RPDrummer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 καλα ειναι . Με τα updates θα φτασουμε πανω απο 50
overpower Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Θα ηθελα να το δοκιμασω αν εχει κανεις premier. Αν και νομιζω οτι θα κατσω στο 1 για αρκετο καιρο ακομα...
gildo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, overpower είπε Θα ηθελα να το δοκιμασω αν εχει κανεις premier. Αν και νομιζω οτι θα κατσω στο 1 για αρκετο καιρο ακομα... To ενα invite θα παει σε ενα φιλαρακι.Το αλλο θα στο δωσω αλλα δεν ξερω πως στο καλο γινεται.Ο sabotatzi εισαι? 1
JTRGamer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Εγω έχω premier αλλα θα το βάλω το βράδυ πριν κοιμηθω να κατεβαίνει
overpower Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, gildo είπε To ενα invite θα παει σε ενα φιλαρακι.Το αλλο θα στο δωσω αλλα δεν ξερω πως στο καλο γινεται.Ο sabotatzi εισαι? Ναι ο SabotazNi ❤️ Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από overpower
gildo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 And starting November 9 Origin Access subscribers will be able to invite their friends to join them on the battlefield for 10 full hours of combat. The Origin Access Friend Referral program** is a great way to let up to 4 of your buddies experience all the benefits of a Basic subscription, including the Battlefield V Play First Trial, and they won’t have to spend a penny.Μηπως στις 9 που θα ξεκινησει θα μπορουμε να κανουμε invite. 1
Tzimaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 gildo..τελικά απο τις 9 Νοέμβρη θα μπορούμε να στείλουμε invites?
vaggos88 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) περισσεύει κανεναν invite? εχω μερικους απο εσας στην friendlist αλλα δεν ξερω ποιος ειναι ποιος. name VaG0z εχω. Επίσης να ρωτήσω κατι, αν βαλω premier και μετα απο ενα μήνα αγοράσω την απλή έκδοση χάνω τα εξτραδακια του preorder ε? Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από vaggos88
gildo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Tzimaras είπε gildo..τελικά απο τις 9 Νοέμβρη θα μπορούμε να στείλουμε invites? Κατι τετοιο καταλαβα.Θα ρωτησω και στο support να δω τι θα μας πουν.
Πέτρος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Προσφέρομαι και εγώ να σας κάνω παρέα, να μην είναι άδειοι οι server τώρα που θα ξεκινήσει. Dekaohtoura, να μην ξεχνιόμαστε.
saxos55 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πόσο «απεγνωσμένοι» για κόσμο είναι που καταφεύγουν σε τέτοιες κινήσεις πάντως. Τόσο χάλια περιμένουν να τα πάει;
Πέτρος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, saxos55 είπε Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πόσο «απεγνωσμένοι» για κόσμο είναι που καταφεύγουν σε τέτοιες κινήσεις πάντως. Τόσο χάλια περιμένουν να τα πάει; Δεν περιμένουν. Ξέρουν, βλέπουν τις προπαραγγελίες.
gildo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, saxos55 είπε Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πόσο «απεγνωσμένοι» για κόσμο είναι που καταφεύγουν σε τέτοιες κινήσεις πάντως. Τόσο χάλια περιμένουν να τα πάει; Kατι τετοιο εννοεις? 2
overpower Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, saxos55 είπε Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πόσο «απεγνωσμένοι» για κόσμο είναι που καταφεύγουν σε τέτοιες κινήσεις πάντως. Τόσο χάλια περιμένουν να τα πάει; Πραγματικα, περα απο τα γραφικα ολα τα αλλα ειναι - για εμενα. Αεροπλανα, που οπως ξερεις παιζω, ειναι το μεγαλυτερο - που βλεπω (engine + infantry visibility που ειναι ανυπαρκτο στα βιντεο που βλεπω). Απο niccaman ειδα οτι τα βελτιωσαν λιγο, αλλα προφανως το gameplay απο 2 ατομα θα βγει το Σαββατο, οποτε no pre order αν δεν τεσταρω πρωτα. Πιστευω το infantry να ειναι το ιδιο. Κατι διαβαζω για τις στολες. Τι προβλημα υπαρχει εκει? Οτι πχ δεν αντιπροσωπευουν σωστα τις χωρες ή οτι δεν διακρινεις ευκολα τους αντιπαλους?
gildo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Για να πω την αληθεια ειχα σκοπο να βαλω το origin access basic στα 3,99.Μετα την απογοητευση που πηρα απο καποια καινουργια παιχνιδια ειπα να το δοκιμασω για κανα μηνα και μετα βλεπουμε.Οτι ειχα πει για το παιχνδι δεν το διαγραφω.Δεν το ειχα μεσα στα παιχνιδια που θα επερνα αυτη τη χρονια.Ειπα οτι καποια στιγμη που θα πεσει η τιμη θα το παρω.Αυτο το συστημα με τους φιλους το ειχα δει και σε καποια αλλα παιχνιδια.Θα κανουν και απο αυτο και καποιες παραπανω πωλησεις.Υπαρχουν ατομα που δεν επαιξαν alpha η beta για παραδειγμα.Καποιοι αλλοι δεν ειναι ακομα σιγουροι και με το trial θα βγαλουν καποια μικρα συμπερασματα.Απο εκει και περα ειναι στο χερι τους να μας αποδειξουν αν μπορουν να κρατησουν τη σειρα η θα παμε για τελος εποχης. ΥΓ για τον saxo.Αν θελεις Invite θα πρεπει να τραγουδησεις αυτο στο ingame voice chat
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα