aetos1988 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Πολύ νωρίς το θυμήθηκαν 😁 https://www.dsogaming.com/news/battlefield-5-will-get-support-for-ea-anticheat-on-april-3rd/ 5
aetos1988 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Το δοκίμασα με το anticheat... Αποτέλεσμα; Τα ίδια ακριβώς... δεν άλλαξε τίποτα 😅😅 4
aetos1988 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Σήμερα κυκλοφόρησε ένα update στα ξαφνικά. Μάλλον ενημέρωση του anti-cheat;
Πέτρος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, aetos1988 είπε Σήμερα κυκλοφόρησε ένα update στα ξαφνικά. Μάλλον ενημέρωση του anti-cheat; Λογικά ναι, χτες-προχτές το πήρε και το 1. 2
SabotazNic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, aetos1988 είπε Όχι ότι θα έχει αποτέλεσμα βέβαια 😄 στο 1 επεσαν λιγο τα νουμερα 2
cos_dr2 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Στις 25/10/2024 στις 12:41 ΠΜ, SabotazNic είπε στο 1 επεσαν λιγο τα νουμερα Μια χαρά, αφού παίζου ακόμα. Θα έφυγαν και οι cheaters😃 Έχω ξαναρχίσει και παίζω BFV και BF1, πολύ, αυτό το δίμηνο. Τα αγαπώ, μακάρι να μην κλείσουν ποτέ. 1
spanian Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ρε σεις, εμένα στο BF1 (Europe) μου βγάζει 200+ ping, στο 5 οκ 50-70. Εχουν κλείσει πολλοί official servers νομίζω. Επιλέγετε άλλη region? Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από spanian
cos_dr2 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 20 ώρες πριν, spanian είπε Ρε σεις, εμένα στο BF1 (Europe) μου βγάζει 200+ ping, στο 5 οκ 50-70. Εχουν κλείσει πολλοί official servers νομίζω. Επιλέγετε άλλη region? Όχι, εμένα βγάζει κανονικά και πολλούς official servers και με κανονικό ping το 1. Μήπως να κάνεις ένα reset το φίλτρο επιλογής servers και να διαλέξεις region μετά Europe?
Πέτρος Δημοσ. Πέμπτη στις 07:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:36 μμ 22 ώρες πριν, aetos1988 είπε Το παράξενο είναι ότι δεν μου το κάνει συνέχεια. Σήμερα πχ. δεν το έκανε καθόλου. Στο κάνει με RT ανοιχτό, μήπως? Χτες το δοκίμασα 2 ώρες, δεν έβγαλα συμπέρασμα επειδή χοροπηδούσε συνέχεια λόγω shader caching, τόσο καιρό που το είχα αφήσει. Σήμερα ήταν αρκετά στρωτό, μετά τα πρώτα 1-2' σε κάθε χάρτη (όχι τόσο βούτυρο όσο το θυμάμαι, πάντως). Άνοιξα το RT για δοκιμή, στο High έφαγα ένα 30% penalty (πολύ παραπάνω, αφού η κάρτα πήγε από 65% στο 100%), το γύρισα σε med και παρατήρησα αυτό που λες. Κάποια τεράστια spikes, με τα πάντα να κολλάνε για 1-2'', ίσως και λίγο παραπάνω. Αν κατάλαβα σωστά, γινόταν όταν βρισκόμουν πρώτη φορά πάνω από/μέσα σε ποτάμια/λίμνες, σε κάτι που θα απαιτούσε μπόλικα reflections, και καλά. Σαν εικόνα, είτε στο high είτε στο med, ανάθεμα κι αν παρατήρησα διαφορές.
aetos1988 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:45 μμ 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Στο κάνει με RT ανοιχτό, μήπως? Χτες το δοκίμασα 2 ώρες, δεν έβγαλα συμπέρασμα επειδή χοροπηδούσε συνέχεια λόγω shader caching, τόσο καιρό που το είχα αφήσει. Σήμερα ήταν αρκετά στρωτό, μετά τα πρώτα 1-2' σε κάθε χάρτη (όχι τόσο βούτυρο όσο το θυμάμαι, πάντως). Άνοιξα το RT για δοκιμή, στο High έφαγα ένα 30% penalty (πολύ παραπάνω, αφού η κάρτα πήγε από 65% στο 100%), το γύρισα σε med και παρατήρησα αυτό που λες. Κάποια τεράστια spikes, με τα πάντα να κολλάνε για 1-2'', ίσως και λίγο παραπάνω. Αν κατάλαβα σωστά, γινόταν όταν βρισκόμουν πρώτη φορά πάνω από/μέσα σε ποτάμια/λίμνες, σε κάτι που θα απαιτούσε μπόλικα reflections, και καλά. Σαν εικόνα, είτε στο high είτε στο med, ανάθεμα κι αν παρατήρησα διαφορές. Όχι το RT το έχω πάντα κλειστό επειδή δεν δουλεύει καλά στο παιχνίδι! Παίζω πάντα σε DX11. Σήμερα μου το έκανε ξανά, εκεί που έχω 190-200fps κολλάει η εικόνα και μετά παίζει σαν να μην έγινε τίποτα. Πάντως έχω παραγγείλει ήδη μνήμες 32gb, αύριο θα τις έχω. https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/mnimes-ram/corsair-desktop-ram-vengeance-lpx-32gb-kit-3600mhz-ddr4_4020138 1
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 12:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:01 μμ 14 ώρες πριν, aetos1988 είπε Όχι το RT το έχω πάντα κλειστό επειδή δεν δουλεύει καλά στο παιχνίδι! Παίζω πάντα σε DX11. Σήμερα μου το έκανε ξανά, εκεί που έχω 190-200fps κολλάει η εικόνα και μετά παίζει σαν να μην έγινε τίποτα. Πάντως έχω παραγγείλει ήδη μνήμες 32gb, αύριο θα τις έχω. https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/mnimes-ram/corsair-desktop-ram-vengeance-lpx-32gb-kit-3600mhz-ddr4_4020138 Άντε βγάλε άκρη.
aetos1988 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:32 μμ 6 ώρες πριν, Πέτρος είπε Άντε βγάλε άκρη. Έβαλα τις μνήμες σήμερα και παρατήρησα μια αύξηση στις επιδόσεις πχ. στο 7-zip από 92100 score πήγε 93600! Θα δοκιμάσω και σε παιχνίδια 1
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:03 μμ 22 ώρες πριν, aetos1988 είπε Όχι το RT το έχω πάντα κλειστό επειδή δεν δουλεύει καλά στο παιχνίδι! Παίζω πάντα σε DX11. Είναι αστεία η διαφορά dx12-11...αστεία για το πόσο κακό είναι (πάλι) το 12. Το γύρισα τώρα σε 11 και πετάει, βούτυρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα