Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Ναι δεν βλέπω να γίνονται έστω κάποια βήματα για κάποια βελτίωση. Τα ίδια χάλια όσος καιρός κι αν περάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Αν παιζει καποιο invite απο καποιο παιδι (pm me), θα το εκτιμουσα πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Να ευχαριστήσω δημόσια τον Λευτέρη aka @tetes3e για την πρόσκληση. Να 'σαι καλά, φίλε μου. Το βράδυ (μωρού επιτρέποντος) θα κάνω redeem. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω άλλα 3 invites οποιος ενδιαφέρεται(απλά δεν πρέπει να έχεις ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ πριν το origin access για να μπορείς να είσαι eligible για invite) Και ενημερώτικά να πω οτι με το invite μπορείτε να παίξετε μέχρι 10 ώρες συνολικά Battlefield V σε διάστημα 7 ημερών EDIT: Οκ μόλις μου τελειώσαν όλα τα invite ,παρακαλώ μην μου στέλνετε άλλα πμ 😃 Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από JTRGamer 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lotusgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Έχω 4 invites για όποιον ενδιαφέρεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, cpttony είπε Πολύ καλύτερο από ότι μας είχαν δείξει μέχρι τώρα. Κακά ψέματα, ξέρουν (συνήθως) πως να σε φτιάξουν. Μόνο τη μουσική θα ήθελα λίγο πιο "γεμάτη". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Παίδες δεν ήξερα για τα invites και έδωσα τα 4 ευρω για basic membership. Μπορώ τώρα να στείλω Invite και στον άλλο μου λογαριασμό για να παίξουμε οικογενειακώς 😁 ? Αν ναι πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Αν έχει κανείς κανένα invite να το δοκιμάσουμε κι εμείς τώρα το ΣΚ ας ρίξει ένα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 κανένα invite και σε μενα παιδια εαν υπαρχει ευκαιρο !!! ευχαριστω !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά και σε μένα αν γίνετε και περισσεύει σε κάποιον θα του είμαι υπόχρεος Ευχαριστώ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lotusgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Γράψτε το origin id σας παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Ze_Psolie πάει και με το μαγαζί που είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lotusgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, vassilis018 είπε Ze_Psolie πάει και με το μαγαζί που είμαι lol. Σου έστειλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, lotusgr είπε lol. Σου έστειλα Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα