο θα έπαιρνα εκείνο με τα 10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...