Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, θα ήθελα την γνώμη σας για αυτά τα μαθήματα. Αξίζουν τα χρήματα (κοστίζουν περίπου όσο ένα μεταπτυχιακό); Είναι 2500 ευρώ.

το λινκ είναι αυτό : afdemp

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.dcfabcfc72f56008a0aad904e7037d40.png

Full stack σε 3 μήνες από το 0. Υποθέτω αυτό το συμπέραναν μετά την τρελή επιτυχία "Java από σεμινάρια ΟΑΕΔ"  :D

Edit: Αν είναι σχετικά "εξασφαλισμένη η πρόσληψη, τότε ναι, αξίζει. Γιατί μπορεί να μην σου μείνει πράμα από τον τεράστιο όγκο ύλης που λέει το "πρόγραμμα", αλλά θα αναγκαστείς τα μάθεις στην δουλειά και θα πληρώνεσαι. Οπότε ψάξε πόσοι "υποστηρικτές" για το 5ο, πόσες θέσεις σκοπεύουν να καλύψουν, πόσοι έχουν κάνει εγγραφή και παίξε μπάλα. Επίσης, θα έψαχνα να βρω παλαιούς "αποφοίτους" για να δω αν δουλεύουν ακόμα, τι γνώμη έχουν κτλ.

Επεξ/σία από paparovic
Δημοσ.

Χίλιες φορές να τα δώσεις σε Pluralsight subscription(και λιγότερα θα δώσεις και θα βλέπεις μαθήματα από κορυφαίους).

13 ώρες πριν, paparovic είπε

image.png.dcfabcfc72f56008a0aad904e7037d40.png

Full stack σε 3 μήνες από το 0. Υποθέτω αυτό το συμπέραναν μετά την τρελή επιτυχία "Java από σεμινάρια ΟΑΕΔ"  :D

Edit: Αν είναι σχετικά "εξασφαλισμένη η πρόσληψη, τότε ναι, αξίζει. Γιατί μπορεί να μην σου μείνει πράμα από τον τεράστιο όγκο ύλης που λέει το "πρόγραμμα", αλλά θα αναγκαστείς τα μάθεις στην δουλειά και θα πληρώνεσαι. Οπότε ψάξε πόσοι "υποστηρικτές" για το 5ο, πόσες θέσεις σκοπεύουν να καλύψουν, πόσοι έχουν κάνει εγγραφή και παίξε μπάλα. Επίσης, θα έψαχνα να βρω παλαιούς "αποφοίτους" για να δω αν δουλεύουν ακόμα, τι γνώμη έχουν κτλ.

Ε και εσυ τωρα, Entry level λέει ούτε καν junior.

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα .. να επαναφερω το θεμα και να ρωτησω αν τελικα αξιζει ; Ποσο ειναι εφικτο να προγραμματισεις απο το μηδεν μεσα σε 6 μηνες ;;; 

Πάντως απο κουμπάρο φίλου προγραμματιστη έτυχε να δουλέψει με άτομο που βγήκε απο κει και μου ειπε καλα λογια και οτι ειναι αρκετα απαιτητικό το boot  ... 

Δημοσ.

έμενα το ερώτημα μου είναι κατά πόσο από το μηδέν με 8 ώρες την ήμερα μπορείς να αφομοιώσεις  την  ύλη.αυτα θελουν και διαβασμα σπιτι μετα οποτε δεν ξερω το κατω ποσο αποδιδει.  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lecter D είπε

Ποσο ειναι εφικτο να προγραμματισεις απο το μηδεν μεσα σε 6 μηνες ;;; 

Αν έχεις κάποια σχέση με μουσική (και δεν είσαι «φυσικό» ταλέντο), είναι τόσο εφικτό όσο το να μάθεις σε 6 μήνες από το μηδέν να παίζεις ένα όργανο μουσικής, για να αρέσει ή έστω να μην είναι δυσάρεστο το άκουσμα στους διπλανούς.

Εξαρτάται και το όργανο. Κάτι αντίστοιχο -σχεδόν- ισχύει και στο αποτέλεσμα που θα παράγεται σε 6 μήνες ασχολίας κάποιου με τον προγραμματισμό.

Πάντα κατά τη γνώμη μου και φυσικά δεν αναφέρομαι σε αυτούς που «το έχουν».

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, marios28 είπε

Αν έχεις κάποια σχέση με μουσική (και δεν είσαι «φυσικό» ταλέντο), είναι τόσο εφικτό όσο το να μάθεις σε 6 μήνες από το μηδέν να παίζεις ένα όργανο μουσικής, για να αρέσει ή έστω να μην είναι δυσάρεστο το άκουσμα στους διπλανούς.

Εξαρτάται και το όργανο. Κάτι αντίστοιχο -σχεδόν- ισχύει και στο αποτέλεσμα που θα παράγεται σε 6 μήνες ασχολίας κάποιου με τον προγραμματισμό.

Πάντα κατά τη γνώμη μου και φυσικά δεν αναφέρομαι σε αυτούς που «το έχουν».

Η αλήθεια είναι ότι είμαι και άσχετος με το όλο θέμα. Η μοναδική φορά που έκανα προγραμματισμό ήταν στην 3η λυκείου στην ψευδο γλώσσα πριν από σχεδόν 10 χρόνια, με βαθμό πάνελ 18.7 στο μάθημα. 

Θα ήθελα πολύ να ακούσω μια γνώμη από κάποιο άτομο που να πήγε εκεί ... 

Δημοσ.

Είχε έρθει κάποια φάση, ένας εκπρόσωπος τους στο Developer's day. Δεν μου γέμισε πολύ το μάτι, επειδή είναι πάρα πολύς φόρτος για να αφομοιώσεις 100%, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Δεν έχω ιδέα αν πάει με τον μήνα. Αν δεν πηγαίνει με τον μήνα, παίζει να τα παρατήσεις κάποια στιγμή και να χάσεις τα 2500.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...