saxos55 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Με πέθανες ρε μλκ. Έπινα καφέ όταν άνοιξα το thread και μου βγήκε απ'τη μύτη. Άμα σε βρω μέσα θα στο τραγουδήσω... χαχαχαχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, saxos55 είπε Με πέθανες ρε μλκ. Έπινα καφέ όταν άνοιξα το thread και μου βγήκε απ'τη μύτη. Άμα σε βρω μέσα θα στο τραγουδήσω... χαχαχαχα. .....και στο καπάκι αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Ναι, αυτό όταν πάρω το invite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Τι ακριβώς γίνεται με το invite ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Κατεβηκε το preload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lotusgr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Έχω και εγώ Invites για όποιον θέλει. Πως στέλνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Βγήκε!!! https://twitter.com/BFRoundup/status/1060518676712038401 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Tzimaras είπε Βγήκε!!! https://twitter.com/BFRoundup/status/1060518676712038401 Εμένα ακομα δεν έχει εμφανιστεί κουμπι "Play" ομως γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 RTX έχουμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Ok ξεκινησα .Μπηκα και έπαιξα,αλλα το ping δεν εμφανίζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε RTX έχουμε ; Όχι ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Ok ξεκινησα .Μπηκα και έπαιξα,αλλα το ping δεν εμφανίζεται τα rank απο την Beta χάθηκαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, vaggos88 είπε τα rank απο την Beta χάθηκαν? Πάντα χάνονται, εκτός αν υπάρχει ανακοίνωση ότι θα παραμείνουν (σε κάποια open beta από άλλα games). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, vaggos88 είπε τα rank απο την Beta χάθηκαν? Δεν είχα παίξει beta οπότε δεν ξέρω. Invite πως στελνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα