Προς το περιεχόμενο

Battlefield V [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασικά βέβαια (αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό του V, αλλά όλων) ας το αφήσουμε έτσι κάνα δίμηνο πρώτα

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dfk_7677 είπε

Επιτελους ! Ελπιζω μονο να κανουν και σχετικα μεγαλο πηδηματακι μου μπαινουν ιδεες για τα καμπερια πισω απο τα κουτια, σε γωνιες, βραχακια κλπ ... ΜΑΜΑΤΟ θα ειναι !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το πρώτο καιρό βγάλουν ΔΩΡΕΑΝ για ένα διάστημα πχ 2 βδομάδων το Firestorm μαζί με μείωση τιμής ως περίοδος προσφοράς ( Firestorm-BattleRoyale ) υπάρχουν ελπίδες για το τίτλο. Αν βγει όπως είναι μαζί με τη κακή φήμη που έχει μαζέψει + cheating + ο κόσμος που τη κάνει σιγά σιγά. Δύσκολα τα πράγματα. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Καποιος με osd ανοιχτο (msi ab/rivatuner) μπορει να επιβεβαιωσει οτι το Overlay χανεται οταν μπεις στο armory/assignments?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, overpower είπε

Καποιος με osd ανοιχτο (msi ab/rivatuner) μπορει να επιβεβαιωσει οτι το Overlay χανεται οταν μπεις στο armory/assignments?

Δεν μπορω να επιβεβαιωσω, το overlay rivatuner αλλα και discord) δουλευει κανονικα παντου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, panoc είπε

Δεν μπορω να επιβεβαιωσω, το overlay rivatuner αλλα και discord) δουλευει κανονικα παντου.

Ναι discord/ts δεν εχω θεμα, αλλα εδω και λιγο καιρο το Overlay απο msi ab χανοταν και τωρα παρατηρησα οτι χανεται μονο αν μπω στο assignments στην αρχικη σελιδα.

Edit: Τωρα δεν το κανει. Μπορει και η αντιστοιχιση που εκανα να ειναι λαθος και απλα να μου το κανει random. Παντως στο application detection level το εχω στο high για το bfv

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αχ αχ αχ...παραλίγο uninstall σήμερα.

Παίζω τη γελοιότητα που λέγεται frontlines, για το όπλο...

Είμαι στο γομαροάρμα, κι έχω απέναντί μου Α/Α...γελάει ο κόσμος.

Όταν λέμε απέναντι, εννοώ του ξύνω το χρώμα με το κανόνι μου...κυριολεκτικά.

Έφαγε οκτώ (8) με το main...και έζησε. Μου έριχνε με το τετραπλό που έχει, και ταρακουνιόταν όλη η εικόνα μου...ενώ οι πεζικάριοι με έλουζαν με ότι είχαν...

Οκτώ (8), ξαναγράφω.

Κάτι είχε πάρει το μάτι μου με κόσμο που έβριζε-έκραζε...αλλά το έζηα κι από κοντά.

Δεν πρόλαβα να πάρω βίντεο, να το έχω να το φχαριστιέμαι.

Να δω αύριο τι θα δούμε...

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

Σωστές αλλαγές,σε κανά χρόνο θα είναι έτοιμο το game :P

Πέρα από την πλάκα, απορώ ,τα καημένα ξεχασμένα από τον θεό weapons των medic , πότε θα δούνε άσπρη μέρα.

Επεξ/σία από Παναής
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Παναής είπε

Σωστές αλλαγές,σε κανά χρόνο θα είναι έτοιμο το game :P

Πέρα από την πλάκα, απορώ ,τα καημένα ξεχασμένα από τον θεό weapons των medic , πότε θα δούνε άσπρη μέρα.

Ποτέ όμως :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...