Zaytsev Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 'Ετσι. Αρπάξτε από τα μαλλιά τα κορόιδα που σας δίνουν ακόμα τα λεφτά τους.
Virus200 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 πάντως δεν ξέρω όσο το παίζω πιάνω τον εαυτό μου να μου αρέσει και πιο πολύ καμια σχεση με την beta. η κίνηση του παίχτη μου φαίνεται πιο αργή από το 1 η είναι ιδέα μου?
KilliK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, aris1986 είπε https://www.enternity.gr/Article/Games/News/Έρχονται-microtransactions-στο-Battlefield-V/51087.html Αυτό τους έλειπε... Δικό σας. Το επιτυχημένο εμπορικό μοντέλο από το 2009 (league of legends) άσχετα που αυτό ήταν δωρεάν. καλα τους κανουν 1
panos_0079 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 το παιχνιδι αυτο μοιαζει σαν να βγηκε το 2005 απαραδεκτα γραφικα, κακη αισθηση των οπλων, παρωχημενο gameplay ...αδυνατω να πιστεψω οτι η DICE εβγαλε τετοια πατατα...για 10 ευρω ειναι ο τιτλος 1
aris1986 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, panos_0079 είπε το παιχνιδι αυτο μοιαζει σαν να βγηκε το 2005 απαραδεκτα γραφικα, κακη αισθηση των οπλων, παρωχημενο gameplay ...αδυνατω να πιστεψω οτι η DICE εβγαλε τετοια πατατα...για 10 ευρω ειναι ο τιτλος Τα γραφικά όντως στο multiplayer φαίνονται χάλια. Πολύ κορεσμένα. Έτσι είναι ή έχουν μπρίκια για υπολογιστές οι YouTubers? <--- Αδυνατώ να το πιστέψω αυτό βέβαια.
Πέτρος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δεν είναι στραβός ο γυαλός, μάγκες...όσο κι αν παλεύετε να μας πείσετε για αυτό.
panos_0079 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, aris1986 είπε Τα γραφικά όντως στο multiplayer φαίνονται χάλια. Πολύ κορεσμένα. Έτσι είναι ή έχουν μπρίκια για υπολογιστές οι YouTubers? <--- Αδυνατώ να το πιστέψω αυτό βέβαια. δεν ειναι μονο τα γραφικα...το παιχνιδι μοιαζει unfinished. Σαν να βιαστηκαν να το κυκλοφορησουν 1 χρονο νωριτερα
cpttony Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Virus200 είπε πάντως δεν ξέρω όσο το παίζω πιάνω τον εαυτό μου να μου αρέσει και πιο πολύ καμια σχεση με την beta. η κίνηση του παίχτη μου φαίνεται πιο αργή από το 1 η είναι ιδέα μου? Εμένα μου φαίνεται πιο γρήγορη απ' ότι του BF1. To gazelle running του BF3 επέστρεψε , ADAD spam όπως ήταν στις αρχές του BF1, μπορείς να πυροβολήσεις ενώ είσαι στον αέρα (κάτι που στο BF1 δε γινόταν) κλπ. 1
panoc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, cpttony είπε Εμένα μου φαίνεται πιο γρήγορη απ' ότι του BF1. To gazelle running του BF3 επέστρεψε , ADAD spam όπως ήταν στις αρχές του BF1, μπορείς να πυροβολήσεις ενώ είσαι στον αέρα (κάτι που στο BF1 δε γινόταν) κλπ. Εγω εχω πει απο την alpha οτι οι χαρακτηρες για το φαινομενο μεγεθος τους φαινονται να κινουνται υπερβολικα γρηγορα, οπως επισης οτι ειναι (οι χαρακτηρες) μικροι σε μεγεθος σε σχεση με τα περιβαλλοντα αντικειμενα. Πχ στην aras κοιτας το γρασιδι πισω απο φραχτη και φαινεται στο υψος του γονατου, μπαινεις μεσα ειναι ειναι μεχρι το λαιμο ενω εαν κατσεις σε αποσταση και ψηλα (πχ στο λοφο της εκκλησιας) και δεις αλλους να ειναι μεσα στο ιδιο γρασιδι φαινεται να τους πηφαινει το πολυ μεχρι τη μεση. Το φαινομενο μεγεθος του χαρακτηρα σε σχεση με το περιβαλλον τον κανει να φαινεται οτι κινειται εντελως αφυσικα και γρηγορα. 8 ώρες πριν, Virus200 είπε πάντως δεν ξέρω όσο το παίζω πιάνω τον εαυτό μου να μου αρέσει και πιο πολύ καμια σχεση με την beta. η κίνηση του παίχτη μου φαίνεται πιο αργή από το 1 η είναι ιδέα μου? Σε καμια περιπτωση δεν ειναι πιο αργο, αυτα που ειναι αργα του θανατα παντα σε σχεση με το pace του παιχνιδιου ειναι οτι εχει να κανει με animation, να παρεις πυρομαχικα, να γεμισεις το οπλο, να στοχευσεις, το animation για να πηδησεις φρακτη/πετρα/κλπ (εαν τα καταφερεις...), κλπ.
Virus200 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μαλλον ειναι ιδεα μου απλα δεν ξερω η ταχυτητα που πηδας του φραχτες κτλ μου φαινεται πιο αργη. Θελει πολυ δουλεια το παιχνιδι ακομα και δεν βλεπω να εχουν σκοπο να κανουν μεγαλες αλλαγες.
Zaytsev Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 @7nisiotis τι είναι αυτά που βάζεις τώρα; Δεν υπάρχουν στοιχεία για τις online πωλήσεις και οι φυσικές δε δείχνουν την πραγματικότητα... (εδώ γελάμε όλοι μαζί)
aris1986 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Το σφυροδρέπανο είναι μέσα; Ή το έβγαλαν και αυτό όπως την σβάστικα;;;
cpttony Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, aris1986 είπε Το σφυροδρέπανο είναι μέσα; Ή το έβγαλαν και αυτό όπως την σβάστικα;;; Όταν βάλουν Ρώσους θα μάθουμε.
dfk_7677 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Εγώ θα σας πρότεινα να μην βλέπετε video του κυρίου. Είναι τόσο clickbait που αγνόησε το link στο άρθρο που φαίνεται στο video του, το οποίο διορθώνει τις ανακρίβειες και αναφέρει ότι η μεταβολή στο προβλεπόμενα κέρδη της EA έγινε τον Αύγουστο, πολύ πριν κυκλοφορήσει το BFV...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα