Paris K. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Να ρωτήσω υπάρχει κανένα Group για Teamplay στο BF V (Discord/TeamSpeak)? Ή κανένα Ελληνικό Community?
Zaytsev Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Και στον δικό μου server είχα ανάλογα περιστατικά και είχα banarei κι από άλλες Ελληνικές clans άτομα και με αποδείξεις φυσικά. Το πιό γνωστό μοτίβο ήταν, πειραγμένο damage per bullet στο M16. Ήθελε video για να το βρεις, αλλά ευχυτώς μου είχαν στείλει αρκετά μέλη. Το καλό ήταν, ότι μετά από 1-2 bans και στο metaban, την έκαναν για άλλες παραλίες και καθάριζε η βρώμα από τον server.
overpower Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ πanτως δεν ξερω, με τα συγκεκριμενα ατομα που παιζω δεν εχω παρατηρησει κατι. Βασικα και στο 1 που ειχα καλο k/d, οχι μονο σε bombers αλλα γενικα, επαιζα αρκετα καλυτερα απο αυτους και ως infantry. Δεν λεω οτι απο τα stats φαινεται ποιος ξερει να παιζει, αλλα και απο το γενικο gameplay **Σε περιπτωση που το δει καποιος απο τους GROF: ΔΕΝ λεω οτι ειστε noobs, οτι απλα εχω καλυτερα stats 😛 ** Για discord που μιλησε καποιος απο πανω: Για ποιον server μιλαμε? Εχουμε κανει ως Insomnia? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από overpower
Paris K. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, overpower είπε Οκ πanτως δεν ξερω, με τα συγκεκριμενα ατομα που παιζω δεν εχω παρατηρησει κατι. Βασικα και στο 1 που ειχα καλο k/d, οχι μονο σε bombers αλλα γενικα, επαιζα αρκετα καλυτερα απο αυτους και ως infantry. Δεν λεω οτι απο τα stats φαινεται ποιος ξερει να παιζει, αλλα και απο το γενικο gameplay **Σε περιπτωση που το δει καποιος απο τους GROF: ΔΕΝ λεω οτι ειστε noobs, οτι απλα εχω καλυτερα stats 😛 ** Για discord που μιλησε καποιος απο πανω: Για ποιον server μιλαμε? Εχουμε κανει ως Insomnia? Γενικά ρωτούσα αν υπάρχει Discord Server για BF V. Μετά από τόσα BF είναι η πρώτη φορά που δεν με ακολούθησε κανείς από τους δικούς μου και το τερματίζω μόνος
dfk_7677 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Για όποιον θέλει να παίζει με παρέα: https://discord.gg/7SJunZS Είμαστε Clan, αλλά έχουμε και community channels για όσους δεν είναι μέλη. @DEADLAZARUS Μαζί νομίζω παίζαμε χτες στην Twisted Steel, ήσουν το medic στο squad.
DEADLAZARUS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, dfk_7677 είπε Για όποιον θέλει να παίζει με παρέα: https://discord.gg/7SJunZS Είμαστε Clan, αλλά έχουμε και community channels για όσους δεν είναι μέλη. @DEADLAZARUS Μαζί νομίζω παίζαμε χτες στην Twisted Steel, ήσουν το medic στο squad. Όχι, φίλε μου, δεν ήμουν εγώ. Δεν έχω το v. Παίζω μόνο το 1. 1
gildo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καποιο λαθος υπαρχει στα στατιστικα.Το βλεπω και μεσα στο παιχνιδι που μου λεει οτι εχω παιξει μονο 12 ωρες.Γινεται σε 2 λεπτα με το τανκς να εχω 96 kills? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από gildo
lotusgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το παιχνίδι.. μετά απο 1-1:30 ώρα κολλάει τελείως και πρέπει να το κλείσω απο task manager. Επίσης βλέπω οτι καταναλώνει σχεδόν όλη τη ραμ Το κάνει και σε άλλον?
aris1986 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Χαχα 11,238 Ram δεν έχω ξαναδεί σε πρόγραμμα.
giannhstsip Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Paris K. είπε Να ρωτήσω υπάρχει κανένα Group για Teamplay στο BF V (Discord/TeamSpeak)? Ή κανένα Ελληνικό Community? https://discord.gg/B9p6XZ
belray Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Εχω origin access και κατεβασα προσφατα το εν λόγω παιχνίδι, ομως για εναν παραξενο τροπο δεν τρεχει καν... Ανοιγει το παραθυρακι που γραφει launching, κανει ελαχιστοποιηση το οριτζιν και μενει εκει... εχω κανει ενημερωση οδηγους τα παντα.. μεχρι κατι αλλαγες στην συντόμευση με τα dpi εχω κανει και παλι τιποτα... Το συστημα μου ειναι win10x64, amd ryzen 1700x, 16gb ram ddr4 3200, amd rx580. Οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι τρεχει κανονικα...
JTRGamer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, lotusgr είπε Παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το παιχνίδι.. μετά απο 1-1:30 ώρα κολλάει τελείως και πρέπει να το κλείσω απο task manager. Επίσης βλέπω οτι καταναλώνει σχεδόν όλη τη ραμ Το κάνει και σε άλλον? Βάλτο σε dx11 .Το dx12 είναι τελείως buggy σε όλα τα games της EA.Αντίθετα σε όλα τα Tomb Raider το dx12 δουλεύει τέλεια. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από JTRGamer
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μια χαρά είναι το DX12 πλέον στο BF V. 1
lotusgr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, JTRGamer είπε Βάλτο σε dx11 .Το dx12 είναι τελείως buggy σε όλα τα games της EA.Αντίθετα σε όλα τα Tomb Raider το dx12 δουλεύει τέλεια. Σε dx11 είναι.
JTRGamer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μια χαρά είναι το DX12 πλέον στο BF V. Καλημέρα..Mια χαρά φίλε σε σένα που έχεις RTX2080. Εμείς που έχουμε προηγούμενης γενιας κάρτες gpu ,μάλλον όχι https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/149437/dx12-problems https://www.pcgamesn.com/battlefield-5-ray-tracing-dx12-performance
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα