gildo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Είχα το ίδιο πρόβλημα και απο οτι θυμάμαι και κάποια αλλα ατομα απο το φόρουμ.Η λύση ειναι στη σελίδα 102. Έγγραφα/battlefield v/settings Μετονόμασε το αρχείο PROFSAVE_tmp σε σκέτο PROFSAVE Τώρα φοβάμαι μην φάω copyright απο τον tete που ηταν δικιά του η απάντηση 1
Virus200 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, gildo είπε Είχα το ίδιο πρόβλημα και απο οτι θυμάμαι και κάποια αλλα ατομα απο το φόρουμ.Η λύση ειναι στη σελίδα 102. Έγγραφα/battlefield v/settings Μετονόμασε το αρχείο PROFSAVE_tmp σε σκέτο PROFSAVE Τώρα φοβάμαι μην φάω copyright απο τον tete που ηταν δικιά του η απάντηση Ευχαριστω πολυ φιλε μου θα το δοκιμασω το βραδυ να δω τι θα γινει 1
gildo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μετα φταιμε εμεις που λεμε οτι δεν κοβει το μυαλουδακι των ξενων?Αυτο ειναι mode για να παιζουν ανηλικοι σε στυλ minecraft,lego και toy soldiers.Oλα τα εχουν προβλεψει σε αυτο το παιχνιδιAσε που στο καπακι το γυριζεις και σε strategy.
LeonV12 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Προχθες που επαιξα ξαφνικα ενοιωσα πολυ αχρηστος.Βαραγα βαραγα βαραγα και δε πεφτανε κατω ουτε με σεισμο!Στην αρχη το ttk ηταν καλο,ψοφαγαν ευκολα,τωρα θες μιση γεμιστηρα και στο τελος γυριζουν και απο πλατη και σε κατεβαζουν σε ενα frame.Μακραν το καλυτερο ηταν το Bf3 και το BFBC2.Απο κει και περα το netcode ειναι για τα πανηγυρια.Εκτος και αν το σπιτι σου ειναι διπλα στο σερβερ.Παιζει ρολο και η αποσταση μας.
asdfaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά ξέρουμε αν έχει bots η αν θα απόκτηση? έχω βαρεθεί τα bf χωρίς boots. Μετά από μερικά χρονια βγαίνει άχρηστο το game και κλείνουν και τους servers.
panoc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, asdfaster είπε Παιδιά ξέρουμε αν έχει bots η αν θα απόκτηση? έχω βαρεθεί τα bf χωρίς boots. Μετά από μερικά χρονια βγαίνει άχρηστο το game και κλείνουν και τους servers. Τι στο καλό μόνο εγώ νομίζω ότι είναι γεμάτο μποτάκια 😛 σε όποια γωνία και να κοιτάξεις, οποίο χάλασμα η θάμνο και να δεις θα υπάρχει ένα ξαπλωμενο μποτάκι να περιμένει να περάσεις!
saxos55 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Πιστεύω αν το γράψει ο φίλος στο Twitter feed του Battlefield, στο επόμενο patch θα το βάλουν. Εγώ έχω ήδη ζητήσει jet packs.
7nisiotis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, asdfaster είπε Παιδιά ξέρουμε αν έχει bots η αν θα απόκτηση? έχω βαρεθεί τα bf χωρίς boots. Μετά από μερικά χρονια βγαίνει άχρηστο το game και κλείνουν και τους servers. Κάτι ετοιμάζουν από πέρσι ΑI bots something like that 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Meh..Δεν κοιτάν να φτιάξουν το hit registration λέω εγώ που πολλές φορές φαίνεται μόνο το κεφάλι του αντιπάλου και ενώ τον πετυχαίνεις δεν τρώει headshot ;
gildo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πετρο, ελα τωρα που ειναι ζεστο στα 29,99Aν πεις και τα καλαντα δινουν ενα extra copy δωρο Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από gildo
aris1986 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Αυτό είπα σε ένα φίλο σήμερα και δεν το πίστευε... Καινούργιο game και 50% έκπτωση; Τον έβαλα να κοιτάξει για να πεισθεί... Άνεργος είναι τώρα αυτός με την κόρη που ήθελε να πολεμάει σαν γυναίκα στο WWII? Αυτός που είπε ας μην το αγοράσετε κτλπ...
Πέτρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, gildo είπε Πετρο, ελα τωρα που ειναι ζεστο στα 29,99Aν πεις και τα καλαντα δινουν ενα extra copy δωρο To έχω εκεί, στο καλάθι, στο Αμερικάνικο Amazon. 29.99 κι εκεί, αλλά $...βγαίνει κάπου στα 27€ Δεν είναι τα χρήματα προφανώς, ποτέ δεν ήταν. Αν τα άξιζε, θα το είχα πάρει day-1. Με αυτά που διαβάζω εδώ (και αλλού) και με αυτά που βλέπω να έρχονται, και τα 25€ που έχω πει, πολλά είναι προς το παρόν. Λιγάκι να καταλάβουν ότι για "ότι να'ναι" προϊόν, θα παίρνουν "ότι μας περισσεύει" χρήματα. Περισσότερο με ψήνει να δώσω 4-5$ που έχει στο αμερικάνικο το TF2, ίσα για το SP.
vaggos88 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 απο αυτούς που το έχετε απο day1 η early premier, το έχετε βαρεθεί η είμαι ο μόνος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα