{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Lmao με το εξώφυλλο, οι τύποι ψάχνονται απίστευτα Είπα να βάλω να κάνω ένα pre-load αλλα μετά θυμήθηκα ότι δεν έχω origin εδώ και κάτι αιώνες οποτε fuck it. Ίσως στο επόμενο που θα είναι μονο γυναίκες 2
darkman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραια το εβαλα και εγω για να δουμε τι θα δουμε
cpttony Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, gildo είπε Που ειναι ρε παιδια? Πας στο (Origin) store, βρίσκεις το BFV και πατάς στο "Try it first" 1
gildo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειχα και origin acess αλλα τιποτα.Δεν μου βγαζει αυτη την επιλογη.Τωρα το εβγαλε.Just released. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από gildo
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Όταν η ΕΑ παραδέχεται διακριτικά ότι η "Beta" είναι Demo με το "Try it first" . (αν και το "Make sure to find those bugs so we can 'fix' them" θα ήταν πολύ μακρύ)
Πέτρος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Άντε, το κατεβάσαμε όλοι, το φορτώσαμε, βάλαμε και τα γραφικά τέρμα, και τώρα καθόμαστε σα χάνοι και κοιτάμε το menu...
KilliK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω αυτο που προσεξα ειναι οτι αφαιρεσανε το On the House απο το Origin. 5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Lmao με το εξώφυλλο, οι τύποι ψάχνονται απίστευτα Είπα να βάλω να κάνω ένα pre-load αλλα μετά θυμήθηκα ότι δεν έχω origin εδώ και κάτι αιώνες οποτε fuck it. Ίσως στο επόμενο που θα είναι μονο γυναίκες και την εχουν στην κλασικη γυναικεια ποζα με τον κωλο της γυρισμενο προς τα εμας. προοδευτισμος, κυριοι. 😁 Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από KilliK 2
DJ_Duker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, KilliK είπε εγω αυτο που προσεξα ειναι οτι αφαιρεσανε το On the House απο το Origin. Αφού έδωσαν τα ίδια 10 παιχνίδια 20 φορές. Δε πρόκειται να έδιναν άλλο σοβαρό παιχνίδι, οπότε καλύτερα να φύγει να μην ελπίζουμε τουλάχιστον. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, Πέτρος said: Άντε, το κατεβάσαμε όλοι, το φορτώσαμε, βάλαμε και τα γραφικά τέρμα, και τώρα καθόμαστε σα χάνοι και κοιτάμε το menu... Περίμενε μέχρι τις 6 τώρα να παίξεις..Δώσανε και pre-load νωρίς νωρίς λες και είναι τεράστιο το μέγεθος..
Πέτρος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Ακόμα και στο menu πάντως, κάποια πράγματα "τρομάζουν". Στο perfoverlay.drawgraph 1, ενώ το γράφημα της GPU είναι χαμηλό, σταθερό (όπως πχ στο 1), της CPU (μου) τραβάει την ανηφόρα, έχει τεράστια απόσταση από το αντίστοιχο του 1. Για ρίχτε μια ματιά οι κατέχοντες, με πιο ισχυρά μηχανήματα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 ''Max Fidelity'' μου τα έβαλε μόνο του αλλά τα FPS στο menu πέφτουν και στα ~40 σε 1440P. Λογικό για 1070.
Πέτρος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε ''Max Fidelity'' μου τα έβαλε μόνο του αλλά τα FPS στο menu πέφτουν και στα ~40 σε 1440P. Λογικό για 1070. Καλά, κι εμένα στα ίδια με έβγαλε...αρχικά όμως τα fps κολλημένα στα 30 (με οθόνη να φαίνεται 2560*1440@60Ηζ). Μόλις τη δήλωσα στα 144, πήγαν κάπου 70-80 (να έχω και τέτοια ingame, λες... 😛 😛 😛 ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα