Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Έχει stutter κάποιες φορές και στο 11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, aris1986 είπε Θα μπει όντως χάρτης με μάχη από Ελλάδα; Ξέρουμε σε πιο σημείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έχει stutter κάποιες φορές και στο 11. Stutter ειχα μονο οταν ειχα AMD συστημα. Με το intel δεν εχω πια πουθενα stutter. Σε 3440Χ1440 πιανω απο 120-170fps. Frame drop θα καταλαβαινα αν επεφτε ξαφνικα κατω απο 80 (πραγμα που ειχα με τον AMD καθως ειχα bottleneck) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, saxos55 είπε Θα έχει όμως και skin του Πρέκα ;;😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, icy20 είπε Stutter ειχα μονο οταν ειχα AMD συστημα. Με το intel δεν εχω πια πουθενα stutter. Σε 3440Χ1440 πιανω απο 120-170fps. Frame drop θα καταλαβαινα αν επεφτε ξαφνικα κατω απο 80 (πραγμα που ειχα με τον AMD καθως ειχα bottleneck) Με τι settings, σύντροφε; Mixed ή ultra; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 παιζει κανεις τωρα να τεσταρουμε κατι στα μπαμ? Snow mountain map μολις παταω να μπω στο ΑΑ κρασαρει το game.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Οι κατοχοι των RTX θα χαρουν αυριο. Αυτο μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, john2gr είπε Οι κατοχοι των RTX θα χαρουν αυριο. Αυτο μονο Επιτέλους έρχεται το patch για DXR.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Με τι settings, σύντροφε; Mixed ή ultra; Καλα ρε ανθρωπε απο ολο το φορουμ εσυ με ρωτησες που ξερεις ηδη την απαντηση? LOL. Mixed εννοειται. Low και off ολα εκτος απο texture και mesh που ειναι high... Με future frame rendering on 1 frame... ΥΓ Οσοι δεν με εχετε added και παιζετε ειμαι icy20tv και στο origin και στο twitch επισης... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από icy20 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Αυτά τα settings που έχεις είναι τα απόλυτα για competitive. Αλλά προσωπικά στο BF θέλω να βλέπω και γραφικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με ολα ultra, 60+ fps σε 1080p. Μια χαρα. Αλλα ρε παιδια, δεν εχω θεμα με τα γραφικα, αλλα νιωθω αχρηστος. Δεν μπορω να δω αντιπαλους, ουτε σαν infantry, ουτε απο Plane (καλα εδω γελαν και οι πετρες). Επισης, η φαση με τα operation δεν με εψησε και πολυ. Ντε και καλα να παιξουμε 3 modes. Στο 1ο δε, η φαση με τα αεροπλανα και τα anti air απλα αστειο. Μια ωρα να βγει απο το αεροπλανο κανει (και οχι μονο απο το συγκεκριμενο αεροπλανο, αλλα γενικα απο τα οχηματα). Γενικα το balance στα maps ειναι ανυπαρκτο σε καποιες φασεις (απο αποψη περιβαλλον και το οτι ευνοει συγκεκριμενες μεριες) Τελος, το οτι δεν μπορεις να αλλαξεις ομαδα, για εμενα αρνητικο. Edit: Ο browser σας δουλευει σωστα? Βρισκει 6-7 games, με μεγαλο ping και 63/64 (που αυτο σημαινει φουλ και με βαζει σε queue) Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από overpower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, icy20 είπε Καλα ρε ανθρωπε απο ολο το φορουμ εσυ με ρωτησες που ξερεις ηδη την απαντηση? LOL. Mixed εννοειται. Low και off ολα εκτος απο texture και mesh που ειναι high... Με future frame rendering on 1 frame... ΥΓ Οσοι δεν με εχετε added και παιζετε ειμαι icy20tv και στο origin και στο twitch επισης... Είπα μήπως τα άλλαξες τώρα που πήρες την 2080ti. Μην βαράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Ποτε θα ειναι playable οσοι δεν εχουν premier κτλπ.. θα μπορω να παιξω 14 του μηνα στις 12 που αλλάζει η μερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 20/11 για τους κοινούς θνητούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cons1985 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Βλέποντας βιντεο και διαβάζοντας σχόλια άρχισα να ψήνομαι να το αγοράσω σιγα σιγά. Για πείτε μου οι Κάτοχοι του Battlefield 1 που παίζεται τώρα το V αξίζει αυτήν την χρονική στιγμή να το αγορ'ασω ή να συνεχίσω στο 1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα