nikos1984 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Ανακοίνωσαν τα minimum specs στο origin και τώρα τα παίρνουν πίσω; Και έχουν κάνει μερικοί preorder με βάση αυτά; Εντάξει οι τύποι δεν παίζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Airborne mode (?) Grand Operations Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μπα. Μάλλον Operations ή Conquest assault που ξεκινας με drop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 30 λεπτά πριν, saxos55 είπε Μπα. Μάλλον Operations ή Conquest assault που ξεκινας με drop. Ή battle royal ξερω 'γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν φοράει κράνος ο αλεξιπτωτιστής στο trailer. Πάντως θετική εντύπωση προκάλεσε το teaser, χωρίς καραγκιοζηλικια. Για να δούμε... 2μερες #maybemybattlefield Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 56 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Δεν φοράει κράνος ο αλεξιπτωτιστής στο trailer. He needs to know about proper procedure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 In Battlefield V's Airborne mode, players are divided into attacking and defending teams. The attacking team will parachute behind enemy lines and do their best to knock out the defending team’s artillery. The defending team’s job consists in driving back the enemy paratroopers. source Το (airborne) mode θυμίζει (σαν ιδέα) το multiplayer του MoH: Airborne @GhostRiderLSOV Τι θύμισες.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 2 hours ago, 7nisiotis said: Δεν φοράει κράνος ο αλεξιπτωτιστής στο trailer Ένα και δύο, στον Β'ΠΠ δεν έπεφταν με αλεξίπτωτα ελευθέρας, αλλά στατικού ιμάντα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Έλα να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 https://www.express.co.uk/entertainment/gaming/971753/Battlefield-5-news-EA-Play-beta-release-Battle-Royale-gameplay-trailer Battle Royale confirmed - λυσσαξατε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από cpttony 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 #MaybeMyBattlefield Στις 10 θα δούμε περισσότερα αν δε κάνω λάθος (;) Αντε μας φάγατε θα έχει Royale mode αλλά αργότερα όχι στο λανσάρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε #MaybeMyBattlefield Στις 10 θα δούμε περισσότερα αν δε κάνω λάθος (;) Αντε μας φάγατε θα έχει Royale mode αλλά αργότερα όχι στο λανσάρισμα μπορεί να μην έχει καθόλου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Αυτός ο χάρτης μου θυμίζει έντονα BFBC2 Port Valdez ή είναι η ιδέα μου; Battlefield V BFBC2- Port Valdez 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, black66.gr είπε Αυτός ο χάρτης μου θυμίζει έντονα BFBC2 Port Valdez ή είναι η ιδέα μου; Battlefield V BFBC2- Port Valdez Δεν είσαι ο μόνος. Και εμένα μου θύμισε Bad Company 2, τον συγκεκριμένο χάρτη, αλλά και στα σχόλια στο βίντεο, αν δεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα