vicky5 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Καλησπερα εχω προβλημα με τον υπολογιστη μου . Τρεχουν windows 10 χτες εκανε καποιο update και απο εκινη την ωρα το μονο που φαινεται ειναι ο καδος ανακυκλωσης.. δεν ανοιγει το start menu δεν φαινεται τιποτα..μΑλιστα εβγαλε οτι λειπει απο τα file το startmenu.. προσπαθησα να κπω στο μενου για ασφαλη λειτουργια και στο cmd πατωντας dir μου εβγαλε οτι υπαρχει το Windows windows.old και update.. επισης σαν λειτουργικα οταν ζητησω να κανω επαναφορα βγαζει πλεον δυο windows 10.. ΟΤαν πατησω να παει στο old κανει update και χανονται παλι ολα.. τι μπορω να κανω;;;;
Adanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δοκίμασε να τρέξεις το sfc /scannow μήπως διορθωθεί τίποτα. Επιπλέον, κάνε έναν νέο λογαριασμό μήπως και ξεμπλοκάρει. Δεν ξέρω άλλες πιθανές λύσεις καθώς δεν χρησιμοποιώ τα 10. Προσπάθησε να κάνεις Update μήπως στρώσει έτσι. Quote τι μπορω να κανω;;;; Να βάλεις 7αρια 😛
vicky5 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Οταν εχω 10αρια απο τη μαμα του μπορω να βαλω 7αρια η θα εχω προβλημα συμβατοτητας ;πως μπορω να το τσεκαρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα