Προς το περιεχόμενο

Battlefield V [PC]

saxos55

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά ξεχνάτε κάτι: τα BF είναι casual shooter. Δεν ψάχνεις σε αυτά ιστορική ακρίβεια, απλώς το ποτήρι ξεχείλισε με το BF V. Όσοι θέλουν ιστορική ακρίβεια και ρεαλισμό ας παίζουν Rising Storm 1/2, Insurgency: Sandstorm κτλ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@DEADLAZARUS

Ναι, στην ίδια είμαστε. Γι' αυτό διαμαρτύρεται τώρα για το αργό revive :P

@Πέτρος

Οι αληθινές τοποθεσίες οι οποίες ήταν εξαιρετικά ακατάλληλες για gameplay, όπως και τα πολύ αργά για gameplay άρματα. Αν είχαμε και πόλεμο χαρακωμάτων, τότε θα ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Επεξ/σία από dfk_7677
  • Like 1

Πολύ αργό το 1? Με inf run/jump?

Τί εννοείς αληθινές τοποθεσίες?

Γιατί η κλίμακα, τουλάχιστον, είναι επιεικώς γελοία. Πόσο χρόνο θες για να πας από τη μια άκρη στην άλλη με τα πόδια, στις μεγαλύτερες πίστες? 1.5', max? Λίγο λιγότερο/περισσότερο?

Μαζί με την ταχύτητα κίνησης, έχεις πεζικό να κάνει >1Km σε <1min...τί λέμε τώρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγραψα ότι τα άρματα ήταν πολύ αργά, όχι το πεζικό. Αν θες μπορείς να ψάξεις ποιες τοποθεσίες ήταν πραγματικές ή έμοιζαν με πραγματικές. Εν πάση περιπτώσει ακριβώς για χάρη αυτών των τοποθεσιών, ένα μέρος των χαρτών ήταν μεγάλες πεδιάδες χωρίς κάλυψη, έρημοι χωρίς κάλυψη, bunkers που ευνοούσαν μόνο τους campers κτλ.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις το πόσο περιοριστική είναι η ιστορική αναπαράσταση/ατμόσφαιρα στο gameplay για μυριάδες λόγους. Μπορώ να αναφέρω και άλλα πολύ εκνευριστικά πράγματα που υπήρχαν στο BF1, τα οποία υπήρχαν εκεί μόνο για την ατμόσφαιρα.

Δε λέω ότι αυτός ήταν ο μόνος λόγος που το gameplay του BF1 ήταν από μέτριο έως κακό, αλλά ήταν ένας από τους λόγους.

Επεξ/σία από dfk_7677

Παιδιά το παίζω με gtx 1050 και ι7 7700hq και 16 GB ram. Στα ουλτρα πιάνω την ίδια απόδοση με το b1 αντε ένα κλικ πιο κάτω. Από τα προβλήματα που προαναφέραμε κανένα δεν έχω. Μια φορά κόλλησε στο μενού μετά τον αγώνα. Τα γραφικά είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ δεν έχουμε ξαναδεί παρόμοια σε κανένα παιχνίδι ποτέ. Και ναι με μοιάζουν τα γραφικά. Δεν είμαι 15 χρόνων να με νοιάζει μόνο πόσους παραπάνω θα σκοτώσω. 40 χρόνων κονταυω για την εμπειρία παίζω. Ήμαρτον... 

Σου ξαναλέω, λοιπόν, πως δεν υπήρχε τίποτα αργό στο BF1, ειδικά αναλογικά με το μέγεθος των χαρτών.

Τα άρματα ήταν πολύ γρήγορα, αναλογικά, πάντα. Πας από τη μια άκρη στην άλλη σε αρκετά μικρό χρ. διάστημα. Για τα αεροπλάνα, μη συζητήσουμε, που στους μισούς χάρτες περισσότερο έστριβες για να μείνεις εντός ορίων παρά "πάλευες" (σαν το "rail-shooter" την Grappa, πχ...διάδρομος ουσιαστικά, με αντιαεροπορικά και αντιπάλους πιλότους...λύση? Κάνουμε το heavy bomber κτήνος, να μην πέφτει και με ελάχιστη κάλυψη από κάτω τελειώνει η υπόθεση).

Το πρόβλημα με τις πεδιάδες/ερήμους χωρίς κάλυψη, ήταν ο κακός σχεδιασμός του χάρτη+μλκία των παικτών (που αρνούνταν να εκμεταλλευθούν καλύψεις+χαρακώματα, αλλά επιπλέον δεν συνεργάζονταν κιόλας ούτε σε επίπεδο squads αλλά ούτε ομάδας)+κακή ισορροπία πεζικού/οχημάτων...

Με λίγα λόγια, το πρόβλημα δεν ήταν η "βάση" (Α΄ΠΠ με τα ανάλογα όπλα/άρματα κλπ), αλλά ο τρόπος που αυτά αποδόθηκαν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του παιγνιδιού.

