black66.gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Δεν είσαι ο μόνος. Και εμένα μου θύμισε Bad Company 2, τον συγκεκριμένο χάρτη, αλλά και στα σχόλια στο βίντεο, αν δεις. Μακάρι να μοιάσει το παιχνίδι όλο με το BC2. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από black66.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.battlefield.com/news/article/battlefield-5-grand-operations-and-multiplayer-modes RIP Rush Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Ωραια η παρουσιαση της ΕΑ μεχρι στιγμης. Δεν κουραζει καθολου. Φαινεται οτι παει δυνατα Εχει πολλα και διαφορετικα games και αυτο ειναι το ωραιο Φερνει και το NBA Live 19 ξανα Δυνατο Roster παμε ΕΑ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Off-topic: Σκεφτείτε να έβγαινε πρώτα το trailer του C&C Rivals, να είχε πάθει ΤΡΕΛΑ ο κόσμος ότι επιτέλους νέο C&C game με Tiberium (για μένα δεν βγήκε ποτέ C&C4 ) , μεγάλο στρατό, κλπ. και μετά να έβαζαν το gameplay που είδαμε. Αχ ρε ΕΑ, γιατί τόσο trolling. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από GhostRiderLSOV 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Τελικά, δεν είμαι ο μόνος μ' αυτή την άποψη. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) @Zaytsev Στήθος δε του έριξε (βίντεο από Nvidia) ? Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insaneblyat Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω την εντύπωση ότι κάνανε κάποιες μικρό επεμβάσεις πριν τη παρουσιαση του παιχνιδιού λόγο του αρνητικού feedback που υπήρξε απ' το κόσμο, ας πούμε δεν είδα πουθενά κατανα😂. Το έχω πει εκατομμύρια φορές η frostbite είναι η μηχανή γραφικών που μπορεί να υλοποίησει σωστά ενα battle royale παιχνίδι. Το recoil στα όπλα μου φαίνεται καπως ανεπαίσθητο και ξενερώνω πολυ.. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από insaneblyat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, insaneblyat είπε Έχω την εντύπωση ότι κάνανε κάποιες μικρό επεμβάσεις στη παρουσιαση του παιχνιδιού λόγο του αρνητικού feedback που υπήρξε απ' το κόσμο, ας πούμε δεν είδα πουθενά κατανα😂. Δεν ήταν δυνατόν να τα έβαζαν αυτά τουλάχιστον στο multi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Wtf ήταν αυτό στον αέρα ; Μαγικοί κύκλοι στον αέρα για resuply ; Μέχρι εκεί ήταν όλα καλά τι ξενερα εφαγα Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από noFEARgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Wtf ήταν αυτό στον αέρα ; Μαγικοί κύκλοι στον αέρα για resuply ; Μέχρι εκεί ήταν όλα καλά τι ξενερα εφαγα Most immersive Battlefield ever και μας βάζει εικονίδιο στον αέρα όπως στο πρώτο EA Battlefront. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από GhostRiderLSOV 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Wtf ήταν αυτό στον αέρα ; Μαγικοί κύκλοι στον αέρα για resuply ; Μέχρι εκεί ήταν όλα καλά τι ξενερα εφαγα Θα είναι μάλλον κάποια συγκεκριμένα σημεία. Όπως στο BF2 που για να κάνουν resuply ή repairs τα αεροπλάνα περνούσαν πάνω από την βάση τους (αεροδρόμιο ή αεροπλανοφόρο). Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από black66.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, black66.gr είπε Όπως στο BF2 που για να κάνουν resuply τα αεροπλάνα περνούσαν πάνω από την βάση τους (αεροδρόμιο ή αεροπλανοφόρο). Εδώ έχει ένα κύκλο σε ένα τυχαίο μέρος του χαρτί καμία σχέση . Ελπίζω να το αλλάξουν είναι τελείως out of place 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Εδώ έχει ένα κύκλο σε ένα τυχαίο μέρος του χαρτί καμία σχέση . Ελπίζω να το αλλάξουν είναι τελείως out of place Από την στιγμή που δεν υπάρχει unlimited ammo κάπου πρέπει να κάνουν resuply τα αεροπλάνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα