Προς το περιεχόμενο

Battlefield V [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως ενώ στρώσανε κάπως τα τεχνικά, έχει γεμίσει σε όλα τα επίπεδα με bugs (όπως αυτά που αναφέρετε).

Πείτε μου λίγο...όταν έπαιρνες το katana ως Αμερικάνος, γίνόσουν πάντα Ιαπωνιζέ (Japanising beam ftw) ή από το τελευταίο patch και τα Solomon έχουμε ξεφτιλιστεί στο weebιλίκι?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν είναι δυνατόν τόσα fail αλλά και τόση γκαντεμιά σε αυτό το παιχνίδι ! 

Πριν λίγο είμαι στην F Jell  την ώρα που φεύγω από την Α και είμαι κοντά στο ΑΑ βλέπω ότι χάνουμε την Α , γυρίζω πίσω και είμαι στο ύψωμα , βλέπω 2 εχθρούς και εκείνη την ωρα τους πυροβολώ , τους έχω γιατι είμαι με το Λουις , κάνει βουτιά δικό μας αεροπλάνο για να ρίξει βόμβες στην Α και την ώρα που σηκώνεται  περνάει δίπλα μου , με ακουμπάει το φτερό του και με πετάει 200 μέτρα έξω από τον χάρτη !!!!!! ΕΛΕΟΣ !!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ήταν bug, ρεαλισμός ήταν...

Εντιτ

Φρέσκο φρέσκο! Τα cheat έχουν πάει σε άλλο λεβελ πλέον =300-0=

bf5cheater.jpg

Επεξ/σία από CleanthisD
Δημοσ.
7 ώρες πριν, CleanthisD είπε

Εντιτ

bf5cheater.jpg

Δεν έγραψα πουθενά για bug,  δεν ξέρω που διάβασες κάτι τέτοιο! 

Όσο για τους cheaters συμφωνώ. 

Δημοσ.

Έχει έρθει το σύμπαν ανάποδα και έχεις Ping<50ms.

Το DX12 μετά από καιρό (σου) λειτουργεί σωστά.

Μπαίνεις σε παιγνίδι προς το τέλος του, στον επόμενο γύρο σε προμοτάρουν σε SL (έπαιζε στον αέρα ο προηγούμενος).

Οπότε...

Φτάνεις στο σημείο να είσαι μέσα στην 1η τριάδα της ομάδας σου, παίζοντας assault. Ένα τζιμάνι από τους απέναντι σε κατηγορεί για hacking/cheating...με 1.5 k/d εκείνη τη στιγμή.

Σε σκοτώνουν 3 φορές με throwing knives και άλλη μια φορά με katana. Λογικό...ο ένας έχει 9ms ping, o  άλλος 7-8. Τα μαμημένα, σε face2face είναι πιο ισχυρά από οποιοδήποτε όπλο! Well fn done!

Σε σκοτώνουν 2-3 φορές μέσα από θάμνους/βλάστηση. Εννοείται πως δεν βλέπεις τίποτα. Ο άλλος, βλέπει τα πάντα, χαλαρά. Όταν μπαίνεις εσύ prone μέσα σε βλάστηση, εννοείται δεν βλέπεις τίποτα.

Κάποια στιγμή, προσπαθείς να κάνεις spawn πάνω σε δικό σου, τον οποίο βλέπεις να αδειάζει ολόκληρο γεμιστήρα από ar και πιστόλι διαδοχικά, να βγάζει μαχαίρι/τσεκούρι/μπαλτά/γουδοχέρι στον αντίπαλο ο οποίος είναι πλάτη όλη αυτή την ώρα, στα 2-3 μέτρα και απλά συνεχίζει ακάθεκτος ο μπστρδος.

Χάνετε, τελικά, με 26 tickets. Η squad σου βγαίνει 1η (εσύ 2ος σε αυτή). Ο 1ος αντίπαλος είναι με 46-0 (αν και νομίζω πως έπαιζε μόνο αέρα, οπότε ας πούμε γίνεται).

Λες, θα παίξω ένα ακόμα με αυτή τη squad, αξίζει.

Πας να αλλάξεις κλάση, το κέρατό μου το τράγιο, στη waiting screen πριν ακόμα ξεκινήσει ο γύρος και δεις το χάρτη από ψηλά, και εννοείται πως για μια φορά ακόμα (το παθαίνω πάντα, αλλά κάθε φορά το ξεχνάω!) μόλις αλλάξεις κολλάει και ctd.

Άι σιχτίρ...!

Δημοσ.
Στις 15/2/2020 στις 5:52 ΜΜ, CleanthisD είπε

Εντιτ

bf5cheater.jpg

Δεν είναι cheater απλά έχει skill...😆

Γενικά, τα bugs έχουν διορθωθεί; Αξίζει να το παίζεις; Λέω να το ξαναεγκαταστήσω...

Δημοσ.
Στις 12/2/2020 στις 3:46 ΜΜ, CleanthisD είπε

Όταν πεθαίνεις και δεν μπορείς να ξανα κάνεις respawn. Μένεις εκεί μέχρι να ξεκινήσει ο νέος γύρος

Ρε φίλε απο τότε που το είπες άρχισα να το παθαίνω κ εγώ !!!

Αλλάζω και σκουαντ , τίποτα .. 

Τώρα πάλι περιμένω να τελειώσει το παιχνίδι μπας και πάιξω γιατι εδώ και 10 λεπτά κοιτάω μια τζαμαρία !!!! 

Τι ταλαιπωρία παιχνίδι είναι αυτο ρε γαμώτο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, mitsosilion13 είπε

Καλησπερα υπαρχει κανενας ελληνικος σερβερ σε ps4?

Δεν υπάρχουν σερβερς ;όπως στα προηγούμενα battlefield.

Οι σερβερς δημιουργούνται καθημερινά ανάλογα τον κόσμο που υπάρχει και μετά κλείνουν σε τυχαία στιγμή.

Ενα απο τα πολλά κακά που έχει το bf5 !

Το μόνο κάλο στην όλη φάση είναι ότι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα custom game όσο είναι online και αν θέλει να βάλει και κωδικό, 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.
16 ώρες πριν, panoskatos είπε

Δεν υπάρχουν σερβερς ;όπως στα προηγούμενα battlefield.

Οι σερβερς δημιουργούνται καθημερινά ανάλογα τον κόσμο που υπάρχει και μετά κλείνουν σε τυχαία στιγμή.

Ενα απο τα πολλά κακά που έχει το bf5 !

Το μόνο κάλο στην όλη φάση είναι ότι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα custom game όσο είναι online και αν θέλει να βάλει και κωδικό, 

Μπορεις αλλα με ποιον να παιξεις τι να πει..

Συνεχως το latency στα 75 ms και ο μισος σερβερ ξαπλα! 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mitsosilion13 είπε

Μπορεις αλλα με ποιον να παιξεις τι να πει..

Συνεχως το latency στα 75 ms και ο μισος σερβερ ξαπλα! 

Λέμε τώρα που υπάρχει μεγάλη παρέα και θέλει να παίξει σε κλειστό κύκλο! 

Όσο για το latency εσύ θα έχεις αυτό που έχεις έτσι και αλλιώς αφού ο σερβερ θα τρέχει από την Γερμανία.  Τώρα αν μπει κάποιος από Γερμανία θα έχει το στάνταρ του,  από 7 με 20 ας πούμε 

Δημοσ.

. .

19 ώρες πριν, panoskatos είπε

Λέμε τώρα που υπάρχει μεγάλη παρέα και θέλει να παίξει σε κλειστό κύκλο! 

Όσο για το latency εσύ θα έχεις αυτό που έχεις έτσι και αλλιώς αφού ο σερβερ θα τρέχει από την Γερμανία.  Τώρα αν μπει κάποιος από Γερμανία θα έχει το στάνταρ του,  από 7 με 20 ας πούμε 

Ετσι οπως τα λες δυστυχως..

Κριμα γιατι σε κονσολα ειναι παιχνιδαρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς αυτος ο παίχτης με αυτους τους βαθμούς κάλεσε σαν leader το τανκ ?

bfv_2020_02_27_17_21_10_789.jpg.2b3e94e5a6baf810eebd433ea02b69a9.jpg

Είναι στην θέση 15 με μόλις 4000 βαθμούς !!!

bfv_2020_02_27_17_21_07_007.jpg.bc2f6cd686b7f06c709a7dad343bd494.jpg

Επεξ/σία από panoskatos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...