1 λεπτό πριν, razorblade334 είπε

Παιδιά το παίζω με gtx 1050 και ι7 7700hq και 16 GB ram. Στα ουλτρα πιάνω την ίδια απόδοση με το b1 αντε ένα κλικ πιο κάτω. Από τα προβλήματα που προαναφέραμε κανένα δεν έχω. Μια φορά κόλλησε στο μενού μετά τον αγώνα. Τα γραφικά είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ δεν έχουμε ξαναδεί παρόμοια σε κανένα παιχνίδι ποτέ. Και ναι με μοιάζουν τα γραφικά. Δεν είμαι 15 χρόνων να με νοιάζει μόνο πόσους παραπάνω θα σκοτώσω. 40 χρόνων κονταυω για την εμπειρία παίζω. Ήμαρτον... 

Laptop? Ultra σε τί ανάλυση...γιατί για playable δεν μου κάνει, με αυτά τα στοιχεία που δίνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Σου ξαναλέω, λοιπόν, πως δεν υπήρχε τίποτα αργό στο BF1, ειδικά αναλογικά με το μέγεθος των χαρτών.

Τα άρματα ήταν πολύ γρήγορα, αναλογικά, πάντα. Πας από τη μια άκρη στην άλλη σε αρκετά μικρό χρ. διάστημα. Για τα αεροπλάνα, μη συζητήσουμε, που στους μισούς χάρτες περισσότερο έστριβες για να μείνεις εντός ορίων παρά "πάλευες" (σαν το "rail-shooter" την Grappa, πχ...διάδρομος ουσιαστικά, με αντιαεροπορικά και αντιπάλους πιλότους...λύση? Κάνουμε το heavy bomber κτήνος, να μην πέφτει και με ελάχιστη κάλυψη από κάτω τελειώνει η υπόθεση).

Το πρόβλημα με τις πεδιάδες/ερήμους χωρίς κάλυψη, ήταν ο κακός σχεδιασμός του χάρτη+μλκία των παικτών (που αρνούνταν να εκμεταλλευθούν καλύψεις+χαρακώματα, αλλά επιπλέον δεν συνεργάζονταν κιόλας ούτε σε επίπεδο squads αλλά ούτε ομάδας)+κακή ισορροπία πεζικού/οχημάτων...

Με λίγα λόγια, το πρόβλημα δεν ήταν η "βάση" (Α΄ΠΠ με τα ανάλογα όπλα/άρματα κλπ), αλλά ο τρόπος που αυτά αποδόθηκαν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του παιγνιδιού.

Laptop? Ultra σε τί ανάλυση...γιατί για playable δεν μου κάνει, με αυτά τα στοιχεία που δίνεις.

Νομίζεις. Πιάνω σε 1080p 45 καρέ καρφωμένο με μικρά drops στα 40. Ένας i7 7700hq έχει ίδια απόδοση συν ένα 3% πιο πάνω από το 6πυρηνο i5 8600k. Η δε 1050 δεν είναι ti αλλά έχει πιο ψηλά τα ρολόγια από την desktop με λιγότερα Rops. Γενικά έχει την ίδια ακριβώς απόδοση με την desktop κι έχω δει και καλύτερη πολλές φορές. Και έχει 4 GB vram. Όχι 2.αν θες μπες στο κανάλι μου να δεις. Razorblade music-games. Δεν έχει fps counter αλλά το έμπειρο μάτι κόβει. Σε medium προς low ειμαι στα 60 κολλημένος. 

Επεξ/σία από razorblade334

10 λεπτά πριν, razorblade334 είπε

Νομίζεις. Πιάνω σε 1080p 45 καρέ καρφωμένο με μικρά drops στα 40. Ένας i7 7700hq έχει ίδια απόδοση συν ένα 3% πιο πάνω από το 6πυρηνο i5 8600k. Η δε 1050 δεν είναι ti αλλά έχει πιο ψηλά τα ρολόγια από την desktop με λιγότερα Rops. Γενικά έχει την ίδια ακριβώς απόδοση με την desktop κι έχω δει και καλύτερη πολλές φορές. Και έχει 4 GB vram. Όχι 2.αν θες μπες στο κανάλι μου να δεις. Razorblade music-games. Δεν έχει fps counter αλλά το έμπειρο μάτι κόβει. Σε medium προς low ειμαι στα 60 κολλημένος. 

Μην το λες σε εμένα...εγώ μαζί σου αν σου πηγαίνει καλά.

Σε αυτόν πες τα: https://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_v_open_beta_pc_graphics_performance_benchmark_review,4.html

Η 1050Ti βγάζει 39 σε DX12..πόσα σε 11...42-45? Αν εσένα σου κρατάει 40-45, playable σε online fps δεν το λες, αλλά εσύ το ξέρεις πόσο σε ικανοποιεί.

Για Ultra μιλάμε πάντα, που ανέφερες αρχικά.

