Prospector8 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Τι bugia εφαγε τωρα τα διαολα μεσα!! Εκανα αναγκαστικά το October update των Windows, και τωρα που προσπάθησα να μπω δεν ανοίγει καν το game! Ουτε καν δείχνει οτι κανει προσπαθεια να ανοίξει! Και το πιο κουλο είναι οτι ολα τα υπολοιπα games μου ανοίγουν κανονικότατα... Δοκίμασα repairs, compatabilities κτλπα τίποτα δεν δουλεύει 😡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδη βλεπω εχει γινει ενας ντορος και ενας πανικος με τα dxr, rtx, 4k, 8k, 32k, ''super futures graphics settings'' κτλπ.. Να μη ξεχναμε οτι υπαρχει ακομα και σημερα κοσμος και μαλιστα ανθρωποι που μπορουν να ευχαριστηθουν το gaming και σε 1080p (xωρις dxr!!!) για να μη πω και σε medium settings. Ας μιλησουμε και λιγο για το game πως τα παει απο θεμα gameplay, maps κτλπ Update: Παντως βλεπω αρκετα καλες κριτικες για το campaign, τωρα αν ειναι αληθεια θα το μαθω σε λιγη ωρα, αφου κατεβασω τους latest drivers γιατι δε μου ανοιγει το game με τους 416.16. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από giorgosmcmc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhstsip Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχει κανείς 2080 και αν ναι ποσά fps ποιανετε σε ανάλυση 1080p?? Και κάτι ακόμα. Δε μου αποθηκεύει τα setinks. Καθε φορά που μπαίνω πρέπει να τα ρυθμίζω ξανά... Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?? Και το τρελό στο btf1 η rtx 2080 πάει από 100-200 fps. Τέτοια διακύμανση δεν έχω δει σε game .. νομίζω ακόμα δεν υπάρχουν οι σωστοί driver για rtx Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από giannhstsip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tetes3e Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, giannhstsip είπε Παιδιά έχει κανείς 2080 και αν ναι ποσά fps ποιανετε σε ανάλυση 1080p?? Και κάτι ακόμα. Δε μου αποθηκεύει τα setinks. Καθε φορά που μπαίνω πρέπει να τα ρυθμίζω ξανά... Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?? Πήγαινε. ''\Έγγραφα\Battlefield V\settings'' μετονόμασε το αρχείο PROFSAVE_tmp σε σκέτο PROFSAVE Έτοιμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια πρωτη ματια, εκπληκτικα γραφικα, ευχαριστο και καλο campaign-gameplay, εκπληκτικο perfomance (μεχρι στιγμης γιατι δεν εχω παιξει πολυ) με τα specs της υπογραφης μου ολα στα ultra 60fps ακατεβατα σε 1080p και upscale 115%. Και μερικα in game screenshots: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Και ενα ''360'' απο ansel Spoiler Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από giorgosmcmc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, JTRGamer είπε Θέλει πολλά χρήματα όμως για 4κ H 2080Τi RTX τρεχει 4Κ στα Ultra με 76 avg και με RTX τρεχει στα 25 fps. Το RTΧ απλα δεν κανει για την ωρα... για youtube και παρουσιασεις ψαρωματος καλο ειναι. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από ROG-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το οτι θα ζουσαμε (ή θα ζησουμε) εποχες που θα υπηρχε (ή υπαρχει) άνθρωπος να παιξει σε 1080p με 20-25fps σε workstation με I7 ή Ι9 και 2080Ti που πιθανων να κοστιζει ολοκληρο το pc δεκα χιλιαρικα για να εχει real time reflections αυτο με ξεπερνάει κατα πολύ. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από giorgosmcmc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 25FPS δεν έχει ούτε η 2070 σε 1080P. Η 2080Ti έχει 1080P@60 με RTX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Παίδες, μην αρχίσουμε κι εδώ τα rtx on-off. Υπάρχει σχετικό νήμα για τις rtx. Δεν έχω παίξει το παιχνίδι, αλλά καταλαβαίνω ότι θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να στρώσει, όσο ελπιδοφόρα κι αν φαίνονται τα πράγματα. Εδώ που τα λέμε, καλό θα ήταν να αφήσουν τις rtx ανοησίες και να δώσουν βάρος στην επίλυση των πάσης φύσεως προβλημάτων του παιχνιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Κανονικά έτσι θέλει αλλά η NV τα ακούμπησε για να μπει το RTX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhstsip Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Φίλε ευχαριστώ. Κάνει αποθήκευση.το game έχει πολλά θέματα, από αποσύνδεσης μέχρι fps drop γιατί διαφορετικά δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 90 fps με 2080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, giannhstsip είπε Φίλε ευχαριστώ. Κάνει αποθήκευση.το game έχει πολλά θέματα, από αποσύνδεσης μέχρι fps drop γιατί διαφορετικά δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 90 fps με 2080 Τα προβλήματα αυτα με τα framedrops στο online τα έχετε ή στο campaign γιατι στο campaign μου φαίνεται ότι τρεχει μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, overpower είπε Ωχχχχχ...ξανάρχισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 500kg = 500lb ??? Bug ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα