Προς το περιεχόμενο

Battlefield V [PC]


saxos55

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 

Spoiler

Προσπάθησα να ομαδοποιήσω λίγο την γνώμη μου απ' αυτά που είδα. Κάποια που έχουν ήδη ειπωθεί ίσως τα ξανακούσετε και από μένα :P . Επίσης, να πω δοκίμασα τα πάντα, εκτός από αεροπλάνα... because saxos55.

FYI, είναι πάνω-κάτω τα ίδια μ' αυτά που έχω στην περιγραφή του βίντεο.

- Teamplay/Gameplay

Η DICE θέλει να βάλει τους παίκτες να παίζουν ομαδικά, όσες φορές έπαιξα (~25 ώρες, και μένουν ακόμη λίγες) ελάχιστες απ' αυτές βρήκα ομάδα που υπήρχε ομαδικότητα - παίζαμε κοντά -, πηγαίναμε όλοι στην "Χ" σημαία. Τις υπόλοιπες φορές, 1-3 scouts στο squad που καθόταν στα πιο άκυρα σημεία του χάρτη (και όχι κοντά σε κάποια σημαία). Revives όπως είπα, ούτε από medics, πόσο μάλλον από squadmate, βέβαια ίσως φταίει το κακό animation, που μόλις τελειώσει για κλάσμα του δευτερολέπτου o παίκτης που εκτελεί το revive δε μπορεί να κουνήσει (και συνήθως το death έρχεται). Υπήρχαν, ειδικά τις πρώτες μέρες άτομα που καθόταν κοντά στα resupply depots είτε για να παίρνουν kills ή για να ανεφοδιάζονται συνέχεια.

* Μόνο με stacked team, θα μπορείς να παίξεις σωστά

- Classes

Τι γεύση να πάρεις, 4 κλάσεις (με του support να έχει 2 αρχέτυπα) με περιορισμένο αριθμό όπλων, gadgets κλπ (μη τα λέω τα έχουν δείξει και άλλοι). Εκεί που θέλω να σταθώ με αφορμή το 2ο αρχέτυπο του support. Έχει το MG34, όπως δείχνω στο βίντεο, δεν μπορείς να έχεις full ADS όπως με τα άλλα όπλα, και ως επακόλουθο υπήρχαν πολλοί που έπαιζαν ξάπλα σε γωνίες, άκρη της πίστας κλπ. Δε ξέρω, αν υπάρξουν παρόμοια αρχέτυπα που θα τα προτιμούν οι περισσότεροι, παρά των παραδοσιακών, λ.χ να υπάρχει αρχέτυπο στον Medic που δίνει pouch και rifle grenades.

Tanker, Pilot κλάσεις είναι πίσω.... με το self-repair ξανά στο παιχνίδι :(

Δεν υπάρχει kit switch :( 

To meta του παιχνιδιού, βάσει Closed Alpha… Medic και (βασικά) Assault

- Game Mechanics

Suppression & sweet spot ευτυχώς μας αποχαιρέτησαν

Μπορούσες να ελέγξεις το recoil και σε full auto εύκολα

3D spotting είναι ακόμη στο παιχνίδι, αλλά όχι "Q" τα πάντα και κόκκινα εικονίδια παντού. Έχει ένα spotting γενικού σκοπού, ας το πούμε, που  το υιοθέτησαν από το Incursions, που πατώντας το "Q" βγάζει ένας βέλος εκεί που δείχνεις. Από την άλλη, δε ξέρω αν είναι bug ή feature, κάθε φορά που πέφτει το όπλο σου σε εχθρό και μακριά να είναι, ένα 3D εικονίδιο εμφανίζεται, το οποίο μπορεί να μείνει ενώ ο άλλος είναι καλυμμένος.

Πολλά effects στην οθόνη, μπόλικο χιόνι (ειδικά στις σημαίες C, E), lens flares. Το UI όπως φωνάζει (και όχι άδικα) ο Zaytsev. Θυμάστε τον φωτισμό που ήταν πριν κάποιο update στο BF1, που δε μπορούσες να δεις απ' έξω μέσα? Είναι πίσω

Δεν το αναφέρουν αρκετοί, αλλά το "assist count as kill" πήγε στο 60 από το 75. Αν θέλουν skill based παιχνίδι (αυτοί το παρουσίασαν έτσι), πρέπει να πάει τουλάχιστον στο 75 (ή να το βγάλουν όπως στο BF3), αλλιώς αν βλέπουμε τα stats του άλλου, το K/D θα είναι πολύ ψηλότερα απ' ότι έπρεπε. Δε ξέρω που το πάει η DICE έτσι. Για παράδειγμα, το Kar98k κάνει 55-60 body shot, δηλαδή σχεδόν κάθε βολή είναι ένα assist as kill (αν ο εχθρός είναι στο 100% hp), εμένα δε μ' άρεσε καθόλου.

ADS παίζει περισσότερο ρόλο απ' ότι στο BF1, αλλά το spraying είναι ψηλά

To άλλο ωραίο, το ADAD spam είναι πίσω όπως ήταν στο BF1 πριν κάποιο update, έχανα τετ-α-τετ επειδή ο άλλος χόρευε μπροστά μου. Θυμάμαι και είχε πει ο Westie δε θα είναι στο τελικό παιχνίδι. Μακάρι

- TTK

Το ΤΤΚ είναι χαμηλότερο απ' ότι στο BF1, αλλά ίσως λόγω του ότι δε γεμίζεις πλήρως hp. 3-4 βολές και είσαι νεκρός, νομίζω μια έξτρα βολή θα ήταν αποδεκτή. STG και το Gewehr 43 είναι OP, 2-3 σφαίρες κατά μέσο όρο και πέφτεις. Το Gewehr είναι σα να έχει ανύπαρκτο recoil.

Όχι ότι παίζω sniper (αν και στην Alpha δεν έπαιξα τόσο), αλλά οι snipers γίνονται outplayed εύκολα απ' όλες τις κλάσεις, 60dmg με το sniper rifle και αλλαγή σε πιστόλι, τις περισσότερες φορές δε μου έφτασαν για να σκοτώσω κάποιον.

- Vehicles

Τα tanks είχαν βάρος, καμία σχέση μ' αυτά του BF3/4. Θέλουν αρκετά "μικρόφωνα" ή δυναμίτη να τα καταστρέψεις, νομίζω ήταν εντάξει στη θωράκιση. Αν και έχουν περιορισμένο αριθμό πυρομαχικών, πάλι υπήρξαν παιχνίδια που καθόντουσαν στις 2 αρχικές σημαίες και έριχναν από 'κει.

Αεροπλάνα δε δοκίμασα, αλλά κάποιο bug παίζει με το spotting κι' αυτά (θα κάνω βίντεο)

- Μπομπ ο Μάστορας

Το μόνο που έχτισα ήταν αυτό το παράθυρο στο βίντεο :P , δε ξέρω αν μετράνε και τα supply depots (διαλύονται και μπορείς να τα "χτίσεις")

Έχω την εντύπωση ότι θα γίνει όπως με τα "Behemoths" στο BF1, αρχικά θα αρέσουν και μετά απλώς θα το ξεχάσουν, τουλάχιστον οι περισσότεροι. Ακόμη και στην Alpha, λίγοι ασχολούνται και σε συγκεκριμένα σημεία του χάρτη.

tl;dr Προς το παρόν ένα BF1-reskin με λίγο καλύτερο gunplay. Να δούμε και την Beta.

Ελπίζω να έδωσα μια εικόνα της Alpha… αν όχι, τι να πω... Έρχονται 1-2 ακόμη βίντεο.

@vassilis018

Έψαξα και είδα ήταν ~9GB

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βλέποντας το βίντεο του Τόνι μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές το παιχνίδι μου αρέσει. Μάλιστα σε αρκετά σημεία μου θύμισε μια αντίστοιχη πίστα με χιόνι στο Bad Company 2.

Ας ελπίσουμε να μην έχουμε τρελά bugs και προβλήματα κατά το launch, ώστε να μη περιμένουμε κανένα εξάμηνο μέχρι να αρχίσουμε να το παίζουμε χωρίς να ανεβαίνει η πίεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, DJ_Duker είπε

Μάλιστα σε αρκετά σημεία μου θύμισε μια αντίστοιχη πίστα με χιόνι στο Bad Company 2.

Μάλλον την Port Valdez που ήταν και ο χάρτης της beta του BC2. ;)

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά μόλις μου έτυχε και το κλασικό φαινόμενο να ξεκινήσει γύρος με μεγάλο αριθμητικό πλεονέκτημα μιας ομάδας.

Κάτι που έχει συμβεί σε όλους μας φαντάζομαι (έκανα και post στο forum, όποιος θέλει συμμετέχει) και που ποτέ δε φτιάχτηκε στο BF1.

Τα λέγαμε από πέρσι:

 

Αναφορά σε κείμενο

Σίγουρα φταίει και το matchmaking και η απαράδεκτη απόφαση της DICE να ξεκινάνε ματσάκια πχ με 32 vs 21

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ΕΑ

Quote

Make sure to pre-order Battlefield V and get the Enlister Offer which gives you early access to the Battlefield V Open Beta and in-game benefits. Deploy early into an unprecedented take on WW2*.

The next test phase for Battlefield V will arrive in late summer – so stay tuned.

Άρα, επιβεβαιώνεται ότι θα έχουμε Open Beta τέλη Αυγούστου με early access σε όσους έκαναν pre-order και μετά οι υπόλοιποι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 ώρες πριν, Zaytsev είπε

Από ΕΑ

Άρα, επιβεβαιώνεται ότι θα έχουμε Open Beta τέλη Αυγούστου με early access σε όσους έκαναν pre-order και μετά οι υπόλοιποι.

Δηλαδή όσοι τους προσκάλεσαν στην Άλφα δεν το κρατάνε δωρεάν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα πιο ανάλαφρο βίντεο, με διάφορα από την Alpha.

Όπως φαίνεται, μπορείς να κάνεις spawn έξω από άρμα.

Επεξ/σία από cpttony
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...