Παιδιά εγώ είχα ένα θέμα με τα fps. Ανάλυση 2560*1080p (ultrawide) 

Σύστημα 

i7 7700k

2 x msi gtx 1080 gaming x (SLI!!!)

2 x 8gb ram 3200

Και στο beta που έπαιξα έβλεπα μέσο όρο 100 fps. Ελπίζω στο game όταν κυκλοφορήσει να δω κάτι διαφορετικό. (Τουλάχιστον 140 fps)

1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Μην το λες σε εμένα...εγώ μαζί σου αν σου πηγαίνει καλά.

Σε αυτόν πες τα: https://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_v_open_beta_pc_graphics_performance_benchmark_review,4.html

Η 1050Ti βγάζει 39 σε DX12..πόσα σε 11...42-45? Αν εσένα σου κρατάει 40-45, playable σε online fps δεν το λες, αλλά εσύ το ξέρεις πόσο σε ικανοποιεί.

Για Ultra μιλάμε πάντα, που ανέφερες αρχικά.

Είναι γεγονός πως το bv τα πάει χάλια σε dx12. Τόσο μου κρατάει και μπορεί να έχει να κάνει με την πολύ καλή ψύξη. Και βάση με 2 120 ρηδες fans έχω αλλά και τα Asus strix λαπτοπ έχουν πολύ καλή ψύξη. Δε λέω ψέμματα. Εάν δεν πιστεύεις αύριο θα ανεβάσω βίντεο. Η κάρτα εν ώρα παιχνιδιού μου πάει στα 1780 mhz. πάντως ατυχές το παράδειγμα με το dx12. Απ όσο έχω διαβάσει παντού έχει 10% χειρότερη απόδοση από το 11 στον συγκεκριμένο τίτλο όπως και χειρότερα minimum fps αλλά και Micro stuttering. Από το b1 ξεκίνησε αυτό... 

1 ώρα πριν, giannhstsip είπε

Παιδιά εγώ είχα ένα θέμα με τα fps. Ανάλυση 2560*1080p (ultrawide) 

Σύστημα 

i7 7700k

2 x msi gtx 1080 gaming x (SLI!!!)

2 x 8gb ram 3200

Και στο beta που έπαιξα έβλεπα μέσο όρο 100 fps. Ελπίζω στο game όταν κυκλοφορήσει να δω κάτι διαφορετικό. (Τουλάχιστον 140 fps)

Γιατί πολύ καλά είναι.... Μακάρι να είχα ίδια απόδοση... Δε θα χα parapono

5 ώρες πριν, razorblade334 είπε

Είναι γεγονός πως το bv τα πάει χάλια σε dx12. Τόσο μου κρατάει και μπορεί να έχει να κάνει με την πολύ καλή ψύξη. Και βάση με 2 120 ρηδες fans έχω αλλά και τα Asus strix λαπτοπ έχουν πολύ καλή ψύξη. Δε λέω ψέμματα. Εάν δεν πιστεύεις αύριο θα ανεβάσω βίντεο. Η κάρτα εν ώρα παιχνιδιού μου πάει στα 1780 mhz. πάντως ατυχές το παράδειγμα με το dx12. Απ όσο έχω διαβάσει παντού έχει 10% χειρότερη απόδοση από το 11 στον συγκεκριμένο τίτλο όπως και χειρότερα minimum fps αλλά και Micro stuttering. Από το b1 ξεκίνησε αυτό... 

Καλημέρα. Φίλε μου μιλάμε για 2 κάρτες γραφικών τερατακια. Και είναι καλά τα 100 fps? 

9 ώρες πριν, razorblade334 είπε

Βρε δεν σου λέω ότι δεν σε πιστεύω, εντύπωση σου λέω πως μου κάνει.

Επειδή αναφέρεις πως δεν τρέχεις κάποιο fps counter και απλά έχεις αίσθηση (εννοείς στο κανάλι σου?), μου φαίνεται κάπως.

• Like 1

Γενική απορία, ποιο είναι το τελευταίο fps που έχετε ευχαριστηθεί; Γιατί προσωπικά το bf1 μου άρεσε πολύ, παρά τα όποια στραβά του, έκανε καλή απόσβεση και είναι το μόνο game που στήριξα με όλα τα dlc. Φυσικά και είχε κάποια στραβά αλλά ρε παιδιά μη τρελαθούμε τώρα κάθεστε και ασχολείστε με την ταχύτητα του άρματος και με πόσο χρόνο κάνει ο πεζός να διασχίσει την πίστα; Δηλαδή τι ήθελες να κάνει 45 λεπτά να πάει από τη μία άκρη της sinai στην άλλη; Έβαλες στο ίδιο τσουβάλι καμιά 10αρια εντελώς διαφορετικές πίστες. Ακατάλληλη η sinai, ακατάλληλη και η monte grappa. Ποια είναι δηλαδή κατάλληλη?? Απλά κάθε πίστα χρειάζεται διαφορετικό gameplay. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...