gildo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Αν δεν βαριεσαι μπορεις να εξηγησεις πως μπαινουμε στο διαγωνισμο?Χρειαζεται καποιο λογαριασμο απο twitter και τετοια?
giannhstsip Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 ξερει κανεις γιατι ειναι μονιμα ultra το dxr quality?
vaggos88 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, gildo είπε Αν δεν βαριεσαι μπορεις να εξηγησεις πως μπαινουμε στο διαγωνισμο?Χρειαζεται καποιο λογαριασμο απο twitter και τετοια? στο λινκ που σε παει στο facebook κλικαρεις και ψιφιζεις, εγω ετσι με ενα κλικ το κέρδισα. κανε και τα σχετικα follow στην σελιδα. τρέχει και στο twitter οπότε εχεις παραπάνω πιθανότητες αμα πάρεις και εκει μερος 1
gildo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, vaggos88 είπε στο λινκ που σε παει στο facebook κλικαρεις και ψιφιζεις, εγω ετσι με ενα κλικ το κέρδισα. κανε και τα σχετικα follow στην σελιδα. τρέχει και στο twitter οπότε εχεις παραπάνω πιθανότητες αμα πάρεις και εκει μερος Ευχαριστω vaggo.
vassilis018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 γνωρίζει κάποιο παιδί για κωδικό σφάλματος 2000? φορτώνει και βγάζει online features are unavaliable now, try again later
noFEARgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Eυτυχως που εβαλα το access με 15 και δεν εδωσα 60 ευρω. Ειδη εχω φτασει 50 λεβελ, εχω ξεκλειδωσει οποια οπλα ηθελα να ξεκλειδωσω , και εχω παιξει τα 8 (6) maps σε σημειο βαρεμαρας. Τα ξαναλεμε το καλοκαιρι οταν θα κοστιζει κανα 10 ευρω ( αν δεν το εχουν δωσει δωρεαν μεχρι τοτε ) 1
vaggos88 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Eυτυχως που εβαλα το access με 15 και δεν εδωσα 60 ευρω. Ειδη εχω φτασει 50 λεβελ, εχω ξεκλειδωσει οποια οπλα ηθελα να ξεκλειδωσω , και εχω παιξει τα 8 (6) maps σε σημειο βαρεμαρας. Τα ξαναλεμε το καλοκαιρι οταν θα κοστιζει κανα 10 ευρω ( αν δεν το εχουν δωσει δωρεαν μεχρι τοτε ) και εγω να πω την αλήθεια το βαρέθηκα μετα από σχεδόν ενα μήνα εντόνου Play. πλέων μπαίνω και μαλακίζομαι με τα οχήματα. 15ε access λίγο φιφα unravel και bf5 ήταν καλά, βέβαια ειμαι και τυχερός που το κέρδισα εν τέλη το bfv σε giveaway αλλά και πάλι δε νομίζω να το λιώσω. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από vaggos88
Tzimaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Eυτυχως που εβαλα το access με 15 και δεν εδωσα 60 ευρω. Ειδη εχω φτασει 50 λεβελ, εχω ξεκλειδωσει οποια οπλα ηθελα να ξεκλειδωσω , και εχω παιξει τα 8 (6) maps σε σημειο βαρεμαρας. Τα ξαναλεμε το καλοκαιρι οταν θα κοστιζει κανα 10 ευρω ( αν δεν το εχουν δωσει δωρεαν μεχρι τοτε ) Δεν κοστίζει 60 ευρώ, 39 στα γνωστά κλειδάδικα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τώρα κοστίζει τόσο και στα reviews δεν αναφέρονται στο grey market dude. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Tzimaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Και βέβαια δεν αναφέρονται..εφόσον δεν το επιτρέπει το ήθος τους!
vaggos88 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 ποιο είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια mode? θέλω να βγάλω κάποια assignments και δεν προλαβαίνω σε conquest
Tzimaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, vaggos88 είπε ποιο είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια mode? θέλω να βγάλω κάποια assignments και δεν προλαβαίνω σε conquest Grand Operations 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Tzimaras είπε Και βέβαια δεν αναφέρονται..εφόσον δεν το επιτρέπει το ήθος τους! Δεν νομίζω ότι το G2A (e.g.) στέλνει review copies.
Zaytsev Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4o σε πωλήσεις στο UK, αλλά 63% κάτω από το BF1 https://metro.co.uk/2018/11/27/battlefield-v-sales-down-63-on-battlefield-1-in-uk-retail-charts-8181704/ Νομίζω ότι η πλειοψηφία συμφωνεί και καλά κάνει και δεν το αγοράζει. Και τι κάνει η DICE για αυτό; Αποκαλεί "αμόρφωτους" όσους διαμαρτύρονται... https://wccftech.com/ea-mock-battlefield-v-genderfield/ Για αυτό κι εγώ, θα τους τιμήσω με τα χρήματά μου #NOT Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από Zaytsev
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ το αγοράζω κάθε μέρα και να το κάνω refund Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα