Προς το περιεχόμενο

Battlefield V [PC]

saxos55

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο παραπάνω gameplay δεν χρησιμοποιώ κανένα από τα specializations/upgrades. Ναι, ξέρω ότι η διάρκεια του βίντεο θα κουράσει, αλλά ήθελα να βάλω ένα full γύρο (έκοψα τα περιττά).

Είχα να γράψω κάμποσα, αλλά έχουν αναφερθεί τα περισσότερα, οπότε:

Spoiler

- Scout/sniper/recon κλάση. Μπορεί για πολλούς να ήταν OP η κλάση στο BF1, εδώ δεν είναι καθόλου, όχι μόνο επειδή πρέπει να ρίξεις στο κεφάλι για να πάρεις το kill, αλλά και στο ότι δε μπορείς να ανταγωνιστείς άλλες κλάσεις σε τετ-α-τετ καταστάσεις, το dmg των πιστολιών δε φτάνουν να σκοτώσεις τον άλλον πριν σε σκοτώσει αυτός (μιλάμε ότι και οι δύο είμαστε με 100% HP), όπως και να τον χτυπήσεις με το sniper όπλο και να αλλάξεις σε πιστόλι, δε θα σε βγάλει κερδισμένο πολλές φορές. Το DMR γελοίο (αν και οι περισσότεροι έπαιζαν μ’ αυτό γιατί άραγε...), το Lee Enfield είναι κακό, το Kar98k είναι η "σωστή" επιλογή. Υπήρχαν φορές που έπαιρνα enemy hit 10-20 ακόμη και 2 (όπως στο βίντεο), και φορές που έριχνα κεφάλι και έπαιρνε 26dmg ο εχθρός, δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που έχει το spawn Protection.

- Μedics, αφαιρέσαν την σύριγγα, γιατί? Το launcher το χρησιμοποίησα μόνο μία φορά, θα ήταν καλύτερη επιλογή ίσως (αν και προτιμώ την σύριγγα πίσω) να υπάρχει smoke grenade launcher, τουλάχιστον να γίνονται τα revives πιο ασφαλή. Τα SMG θέλουν μια βελτίωση.

- Assault, Support έπαιξα λίγο, το STG όπως είχα ξαναγράψει δυνατό σε κάθε απόσταση, στο Bren είδα μια βελτίωση σε σχέση με την Alpha.

- Κίνηση χαρ/ρα δεν ήταν τόσο ομαλή όσο στο BF1, το ADAD spam πρέπει να ελαττωθεί, μπορείς ακόμη να πυροβολήσεις ενώ πηδάς 😕 .

- Τα άρματα κάθονταν στις σημαίες B, D στην Rotterdam, στις σημαίες A, C/D στην Narvik και μάζευαν kills. Όταν πετάς incendiary χειροβομβίδα, αν ο άλλος φύγει από την φωτιά σταματάει να παίρνει dmg, κάτι που στο BF1 δε δούλευε έτσι.

- Ήχος έχει αναφερθεί ήδη από τους περισσότερους εδώ, ο φωτισμός είχε μια βελτίωση από την Alpha, στη C σημαία (Narvik), ίσως φταίει και το γεγονός ότι δεν υπήρχε τόσο χιόνι όσο στην Alpha.

- Τα specializations/upgrades ξεκλειδώνεις κάποιο, αλλά αυτό δεν έχει κάποιο αντίκτυπο σε κάποιο stat άλλο του όπλου.

- Γενικότερα, το ΤΤΚ ήταν λίγο περίεργο, κάποιες φορές ένιωθες ότι είναι λογικό και άλλες όχι. Στη πλευρά αυτού που δέχεται τα πυρά, υπήρχαν φορές που είναι λες και "τρως" 1 ή 2 σφαίρες και τέλος, το οποίο δε ξέρω αν ήταν πρόβλημα στο netcode ή κάποιο bug (το ίδιο συνέβαινε και στην Alpha).

(!) - Ξέχασα να γράψω για το self repair στα άρματα. Μπορείς να κάνεις self repair και χωρίς να είσαι/έχεις tanker class (π.χ ως medic, assault κλπ). Ο χρόνος για το self repair είχε αυξηθεί από την Alpha.

(!) - Βάζοντας το βίντεο για επεξεργασία, είδα ότι υπάρχει ακόμη κάποιο motion blur στο παιχνίδι, ενώ το είχα απενεργοποιημένο στα settings

EDIT: Προστέθηκαν δύο ακόμη

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, darkman είπε

Η πίστα ARRAS σε conquest

aras.jpg

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου θυμίζει achi baba. Ενδιαφέρουσα φαίνεται....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου θυμίζει achi baba. Ενδιαφέρουσα φαίνεται....

quentin scar εμένα.

Πάντως μια βασική διαφορά που βλέπω είναι ότι από την αρχική σημαία spawn έχεις άμεση πρόσβαση σε 3 σημαίες χωρίς να διασχίσεις πίστα. Στο bf1 είχες μόνο σε μία.

Επεξ/σία από pral13

Δε ξερω αλλά δε μου γεμίζει το μάτι η πίστα. Μου θυμίζει πολύ πίστα του 1, αυτή με την πόλη στο κέντρο και το F/G με τον ανεμόμυλο στην άκρη, δε μπορώ να θυμηθώ το όνομα μιας και το BF1 είναι το πρώτο battlefield μετά το bad company 2 που δεν έχω μάθει τα μισά ονόματα των πιστών...

2 ώρες πριν, cpttony είπε

ετσι. μονο εκει πονανε. στο χρημα. δεν πηγανε καλα οι προπωλησεις, και δεν εχουν σταματησει τις κωλοτουμπες απο τοτε. καλα να παθουν.

• Like 3

17 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Βρε δεν σου λέω ότι δεν σε πιστεύω, εντύπωση σου λέω πως μου κάνει.

Επειδή αναφέρεις πως δεν τρέχεις κάποιο fps counter και απλά έχεις αίσθηση (εννοείς στο κανάλι σου?), μου φαίνεται κάπως.

Όχι δεν κατάλαβες. Έχω fps counter msi adterburner απλά το βίντεο που στριμαρισα κι ανέβασα στο κανάλι ήταν απρόσμενο κι εκτός προγράμματος και δεν είχα τρέξει ήδη το ab και μετά την εκκίνηση του παιχνιδιού δεν ήξερα αν γίνεται και δεν το τρεξα και το ανέβασα έτσι. Ούτως ή άλλως δεν έχω πολλούς συνδρομητές οπότε δε με ενδιέφερε. Τα αποτελέσματα τα έχω δει με το ab

• Like 1

15 ώρες πριν, darkman είπε

Η πίστα ARRAS σε conquest

aras.jpg

Focus στην στρατηγική θα έχει ή απλά θα κάνεις spawn και θα σκοτώνεις-σκοτώνεσαι ; Μάλλον το δεύτερο.

• Like 1

20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Focus στην στρατηγική θα έχει ή απλά θα κάνεις spawn και θα σκοτώνεις-σκοτώνεσαι ; Μάλλον το δεύτερο.

Με δυο σημαίες σε χωράφι, άλλη μια σε choke-point (είσοδο γέφυρας, αν βλέπω σωστά), μια ακόμα σε μοναχικό κτίριο και  μόνο μια σε χτισμένα...του καμπέρη το κάγκελο θα γίνει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...