Προς το περιεχόμενο

Battlefield V [PC]

saxos55

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 λεπτά πριν, KilliK είπε

μια κινεζο-αμερικανα, εδω ειχανε μαυρο ναζι σε καποιο απο τα footage..

Μια τα παιχνίδια (BF V),  μια οι ταινίες (The Predator, Terminator). Πραγματικά, η ηλιθιότητα δεν έχει όρια.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλως τα δεχτηκαμε!Ο πρωτος φανερος cheater της beta DishonorablyLCPL.Θα υπαρχουν και πιο κρυφοι αλλα αυτον δεν το ενοιαζε.Επαιζε  support 140 kills ολα hedashot.Εχει αλλαξει το ονομα αλλα προλαβαμε και καναμε report.Οχι οτι θα γινει κατι αλλα λεμε τωρα.Το πιο μουφα απο θεμα anticheat ειναι το fairfight.Μπορει να κανει kick καθαρους παικτες και να βλεις να αλωνιζουν οι cheater.Εχω παιξει 30 ωρες και αν μπορεσω θα παιξω λιγο ακομα για να γραψω τι ειδαν τα ματακια μου.

11 λεπτά πριν, gildo είπε

Καλως τα δεχτηκαμε!Ο πρωτος φανερος cheater της beta DishonorablyLCPL.Θα υπαρχουν και πιο κρυφοι αλλα αυτον δεν το ενοιαζε.Επαιζε  support 140 kills ολα hedashot.Εχει αλλαξει το ονομα αλλα προλαβαμε και καναμε report.Οχι οτι θα γινει κατι αλλα λεμε τωρα.Το πιο μουφα απο θεμα anticheat ειναι το fairfight.Μπορει να κανει kick καθαρους παικτες και να βλεις να αλωνιζουν οι cheater.Εχω παιξει 30 ωρες και αν μπορεσω θα παιξω λιγο ακομα για να γραψω τι ειδαν τα ματακια μου.

Κλασσικά πράγματα. Θέλω να επιλέξω ένα online shooter για να παίζω στον ελεύθερο χρόνο μου και πραγματικά δεν ξέρω πoιό λόγω των cheaters στο Steam και Origin. Μέχρι και το Black Ops 4 σκέφτομαι το οποίο θα βγει για την πλατφόρμα της Blizzard όπου εκεί έχω ακούσει ότι δεν υπάρχουν καθόλου cheaters.

1 ώρα πριν, gildo είπε

Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει anticheat κάποιου είδους στη beta.

μήπως γι αυτο δεν υπάρχει το 100% CPU bug που υπάρχει στο 1?

θα σκάω στα γέλια αν δοκιμάσω σε κανένα εξάμηνο το trial και δω να τρέχει χειροτερα από τη beta

Αυτό γράφω και παραπάνω.

Κάπου πήρε το μάτι μου πως το 100% cpu, εμφανίστηκε όταν μπήκαν πιο εξελιγμένα anti...

Κάποια στιγμή, θα μάθουμε.

Τι πιο εξελιγμένο, party full 24/7 γίνεται στο 1 απο cheating.

Καλά ότι η τελική build του BF 1 έπαιζε σαν κουραδα σε σχέση με της beta όλοι, ή μάλλον οι περισσότεροι το είδαμε. #onlyInBATTLEFIELD 

4 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Κλασσικά πράγματα. Θέλω να επιλέξω ένα online shooter για να παίζω στον ελεύθερο χρόνο μου και πραγματικά δεν ξέρω πoιό λόγω των cheaters στο Steam και Origin. Μέχρι και το Black Ops 4 σκέφτομαι το οποίο θα βγει για την πλατφόρμα της Blizzard όπου εκεί έχω ακούσει ότι δεν υπάρχουν καθόλου cheaters.

Κι εκεί πάρτυ αναμένεται να γίνει. Αν δε κάνω λάθος ήδη υπήρχε cheat στη beta

• Like 2

Το έβαλα, έπαιξα (δεν μέτρησα πόσο αλλά όχι και τρελές ώρες) το έκανα uninstall και δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ μαζί του όπως έκανα και με το BF1.

Μετά το BF 2 και το BF 2142,  όσα βγήκαν μετά την εξαγορά από EA είναι για τα μπάζα.  Για να μην μιλήσω και για το cheating.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://reddit.app.link/AOi0PKxP5P

Δεν μπαίνει ως κλιπακι. Αν ξέρει κάποιος από reddit ας κάνει quote.

Επεξ/σία από 7nisiotis

38 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

BF1: 36 hours (yep, από τα χειρότερα buys μου)

BFV Beta: 36 hours

There's potential there. ^_^

Απ' ότι φαίνεται σ' αρέσει το V.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι γεγονός ότι με καλή squad και συνεννόηση στο Rotterdam, είχα κάποια πολύ ικανοποιητικά rounds που είχα καιρό να βιώσω. ^_^

Edit: Γενικά μου αρέσει το gameplay του, αλλά όχι τα bugs (no revive, bugged revive, squad join bugs), κλπ , που ποιος ξέρει πόσα θα έχουν φτιάξει και αν θα έχουμε άλλα στο launch.

Edit 2: Είχα διαβάσει για "White man" , "DLC", κλπ να είναι filtered στο chat, αλλά και το "Titanfall"; Αμάν βρε ΕΑ...

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1

Μετά από 12 ώρες το σκ θα κάνω μια συμπληρωματική κατάθεση.

Μου άρεσε πάρα πολύ η αίσθηση του όπλου. Ειδικά στον assault είναι πολύ ρεαλιστικό. Συμφωνώ με τους υπόλοιπους για τα squads, πέτυχα και εγώ μια σοβαρή ομάδα και το παιχνίδι απογειώθηκε αυτόματα. Ειδικά στο Operation και στη νυχτερινή αποστολή με τα αλεξίπτωτα, έγιναν επικές μάχες με τακτική, σταδιακή προώθηση, μοιρασμένες κλάσεις στο squad. Πράγμα που έλλειπε από το BF1. Επίσης μου άρεσε που το tag γίνεται από τον scout, πολύ χρήσιμο και προφανώς πιο αληθοφανές από την φωτοβολίδα. 

Τα revives έγιναν περισσότερα συγκριτικά με τις πρώτες μέρες. Μάλλον απλά χρειάζεται εξοικείωση στο μάτι σε σχέση με το BF1.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...