Zaytsev Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Αν το δεις με την απόλυτη έννοια, δίκιο έχει, γιατί πολλά από αυτά που γράφουν τα βιβλία είναι λάθος... 😎 https://www.vgr.com/dice-dev-apologizes-for-rudeness-over-battlefield-v-controversy/ 1
darkman Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι το παιχνιδακι θα τα σπάει οπως και η προκάτοχη του , ok το trailer μπορει να μην ηταν σουπερ αλλα το game σιγουρα θα ειναι Εχω παιξει ολα τα παιχνίδια της σειράς εκτος απο το battlefield 2142 και ολα αξιζαν τα λεφτα τους καντε λιγο υπομονη και ειμαι σιγουρος οτι και αυτο το battlefield θα ειναι σουπερ Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από darkman 2 3
cpttony Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Zaytsev είπε https://www.vgr.com/dice-dev-apologizes-for-rudeness-over-battlefield-v-controversy/ Ιδέα μου ή κάποιοι προσπαθούν να μαζέψουν τον όλο σάλο?
Zaytsev Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 18 minutes ago, cpttony said: Ιδέα μου ή κάποιοι προσπαθούν να μαζέψουν τον όλο σάλο? Δε νομίζω ότι το κράξιμο και το μπινελίκι είναι σωστή συμπεριφορά και αν μη τι άλλο οι Developers δεν είναι ούτε Project Managers, ούτε Product Owners για να τους βρίζουν. Αντίστοιχα και η συμπεριφορά τους δεν ήταν σωστή, αλλά ήταν αναμενόμενη. Προσωπικά σε όποιον δεν αρέσει το παιχνίδι ας μην το πάρει. Δεν καταλαβαίνω προς τι το βρίσιμο, λες και είχαν κάποιο συμβόλαιο με τους παίκτες για το τι θα βγάλουν. 1
7nisiotis Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Από τη στιγμή που παπαγαλιζεις σαν εταιρεία είμαστε δίπλα σας και σας ακούμε οφείλεις να "ακους" έστω και λίγο. Κράξιμο λιγάκι, δεν κάνει κακό. Αλλά κράξιμο με επιχειρήματα. Τώρα βέβαια αν θέλετε lootboxes παντού, feministParanoia, SJW, gynocentric, skins μονοκαιρου σε ww2 παιχνίδι με ροζ καμουφλάζ no problem 1
panoskatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Στις 26/5/2018 στις 9:14 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Τουλάχιστον το COD WWII στο εμφανισιακό τομέα ήταν άψογο, ίσως πέρα από τα cosmetics να είχαν και αυτό στο μυαλό ώστε να διαφοροποιηθούν κάπως, αλλα το πήγαν πολύ μακριά, idk. Πάντως δεν βλέπω κάπου να λέει γιατί το game λέγεται 5 και όχι 2 που θα έβγαζε και πολύ περισσότερο νόημα μετά το BF1. Bf2 υπάρχει. Το V είναι το λατινικό πέντε αλλά μπορεί να έχει και άλλη σημασία και αυτό θα το δούμε στο παιχνίδι. Το bf 1 σηματοδοτεί τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο. Το bf 2 κυκλοφόρησε πριν πολλά χρόνια, δεν θυμάμαι την ακριβή χρονολογία και ήταν αυτό που στην ουσία έκανε τον τίτλο άκρος εμπορικό και ως σήμερα παραμένει το πιο αγαπητό. Έχω την αίσθηση ότι ακόμα κάποιοι παίζουν online. 1 1
Zaytsev Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 35 minutes ago, 7nisiotis said: Από τη στιγμή που παπαγαλιζεις σαν εταιρεία είμαστε δίπλα σας και σας ακούμε οφείλεις να "ακους" έστω και λίγο. Άκουσαν. Αλλά όχι αυτούς που θα ήθελες. Όταν κράζουν 10, δε μπορείς να γνωρίζεις αν υπάρχουν 100 που επικροτούν. Όταν υπάρχουν παιχνίδια στην αγορά που πουλάνε επειδή μπορείς να βάλεις γάντια με καρφάκια, τατουάζ και Punk μαλλί, τότε γιατί να μην το κάνουν κι αυτοί να μαζέψουν κόσμο; Αν δεν πήρατε χαμπάρι, όχι από το 1, αλλά από το 4, ότι σκοπεύουν να βάλουν ως Νο1 προτεραιότητά τους τις πωλήσεις, τότε κάπου το χάσατε. Το game γίνεται casual όσο δεν παίρνει και έτσι θα είναι από εδώ και πέρα. Αρχίστε να ψάχνετε για εναλλακτικές, διαφορετικά απλά θα βγάζετε χολή σε ανάλογα threads. Κι εμένα με έχει χαλάσει αφάνταστα αυτή η πορεία που έχει πάρει, αλλά δε θα κάτσω να κλάψω, "παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω", που είπε κι ο Αντωνάκης (όχι ο Captain) 5
panoskatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από panoskatos
Tobajara Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Κι εμένα με έχει χαλάσει αφάνταστα αυτή η πορεία που έχει πάρει, αλλά δε θα κάτσω να κλάψω, "παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω", που είπε κι ο Αντωνάκης (όχι ο Captain) Ορθά εμίλησες! Εγώ πάλι, επειδή ήμουν και παραμένω παγερά αδιάφορος αλλά απολαμβάνω το ντόρο τώρα που είναι πιεσμένη περίοδος, θα συνεχίσω να κάνω πλάκα και να πετάω κανένα άκυρο σχόλιο. Έχει πλάκα το σκηνικό με την ένταση των μεν και των δε, τα μέσα μου θυμίζουν παιδική χαρά ("εγώ δεν παίζω με κορίτσια", "τα αγόρια δε με κάνουν παρέα γιατί έχω ψεύτικο χέρι", "πού πας μωρή με το ψεύτικο χέρι να παίξεις μπάλα", "δε σέβεστε την ιστορία μας κωλόπαιδα, παίζετε μπάλα μπροστά στο άγαλμα του στρατηγού"). Στο πιο σοβαρό, πήρε το μάτι μου κάτι πιο πριν με το οποίο συμφωνώ - την απώλεια της ιστορικότητας μέσα από την παραχάραξη της εικόνας. Την αναγωγή του μεμονωμένου σε κανόνα. Αυτό θεωρώ το πιο σημαντικό, και όχι τα διάφορα περί SWJ ή οτιδήποτε άλλο - στο κάτω κάτω μια χαρά υπήρχαν νοσοκόμες στο Β' Παγκόσμιο, γυναίκα medic θα μου φαινόταν φυσιολογικότατο.
Zaytsev Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Όταν παραχάραξε η Αλίκη την Ιστορία, κάνοντας την Υπολοχαγό, δεν πείραξε κανένα σας 🤣 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, panoskatos είπε Το bf 2 κυκλοφόρησε πριν πολλά χρόνια, δεν θυμάμαι την ακριβή χρονολογία και ήταν αυτό που στην ουσία έκανε τον τίτλο άκρος εμπορικό και ως σήμερα παραμένει το πιο αγαπητό. 2005. Πολλοί λένε "Αχ να είχαμε το BF2" που και για μένα, ήταν εκεί που έπαιζα πιο καλά, αλλά δεν θυμούνται πολλά άσχημα που είχε και σίγουρα σήμερα δεν θα έπιανε τόσο. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Το sweet spot εδώ που φτάσαμε νομίζω είναι το modern warfare ή αλλιώς κάτι σε BF3/4(World War 3) φάση. 1
KilliK Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) ειπα να θεσω και εγω μια απορια μου στο FB του παιχνιδιου. μεγαλυτερη φωτο: https://imgur.com/1cjYece Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από KilliK
Spartan117 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Χαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα Asking people to forget their history on Memorial Day Weekend is another great PR move by DICE. https://facebook.com/story.php?story_fbid=1750360945049269&id=449823405103036&fs=5 Αλλα τεσπα, περιμένουμε να δούμε gameplay στην E3 να κρίνουμε το παιχνίδι για το gameplay. Ούτως ή άλλως το campaign για κλάματα θα είναι, ποτε δεν το είχε η DICE σε αυτόν τον τομέα anyway. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από Spartan117 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 New Battlefield V details: No loot boxes or Premium Pass, enhanced movement system, bullet penetration & more 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα