vassilis018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε ρε συ άσχετο, οι φώτος που ανεβάζεις είναι μικροσκοπικές..ακόμα και αν πατήσεις να μεγαλώσουν.. Δεν έχει τρόπο να μας δείχνεις πιο μεγάλο μέγεθος το site αυτό; δεν ξέρω, στην default ανάλυση το έβαλα τώρα 3
gildo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και αλλη επικουρα χαχαχα.Πηδηξε ενας απο τον μπομπερ και το αεροπλανο εμεινε στο εδαφος.Μπηκα να το κλεψω αλλα ειχε εμποδιο και δεν μπορουσε να φυγει.Επιτηδες μου τα κανει τωρα που τελειωνει το premier. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από gildo
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Είχε καλό αντικλεπτικό.
vaggos88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει τι graphic settings πρέπει να πειράξω για να είναι έτσι καθαρό competitive και ταυτόχρονα "όμορφο"? στο Pubg τα είχα όλα Low μόνο quality και AA είχα high. στο battlefield δεν έχω δοκιμάσει.
Manos112 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Πολύ αξιόπιστος γενικότερα σε tips/tricks ο jackfrags και καλή ώρα αυτό το βιντεάκι θα σε βοηθήσει να μπαλανσάρεις το game...ρίξε μια ματιά. 1
vassilis018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από vassilis018 1
giannhstsip Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Στις 21/11/2018 στις 11:39 ΜΜ, Πέτρος είπε Πέτα τα όλα μαζί σε ένα zip αρχείο, και σβήσε τα όλα. Τοκανα και αυτό αλλά τίποτα. Πουθενά το bx12. Να σβισω το παιχνίδι κ να το κατεβάσω πάλι?
Πέτρος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, giannhstsip είπε Τοκανα και αυτό αλλά τίποτα. Πουθενά το bx12. Να σβισω το παιχνίδι κ να το κατεβάσω πάλι? Α, μάλιστα. Δεν ξέρω τι να σου πω. Το βρίσκω τουλάχιστον extreme σαν λύση. Έχεις τρέξει καθόλου το DXDiag, να δεις τι σου βγάζει? Πάντως, τώρα καταλαβαίνω γιατί όταν είχα εγώ την trial δεν μπορούσα να αλλάξω 1-2 επιλογές, ήταν "γκρι"...τριμπ.δελο. Όχι, μπράβο τους.
giannhstsip Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Α, μάλιστα. Δεν ξέρω τι να σου πω. Το βρίσκω τουλάχιστον extreme σαν λύση. Έχεις τρέξει καθόλου το DXDiag, να δεις τι σου βγάζει? Πάντως, τώρα καταλαβαίνω γιατί όταν είχα εγώ την trial δεν μπορούσα να αλλάξω 1-2 επιλογές, ήταν "γκρι"...τριμπ.δελο. Όχι, μπράβο τους. Όχι κ δε ξέρω κ τι πρόγραμμα είναι αυτο
Zaytsev Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, KilliK said: απο πωλησεις πως τα παει; Στις επίσημες κριτικές των (πληρωμένων) websites, είναι ίσως το παιχνίδι της χρονιάς, βάσει score. Στους χρήστες όμως, δε το σώζει τίποτα... https://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-v/user-reviews Οπότε, μην περιμένεις και πολλά 3
KilliK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 διαβαζω τα σχολια στο metacritic. τους μαγεψε.
Πέτρος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, giannhstsip είπε Όχι κ δε ξέρω κ τι πρόγραμμα είναι αυτο Είναι μέρος των Windows, οπότε μην ανησυχείς. Πάτα "start" στα Win, και απλά πληκτρολόγησε dxdiag Θα στο εμφανίσει, τρέξε το, δες στην πρώτη καρτέλα σχεδόν κάτω-κάτω αν βγάζει DirectX version: DirectX 12, καθώς και στη 2η καρτέλα, δεξιά, τι γράφει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα