cpttony Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Ας βάλω και εγώ το ( πρώτο ) μου βίντεο. Ελάχιστοι παίζουν Medic και ο λόγος είναι τα όπλα τους. Μπορείς να παίξεις Medic, σηκώνοντας από κάτω ό,τι όπλο βρεις . Τα SMG πάντως έχουν αρκετό horizontal recoil. 1
BaNcU Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μάγκες. Ψάχνω παρέα στο game (PC). Υπάρχει κάποιος discord server, κάποιο μέρος επικοινωνίας; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από BaNcU
dfk_7677 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, BaNcU είπε Καλησπέρα μάγκες. Ψάχνω παρέα στο game (PC). Υπάρχει κάποιος discord server, κάποιο μέρος επικοινωνίας; Είμαστε Clan αλλά παίζουμε και με άλλα άτομα: https://discord.gg/7SJunZS
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Άμα ανέβει το ping για κάποιο λόγο, προκαλεί stutter. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε προηγούμενα BF.
RPDrummer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Σε εμένα γίνεται αυτό από το 4 . Βασικά, πάντα είχα packet loss και ακόμα δεν εχω βρει λύση.
_Theo_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Άμα ανέβει το ping για κάποιο λόγο, προκαλεί stutter. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε προηγούμενα BF. Σε όλα τα FPS συνέβαινε αυτό, από εποχής Call Of Duty United Offensive. Το έπαιζα κάποτε σε net cafe με 200-258 ping και ήταν slideshow.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Αναμενόμενο. Την επόμενη φορά χωρίς SJW προπαγάνδα. 5 1 1
_Theo_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες έπαιξα την trial. Μια εικόνα μου έμεινε στο μυαλό από το multi: Να είσαι με τους Γερμανούς αλεξιπτωτιστές, να ετοιμάζεσαι να πηδήξεις από το αεροπλάνο και να βλέπεις ότι ένας από τους συμπολεμιστές σου μέσα σε αυτό είναι μαύρος... Την πρώτη φορά σκέφτηκα "δεν μπορεί μάλλον παίζω με τους συμμάχους, κάτσε να δω τα διακριτικά του αεροπλάνου για σιγουριά". Και μαντέψτε, το αεροπλάνο είχε το γερμανικό σταυρό στα φτερά του. UBER FAIL!! 3
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αναμενόμενο. Την επόμενη φορά χωρίς SJW προπαγάνδα. σορι ρε φίλε,αλλά έχεις καταντήσει πολύ γραφικός..βαρεθήκαμε να βλέπουμε να το γράφεις σε όλα τα θέματα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από xtrmsnpr 1 2
BlueBlade Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Προτίμησαν ένα παιχνίδι δευτέρου παγκοσμίου να το μετατρέψουν σε παρωδία προωθώντας το political correct του πράγματος, αφού πρώτα χαρακτήρισαν τον κόσμο που αντέδρασε ως uneducated. Καλή τους χώνεψη λοιπόν. 9
DEADLAZARUS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά να πάθουν. Θα τους συμπονούσα (λέμε τώρα) αν το παιχνίδι κινούταν σε ρηχά νερά εξαιτίας των κάκιστων μηχανισμών μάχης/ εξεζητημένων γραφικών κτλ. Αυτά ίσως και να μπορούσαν να τα διορθώσουν. Όταν, όμως, κάνεις τέτοια λυσσώδη προπαγάνδα και παραχαράζεις ουσιαστικά την ιστορία κατηγορώντας την player base κιόλας, ε, δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό. Ακόμα κι αν θέλει κάποιος να παίξει απλά το παιχνίδι και έχει όλην την καλή διάθεση να ξεχάσει τα sjw, όχι, η dice επιμένει και του πετάει στα μούτρα όλες αυτές τις ανιστόρητες μπούρδες. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από DEADLAZARUS 3
_Theo_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε σορι ρε φίλε,αλλά έχεις καταντήσει πολύ γραφικός..βαρεθήκαμε να βλέπουμε να το γράφεις σε όλα τα θέματα. Καλά κάνει και το γράφει συνέχεια. Μας έχουν σπάσει τα νεύρα με τις SJW μπούρδες και τους LGBTQ (ΛΟΑΤΚΙ). Δυστυχώς αυτό έχει επεκταθεί και στο gaming, οπότε πρέπει να πάρουν ένα καλό μάθημα και εκεί και να καταλάβουν ότι ο περισσότερος κόσμος δεν τα γουστάρει αυτά. 9
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Τα πολιτικά δεν έχουν θέση στα βίντεο γκέιμς(Κανονικά θα ήταν έτσι), αλλά τα φέρνουν οι ίδιοι οι devs (στην προκειμένη) σε αυτά. Η αριστερή προπαγάνδα τελείωσε με τον Τράμπ το 2016 και ακολουθεί και η Ευρώπη σιγά σιγά..Άντε μπράβο.. 8
newlynx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευτυχώς Psycho_Warhead που εσύ δεν κάνεις προπαγάνδα σε ένα φόρουμ παιχνιδιών. Τυχεροί είμαστε..... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από newlynx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα