Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Silverage είπε Έχω αφήσει και clan name 9gag απο το BF4 και σπάει σε πολλούς τα νεύρα, με έχουν ξαναβρίσει γι'αυτό. Δεν ξέρω και πώς αλλάζει τώρα αλλά αφού σπάει τα νεύρα των άλλων δεν το αλλάζω με τίποτα. Θα έπρεπε να απαντάς σε όλους με memes.
DiaperCh@nger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Παίδες έχει λίγο stuttering με dx12 ή είναι ιδέα μου?
tetes3e Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Eίχε(bf1), έχει και θα έχει. Απορώ τι το έχουν σαν επιλογή. 1
Πέτρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε Παίδες έχει λίγο stuttering με dx12 ή είναι ιδέα μου? 9 ώρες πριν, tetes3e είπε Eίχε(bf1), έχει και θα έχει. Απορώ τι το έχουν σαν επιλογή. Κάποια στιγμή στο 5 το διόρθωσαν, και πήγαινε εξαιρετικά. Με το αμέσως επόμενο patchάκι, άρχισε πάλι ο χορός. Στο 1, δεν διορθώθηκε ποτέ. 1
Παναής Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μπήκαμε και στο reddit με το platoon μου! Είχαν βγει όλοι και θέλαμε το win για το assignment.20 λεπτά τρενάκι, μπροστά μπροστα εγώ 😛
Bigi444444 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Ρε Τόνυ, βάλε κανα tag ρε φίλε στα βίντεό σου να σε δει κανένας, κρίμα είναι...Οκ, καραπηγμένο παιχνίδι από βίντεο, αλλά βλέπεις τώρα κάτι τύπους να βαράνε 100ριές χιλιάδες views με τίποτα μέσα. 2
black66.gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καθώς έπαιζα αμέριμνος, βλέπω στο chat άρχισαν οι αντίπαλοι να βρίζουν τα αεροπλάνα. ......μετά κοίταξα καλύτερα, είδα ποιος ήταν στην πρώτη θέση και κατάλαβα. @overpower 😁. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από black66.gr
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Άντε να βγει το firestorm να δούμε λίγο BR με visuals..
overpower Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να και κατι σπανιο @Hamada. 1η φορα sandstorm. Πολυ καλυτερη η δουλεια εδω απο οτι στο bf1 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από overpower
dfk_7677 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο As Andrew discussed, the desire to make changes to Battlefield V led us to move its launch into a more difficult window, and prioritizing the single-player campaign over battle royale also hurt sales. As a result, we sold 7.3 million units, about 1 million less than comprehended by our Q3 guidance. Πηγή: EA Q3-FY19 Prepared remarks
pip1908 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί για κάποιο λόγο,δεν μπορώ να δω αυτό που γράφω στο chat;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα