black66.gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Zaytsev είπε Κοντός ψαλμός, αλληλούια... Σήμερα είναι η επίσημη παρουσίαση. Και για να σε προλάβω πριν πεις ότι έχουμε δει ξανά άλλα, κλπ, αυτά που έχω ήδη δει, μου αρέσουν σαφώς περισσότερο από ότι έχω δει στο V. Μακάρι να έχει παρόμοιο gameplay, αξιοπρεπέστατα έως wooow γραφικά και να είναι κλάσεις ανώτερο από το BF. Θα ξεγράψω κατευθείαν τη σειρά. Αλλά επειδή έχουμε ακούσει πολλά στο παρελθόν, καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) BFV Open Beta Αναφορά σε κείμενο Open Beta Early Access starts on September 4 - September 6 for everyone worldwide! Maps: Arctic Fjord & Rotterdam. Modes: Conquest and Grand Operations. @Psycho_Warhead Spoiler Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από cpttony 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Διαφορετικά θα είναι τα δύο μαπς ή το πρώτο είναι αυτό της alpha? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Διαφορετικά θα είναι τα δύο μαπς ή το πρώτο είναι αυτό της alpha? To πρώτο map (Arctic Fjord) είναι της Alpha 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, cpttony είπε To πρώτο map (Arctic Fjord) είναι της Alpha Thx. Γνωρίζουμε την διάρκεια της beta ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Battle Royale mode is NOT being made by DICE, but a different studio (πρώτο comment) 7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Thx. Γνωρίζουμε την διάρκεια της beta ? Καμιά εβδομάδα (?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 9 hours ago, 7nisiotis said: Thx. Γνωρίζουμε την διάρκεια της beta ? Tα 4 & 1 ακόμα beta είναι, οπότε υπολόγισε 3-4 χρόνια 🤣 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Τα μισά από αυτά που αναφέρει, για να μην πω παραπάνω, υπάρχουν ήδη στα BF εδώ και χρόνια... Ας δούμε την υλοποίησή τους όμως, γιατί σχεδόν τίποτα από αυτά δεν υπήρχε στην Alpha για να κρίνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Κάτι κινεζες είδα στο τρειλερ και μου φαίνεται παίζει και ο Kratos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Εγώ νόμιζα ότι δεν έχει 3D Spotting... Πάνω από τα μισά του kills, είναι spotted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 λολ, εχουν και κινεζες μεσα. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Εγώ νόμιζα ότι δεν έχει 3D Spotting... Πάνω από τα μισά του kills, είναι spotted... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 https://www.dailywire.com/news/34764/did-feminists-kill-franchise-battlefield-v-emily-zanotti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα